Dodaj do ulubionych

znajomość z Kolumbijką

11.11.24, 20:50
Mam znajomego, ma 30 lat. Na Tiderze poznał Kolumbijkę z miasta oddalonego 300 km od miejsca jego zamieszkania. Umówili się w jej miejscowości, jest nią oczarowany. Bo nikt na niego tak nie patrzył i nikt nie prawił mu tylu komplementów co ona. a\Ale ona ma zasady. Na pierwszej randce nie dała się nawet pocałować. Za to po powrocie, jak zaczęli ze sobą pisać , nie miała oporów, żeby mu wysyłać swoje półnagie zdjęcia. Albo nagie, tylko w miejscach intymnych naklejone były kwiatki. Niedługo znajomy chce do niej znów jechać, tak się napalił. Tymczasem ona jest teraz bez pracy, czeka za zezwolenie, mieszka w hostelu i nie ma pieniędzy na życie. Więc on wysłał jej pieniądze. Ona ponoć od roku jest w Polsce i to jest jej pierwszy facet, z którym się umówiła. Po polsku ona nie mówi, tylko po hiszpańsku, nawet się nie uczy mówić po polsku. Rozmawiają, piszą używając translatora. On jest dość majętny i do tego chwalipięta. Nie wiem, czy ona ma dobre zamiary. Jakoś mi to nie wygląda, raczej ochota złapania faceta. Może się mylę. Jego rodzice są trochę przerażeni. Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: znajomość z Kolumbijką 11.11.24, 22:59
      No i? A niech go skubie ile sie da.milosci kosztuja.
      A nauka? Jeszcze wiecej.
      • chocolate_dog123 Re: znajomość z Kolumbijką 11.11.24, 23:59
        Jak myślisz, da się udawać to patrzenie i komplementy? Niektórzy potrafią, niektórzy nie i widać ściemę na kilometr. ona pewnie szmugluje biały proszek w mrożonkach kurczaków.
        • katarzynka2716 Re: znajomość z Kolumbijką 12.11.24, 10:39
          Tym bardziej, że facet wygląda przy niej jak szczypiorek. Mimo 30 lat , on wygląda na 24 a zachowuje się na 20 lat. to nie jest dojrzały facet tylko chłopiec w krótkich spodenkach, który ma szaloną ochotę na seks z Latynoską. Bo one są gorące a nie zimne jak Polki. A w sumie te dobra materialne to raczej jego rodziców. Teraz chce ją zabrać na parę dni do " swojego" domu nad morzem. Mnie się wydaje, że dla niej to łakomy kąsek. I niby ma takie same zainteresowania jak on. On nie chce dzieci, ona niby też nie. Może za 10 lat. W Kolumbii 36 letnie kobiety to już często są babciami a nie zostają dopiero matkami. Dla mnie to kit.
          • dunajec1 Re: znajomość z Kolumbijką 12.11.24, 13:48
            Pewni ci sie podoba a tu kolumbijka ci go zabrala, popatrz kolo siebie, moze znajdziesz cos innego .
            • katarzynka2716 Re: znajomość z Kolumbijką 12.11.24, 15:14
              I tu się mylisz, on mógłby być moim synem:)) po prostu znamy się długo z rodzicami a nasze dzieci się bawiły
              • obrotowy tia... 15.12.24, 23:56
                katarzynka2716 napisała:

> I tu się mylisz, on mógłby być moim synem:)) po prostu znamy się długo z rodzic
                > ami a nasze dzieci się bawiły

tia...
                bawil sie z Twoja corka i ja zostawil dla tej Kolumbijki ? :)
                • katarzyna2716 Re: tia... 16.12.24, 10:19
                  Córka jest w związku z fajnym facetem NA POZIOMIE. Którego tutaj, niestety, niektórym brakuje.
                  • marco_5 Re: tia... 16.12.24, 17:12
                    ciekawa sprawa, z tymi niby poziomami 🤔
                    dla niektórych jeśli ktoś połowę życia przepracował ( niewiadomo gdzie ) a pomiedzy aktywnością miał tylko wielki pysk i
                    wymadzal sie - to już coś znaczy !😂
                    • marco_5 Re: tia... 16.12.24, 17:14
                      Ale, co ja się tam znam !😎
                      • chocolate_dog123 Re: tia... 16.12.24, 17:32
                        Napij się kolumbijskiej cafecito 😛
    • obrotowy jak to Latynoski :) 12.11.24, 14:58
      katarzynka2716 napisała:
      On jest dość majętny i do tego chwalipięta. Nie wiem, czy ona ma dobre zamiary.
      Jakoś mi to nie wygląda, raczej ochota złapania faceta.
      Może się mylę. Jego rodzice są trochę przerażeni. Co o tym myślicie?

jak to Latynoski (poznalem je pracujac w dawnych czasach w NRD - a jedna z nich blizej :)

Sa przeurocze... (w sensie sexapealu)

Owszem sa dosc interesowne (kochaja prezenty) - ale czy to znowu takie dziwne, czy zle ?

