czarna33 26.10.04, 22:03 To co dziś wyrabia gadek to juz lekka przesada.Do tego doszło to,że sie wszystkie bramki z sms`ami poprzeludniały.Lipa na całej linii:(( Gazeta tez nie lepsza bo chodzi jak swieta krowa i non stop się kaze logowac:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: No ludki 26.10.04, 22:08 To fakt od dobry paru dni wieczorami kompletnie nie da się rozmawiac przez gadu. I jak tu zaczepiać te ulubione Wredoty? Całe szzczęście, że jeszcze istnieje alternatywa i można porozmawiać przez inne komunikatory. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: No ludki 26.10.04, 22:13 Ale ja nie chce innych , ja chce GG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A poza tym kogo ty chcesz zaczepiac he??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: No ludki 26.10.04, 22:18 Zoha to wiadomo od dawien dawna ,ze młode dupencje na GG wyrywa.Dlatego taki wścieknięty :P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: No ludki 26.10.04, 23:31 No ja nie chce sie chwalic ,ale tez ostatnio gadalam z Zohem. Znaczy sie tez jestem mloda dupencja?? He,he! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: No ludki 26.10.04, 22:26 CHA CHA CHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHA CHA CHA!!!!!!!!!!!!!POSIKAM SIE ZARAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: No ludki 27.10.04, 07:40 Ech no widzisz, ale śmieszne nie :/ tylko, że ja przecież miałem Was na myśli a nie jakieś głupie siksy :P. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: No ludki 27.10.04, 13:17 To my nie-głupie czy nie-siksy? Bo nie wiem czy mam się obrazić :P Odpowiedz Link Zgłoś