Dodaj do ulubionych

Eksperyment dla samotnych :)

04.01.21, 22:05
Nadszedł Nowy Rok, a ja mam ochotę na zmiany.

Przez długi czas żyłam życiem pustelniczki; chciałabym wreszcie wygrzebać się z tej samotni i poznać nowych, pozytywnych ludzi.

Mam 34 lata, wyższe humanistyczne wykształcenie, jestem introwertyczką z poczuciem humoru.

Marzą mi się długie rozmowy mailowo-czatowo-telefoniczne z ludźmi płci obojga, którzy również chcieliby wyleźć ze swojej skorupy.

Jeśli zainteresował Was ten post, piszcie śmiało na maila gazetowego. Odpowiem na każdy list - kto wie, może z tego eksperymentu naprawdę wyklują się fajne znajomości?

Pozdrawiam wszystkich samotnych, niezależnie od przyczyny.
Obserwuj wątek
    • niekochany76 Re: Eksperyment dla samotnych :) 08.01.21, 17:03
      Jaki mail?
      • strona.tytulowa Re: Eksperyment dla samotnych :) 08.01.21, 20:44
        strona.tytulowa@gazeta.pl :)
    • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 16.01.21, 10:54
      Nie spotkałem jeszcze żadnej kobiety która by odpisała na każdy list! Chociaż rok temu pisałem z kobietą która prawie przez pół roku właśnie to prawie że robiła. Przeszło jej to
      • rir Re: Eksperyment dla samotnych :) 16.01.21, 15:37
        Nie jest wykluczone że pisałeś z botem. To się często zdarza
        • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 16.01.21, 16:34
          Nie, była normalna. Tuż po tym jak przestała prawie pisać jednak się z nią spotkałem
          • marco_5 Re: Eksperyment dla samotnych :) 16.01.21, 20:57
            jasne, jesli warto to nie nalezy marnowac okazji..zalowac sobie i komus "czegos" ? raz sie zyje...

• stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 17.01.21, 09:10
              Miałem na nią wtedy tylko 1.5 godziny i chyba z tego się na mnie pogniewała. I już więcej z nią nic nie było. Wcześniej ona nie mogła(znaczy wcześniejszą godzinę) później ja musiałem służbowo odlecieć. A na tak krótko sie zgodziłem bo coś nam zawsze przeszkadzało w spotkaniu
              • marco_5 Re: Eksperyment dla samotnych :) 17.01.21, 13:11
                jak cos tam przeszkadzalo...? to wiadomo strata czasu i stress :) nastepna prosze...
                • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 18.01.21, 09:35
                  No tak . Musiała przeprowadzkę mieszkania zrobić, później przeprowadzkę firmy. I jeszcze wirusa się bała
                  • marco_5 Re: Eksperyment dla samotnych :) 18.01.21, 14:39
                    nieraz, wskazane jest odswiezenie starych znajomosci ! kto wie, a moze mysli dniami i nocami o Tobie ?
                    bidna zaluje jaka partia zaprzepascila tymi problemami :)
                    • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 19.01.21, 10:54
                      Raczej nie. Zawsze swoim staym znajomym wysyłam maila z życzeniami oraz SMSa. Przy czym smsa tylko tym co raz mi nie odpisały. Więc jakby chciała to by mogła, a widocznie nie chce. Zresztą kobiety i tak mają duży wybór, nie ten będzie to inny
                      • marco_5 Re: Eksperyment dla samotnych :) 19.01.21, 11:38
                        a moze ona czeka na wiecej, nie jest usatysfakcjonowana mailem ?
                        pare cieplych slow moga miec duze znaczenie...ale bez przesady ! zreszta, kazdy ma swoje strategie...
                        • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 19.01.21, 16:28
                          Pewnie moja strategia jest nieskuteczna skoro nic z nich nie wynika. Przeciez w domu ją nie odwiedzę bo nie wiem gdzie mieszka
                          • marco_5 Re: Eksperyment dla samotnych :) 19.01.21, 20:06
                            wobec tego, rzeczywiscie klopotliwa sytuacja ....jakos dasz rade :)
                            • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 20.01.21, 08:24
                              Złożę jej życzenia na Walentynki
                              • marco_5 Re: Eksperyment dla samotnych :) 20.01.21, 10:18
                                dobry pomysl, to pierwsze kroki do sukcesu !
                                trzymam juz kciuki, ..noo dawno nie bylem na jakims fajnym weselu :)
                                • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 29.11.21, 16:48
                                  I oczywiście nic nie wyszło z tych życzeń, znaczy życzenia były.
    • ga77-77 Re: Eksperyment dla samotnych :) 03.02.21, 09:08
      Pozytywne nastawienie, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, jest kwestią mocno względną.
      Autorka wątku przedstawia się jako introwertyczka z poczuciem humoru. Introwertykom (bo sam nim jestem) ciężko nawiązywać i utrzymywać znajomości, co skutkuje tym że w pewnym momencie człowiek się budzi i orientuje, że jest sam, często nie mając do kogo ust otworzyć (z pominięciem najbliższej rodziny i pracy, o ile nie mieszka sam: w takim wypadku zostaje jedynie praca)..
      Widzę jednak, że autorka nie przypomina się w kwestii przesłania zawartego w mailu inicjującym wątek , więc pewnie wystarczająca ilość chętnych do niej napisała ;)
      • stasi1 Re: Eksperyment dla samotnych :) 28.11.21, 17:03
        Może zapomniała że to pisała?
    • izunia697 Re: Eksperyment dla samotnych :) 04.02.21, 23:42
      cześć szukasz miłości albo seksu bez zobowiązań tutaj wszystko znajdziesz www.hotrandeczki.pl
    • hillkenerice187 Re: Eksperyment dla samotnych :) 15.03.22, 16:01
      h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m

Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com )

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka