very_famous 21.10.04, 19:44 Na pociesznie kupiłam sobie dziś nowy śliczny zegarek :) Jedno spojrzenie i 'wpadłam' ;-) musiał być mój :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Nowy zegarek :) 21.10.04, 19:51 Na pocieszenie i zamiast wakacji i w ogóle :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Nowy zegarek :) 22.10.04, 01:29 Jak mi się zepsuł zrezygnowałem z nowgo na rękę. Wokół jest tyle innych zegarków, poczynając od telefonu komórkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Nowy zegarek :) 22.10.04, 17:48 Ale ich problem polega na tym że trudno się je nosi na ręku :P Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Nowy zegarek :) 22.10.04, 19:52 A ja tam nie nosze zegarka od ladnych kilku lat ale co jest zaskakujace w tym przypadku w zasadzie sie nie spozniam i nie lubie jak ktos sie spoznia:) Swietdzilam ze kupie sobie zegarek w momencie jak bedzie mnie stac na taki jaki mi sie bardzo podoba no i ze srebra, inne odpadaja wiec nie nosze:)Wystarczy ten cholerny budzik, ktory na szczescie jutro nie zadzwoni:):)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Nowy zegarek :) 27.10.04, 15:31 a ja wlasnie odebrałam od zegarmistrza moj zegarek po Babci mechaniczny (taki nie na baterie) uwielbiam, jak cyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Nowy zegarek :) 27.10.04, 18:08 Ja zanim kupiłam ten 'mój' przymierzyłam sobie taki śliczny babciowy zegarek za 3 500 zł z brylantami. Przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Nowy zegarek :) 31.10.04, 11:48 Nowy zegarek też chyba warto przestawić :P. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Nowy zegarek :) 31.10.04, 17:39 Ja wlasnie planuje zakup jakiegos. Bo faktycznie komorke ciezko sie nosi na reku, juz nie mowiac o budziku;) Ale na razie jakos zaden mi sie nie spodobal. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Nowy zegarek :) 31.10.04, 19:52 Ja też pod wzgledem zegarków jestem wyjatkowo wybredna. Ale ten jest boski :) Sportowo - klasyczny na srebrnej oryginalnej bransoletce :) CUDO! Odpowiedz Link Zgłoś