kubatka 22.10.04, 22:39 W dniu dzisiejszym Wojtek, Sebastian i ja odwiedzilismy Daniela. Chlopcy przyjechali na rowerach, natomiast ja, zbyt leniwa na skorzystanie z tego jakze zdrowego srodka transportu, wybralam sie autkiem :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nait Re: Odwiedziny u Daniela... 22.10.04, 22:51 Udała się ładna pogoda to trzeba było to wykorzystać na wycieczke rowerową. Trasa była następująca: Jasło -> Wolica -> Czeluśnica -> Tarnowiec -> Brzezówka -> Jedlicze Męcinka -> Jedlicze -> Żarnowiec -> Jedlicze -> Męcinka - > Brzezówka -> Tarnowiec -> Dobrucowa -> Sądkowa -> Gliniczek -> Wolica -> Jasło :) W dordze powrotnej podziwialiśmy kościół w Jedliczu - ładnie oświetlony, prawie jak GothamCity, tylko troszke za niski ;) i czemu nie ma tam gargulców na wieżach? - oraz prawie rozjechaliśmy 3 koty. Ciekawe czemu po zmroku te stworzenia rzucają się pod rowery? Kamikaze czy co? Drogi nawet nie zgubiliśmy mimo, że mapka nie była zbyt udana. No ale nasz 'kartograf' starał się i doceniamy to. Jak o czymś zapomniałem to przypomnijcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Odwiedziny u Daniela... 23.10.04, 12:49 Przez te wasze odwiedziny nie pojechałem na trening. Ale nie martwcie się i tak bym nie pojechał, bo mnie kolano bolało :( ale na szczęście ból już minął. Cieszę się z odwiedzin :) Odpowiedz Link Zgłoś