ERGO: - Chca dobrze wyjsc za maz - najlepiej za kogos bogatego...

i znowu pytam, co w tym takiego dziwnego ? - ze moze maja wieksze parcie na pieniadze,

ale na "czlowieka" tez patrza...

• stasi1 Re: znajomość z Kolumbijką 19.11.24, 13:06
      Kwestia tego ile on jej wysyła tych pieniędzy? Może na tyle mało że jak je straci specjalnie nie będzie narzekał.
      A co w tym dziwnego że kobieta chce złapać faceta? Toż to kiedyś było całkowicie normalne . Kiedyś kobiety zarabiały dużo mniej niż mężczyźni więc każdy praktycznie mężczyzna podnosił status finansowy kobiety. Teraz to się zmieniło, dlatego częściej kobiety są same
    • szggg Re: znajomość z Kolumbijką 22.11.24, 23:37
      Za seks trzeba zapłacić, skoro jesteś tylko napalony.
      • katarzyna2716 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 10:10
        Znajomość z Kolumbijką trwa nadal. Ona 3 miesiąc bez pracy, mieszka na tyłach hostelu i 3 miesiąc nie płaci za pokój. On jak po nią przyjeżdża czy odwozi nie może podjechać pod hostel. Czeka na nią gdzieś dalej, tak, żeby go nikt nie widział. Pod hostelem jest normalny parking, ale ona każe mu stawać dalej. Nie jest to dziwne?? On odwozi ją lub czeka gdzieś za rogiem a ona chyłkiem wsiada (wysiada) i idzie do hostelu.
        • chocolate_dog123 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 10:31
          Może nie płaci 3 miesiące za pokój bo ma nadpłatę 🤣🤣 coraz bardziej durne wątki.
          • katarzyna2716 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 14:49
            Forum jest po to, by każdy mógł zasięgnąć porady, wyżalić się, wygadać. Dla jednego coś jest ważne, dla drugiego nie. Jedna osoba widzi w czymś problem, inna uważa to za głupie. Dla mnie też wiele wątków jest beznadziejnych, głupich, nieraz wulgarnych. Ale nigdy nie piszę nieodpowiednich komentarzy, obraźliwych czy wyśmiewam się z kogoś. Tego wymaga kultura a tu widzę niektórym osobom jej brak. Po niektórych komentarzach widać poziom drugiej osoby.
            • chocolate_dog123 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 16:45
              Jeszcze nie widziałam obcej kobiety tak przejmującej się życiem jakiegoś faceta, dorosłego zresztą.
              • katarzyna2716 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 17:21
                To teraz zobaczyłaś:))) To nie jest dla mnie jakiś facet, tylko ktoś bliski. I absolutnie niezwiązany ze mną łóżkowo. Ani nic z tych rzeczy!
              • marco_5 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 21:06
                chocolate, tylko popatrz jak przejmuje sie facetem katarzyna !
                oby takich Kobiet wiecej :)
                a nie tylko... ile ma kasy, czy jezdzi Macanem albo Panamera ? :))
                • chocolate_dog123 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 21:26
                  Wzruszające
                  • marco_5 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 22:01
                    no, chyba nie moja wypowiedz ...
                    • chocolate_dog123 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 22:36
                      Takie kobiety nazywa się "przyjaciółkami domu".
                      • katarzyna2716 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 22:59
                        Po co ten sarkazm? Ulżyło? Po co to czytasz, żeby dokopać? Czujesz się szczęśliwsza? Żałosna jesteś. Żal mi ciebie. Bo tylko nieszczęśliwe osoby piszą takie komentarze.
                        • chocolate_dog123 Re: znajomość z Kolumbijką 14.12.24, 23:11
                          🥳
                          • marco_5 Re: znajomość z Kolumbijką 15.12.24, 16:54
                            dobrze ze takie przyjaciolki domu istnieja :)
                            obawa, ze jak pozniej zmienia role...to przestana sie przejmowac facetem, jak kiedys ...:))
                            kto wie, co spotka czlowieka w zyciu..:)

katarzyna, co ty taka nerwowa jestes ? niedlugo swieta, sylwester ...
                            prezenty na ciebie czekaja ..:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka