gph 26.10.04, 15:49 gdzieś w okolicach Krakowa jakby kto słyszał o jakiejś superofercie to już ;) czyż to nie dobre miejsce na tego typu ogłoszenie?? ;pppp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: kupię dom okazyjnie ;) 26.10.04, 21:30 to jest w ogóle dobre forum na wszystkie ogłoszenia, bo straszny tu ruch :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: kupię dom okazyjnie ;) 26.10.04, 21:54 wodnik74 napisała: > to jest w ogóle dobre forum na wszystkie ogłoszenia, bo straszny tu ruch :)) taki ruch ze mi sie juz wystko popierdolilo Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kupię dom okazyjnie ;) 28.10.04, 11:05 jak mi pomozesz okazyjnie pozbyc sie lokatorow to sprzedam:) Tyle ze dom raczej trza zbdowac na nowo....:) W okolicach Krakowa rzecz jasna, Gaj... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: kupię dom okazyjnie ;) 28.10.04, 13:28 sabba napisała: > jak mi pomozesz okazyjnie pozbyc sie lokatorow to sprzedam:) Tyle ze dom raczej > trza zbdowac na nowo....:) W okolicach Krakowa rzecz jasna, Gaj... dom w gaju?? oliwnym? biorę ;) lokatorzy zapewne jacyś faryzeusze. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kupię dom okazyjnie ;) 28.10.04, 13:42 niestety nie w oliwnym:))) clakiem niedaleko jest gaj jablkowy:) nie wiadomo czy w ogole jeszcze jakies drzewo tam stoi bo mieszkancy dosyc zywi sa i nudzi im sie wciaz:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: kupię dom okazyjnie ;) 28.10.04, 14:40 sabba napisała: > niestety nie w oliwnym:))) clakiem niedaleko jest gaj jablkowy:) > nie wiadomo czy w ogole jeszcze jakies drzewo tam stoi bo mieszkancy dosyc zywi > sa i nudzi im sie wciaz:) dawaj ich na ruszt weźmiem i opróżnim lokal a potem zrobim dil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kupię dom okazyjnie ;) 28.10.04, 14:47 jestem otwarta na wszelkie propozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph brzmi dwuznacznie ;) 28.10.04, 15:26 sabba napisała: > jestem otwarta na wszelkie propozycje:) w czasie wizyty w Krakowie nie byłaś taka otwarta ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
gph atmosfere się zrobi ;) 29.10.04, 10:28 a potem to już poleci.. skończy się na tym, ze dom dodasz w rozliczeniu ;pp Odpowiedz Link Zgłoś