men_ 24.04.02, 21:23 a moje serce i dusza niczyja ?:)) niczyja ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 autentyk z wrocławia..................... 24.04.02, 21:27 ja w zasadzie nic nie mam, przeciw blondynkom, ale: Wczorajsze przedpołudnie. Księgarnia "Pod Arkadami". Pięterko ze słownikami Klient, szarmancki Pan, zdecydował się na zakup "Słownika" prof. Miodka. W ramach promocji każdy nabywający egzemplarz z autografem autora otrzymuje też różę. Pan szarmancko wręcza jednak różę sprzedawczyni (bardzo subtelna,prześliczna blondyneczka) ."To dla Pani". Potem schodzi na dół do kasy. "74 złote." mówi do niego kasjerka. Na to z góry woła blondyneczka: "71! PAN NIE CHCIAŁ RÓŻY!" :-))) Z TEGO WNIOSEK, ŻE ROŻE W RAMACH PROMOCJI SĄ PO 3 ZŁOTE! Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: WSZYSTKO MIJA .............. 24.04.02, 22:27 "Wszystko mija....nawet najdłuższa żmija" [Lec] Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Dobranoc Menik i Kitek:)) 24.04.02, 22:33 szykuje się powoli do spanka a wam zyczę dobrego .....nka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Dobranoc Menik i Kitek:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 00:28 ach kochany augustynie wszystko minie minie minie Andersen, baśnie, świniopas!!! Odpowiedz Link Zgłoś