jeleniogorzanin 22.04.02, 11:48 i świat z tego powodu się nie zawali:) Ja jestem tutaj od paru dni,pozdrawiam weteranki i weteranów a w szczególności panią Magnolię pracującą od poniedziałku do piątku/taka to ma dobrze/:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magnolia Re: Ktoś odchodzi,ktoś przychodzi IP: 195.205.73.* 22.04.02, 11:49 Witaj miły z Jeleniej! Wszystkie przesyłki odebrałam, dziękuję! M. jeleniogorzanin napisał(a): > i świat z tego powodu się nie zawali:) Ja jestem tutaj od paru dni,pozdrawiam > weteranki i weteranów a w szczególności panią Magnolię pracującą od > poniedziałku do piątku/taka to ma dobrze/:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Ktoś odchodzi,ktoś przychodzi 22.04.02, 11:55 witam miłą panią:) już myślałem,że znikłaś jak kamfora,a dopiero cię poznałem/dzięki uprzejmości pana kitka,dowiedziałem się ,że jesteś tutaj od pon. do piątku/ miłej pracy życzę,dużo słoneczka,uśmiechu i pogody duszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Ktoś odchodzi,ktoś przychodzi IP: 195.205.73.* 22.04.02, 11:57 dziękuję i również życzę miłego dnia, tygodnia! M. jeleniogorzanin napisał(a): > witam miłą panią:) już myślałem,że znikłaś jak kamfora,a dopiero cię > poznałem/dzięki uprzejmości pana kitka,dowiedziałem się ,że jesteś tutaj od > pon. do piątku/ miłej pracy życzę,dużo słoneczka,uśmiechu i pogody duszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Ktoś odchodzi,ktoś przychodzi 22.04.02, 12:03 dziękuje za miłe słowo,wychodzę popracować,odezwę się po mojej przerwie o 16.30,wysyłam codzienne słoneczko do wrocka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Ktoś odchodzi,ktoś przychodzi IP: 195.205.73.* 22.04.02, 12:06 OK., mam duże możliwości jeśli chodzi o tego typu przesyłki, wszystkie odbiorę..., miłej pracy i pozdrawiam! PA! jeleniogorzanin napisał(a): > dziękuje za miłe słowo,wychodzę popracować,odezwę się po mojej przerwie o > 16.30,wysyłam codzienne słoneczko do wrocka:))) Odpowiedz Link Zgłoś