slodka_babe 06.05.02, 13:19 Ktory mi da? powiem tak, tylko stokrotke dostac chce!!!! jeszcze! "slodka" bejb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:21 mam tylko jedna:( dla Szakiry:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:22 kłamiesz!!! daj mi, ladnie sie odwdziecze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:29 no, nareszcie gadasz z sensem! :) jak sie odwdzieczysz? slodka_babe napisał(a): > kłamiesz!!! daj mi, ladnie sie odwdziecze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:34 szybko sie przestales certolic z ta .. szakira;) odwdziecze sie, jak mi dasz te stokrotke, romantycznie!!! inaczej nie biore:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:36 bedzie romantycznie, bo inaczej nie umiem:) juz wiem co chce w zamian! umyjesz mi samochod:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:39 mycie samochodu? ok, ale w wytartym kombinezonie, inny stroj odpada;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:41 myj w czy chcesz, mnie przy tym nie bedzie, bo musze zdobyc gwiazdke z nieba dla mojej najukochanszej Szakirki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 14:15 emperor napisał(a): > myj w czy chcesz, mnie przy tym nie bedzie, bo musze zdobyc gwiazdke z nieba > dla mojej najukochanszej Szakirki:)))) Twoja wiernosc mnie poraza, na tyle ze nie widze Twoich skokow w bok:))) buzka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 14:55 musialem sie bronic, chciala mnie uwiesc:))) buzka, buzka, buzka..... itd. co ty myslisz ze ja mam 15 lat? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 15:13 Biedaku, tak Cie napastowala? a Ty sie dzielnie obroniles? wzruszylam sie ;)) nie narzekaj, nie wiesz jakie moje buzki sa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 15:17 chyba mi to wynagrodzisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 15:29 skąpa jestes, za takie cos to sie cos innego daje! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 15:33 matkoboska, ale nudzisz;)) jako wampek gryze w ...... ucho:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 16:04 jestem forumowym wampirem, nie wiedziales? na "do widzenia" masz cieplutka buzke z .... wiesz czym, cwiczylam, chociaz powiem szczerze, zabawa z lustrem nie przypadla mi do gustu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor, Lovelasie:)) 06.05.02, 16:17 huraaaaaa!!!! na reszcie!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:21 wystaw rączkę - do cholery :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:23 wystawilam, mam rozcapierzyc paluszki??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:25 jak chcesz, dostawa jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:24 Cycek - zaczynam byc pod wrazeniem Twojej wiernosci;) Mordeczko - rozumiem, ze to poczucie winy sie w Tobie odzywa;) - pewnie znowus nie upilnowal jalowki. jak ona sie miewa? czy mnie jeszcze pamieta.... chlip, chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: CHCE STOKROTKE, do jasnej cholery!!!! 06.05.02, 13:26 ma się dobrze, łazimy tu i tam ......... o Tobie skarbie nigdy nie zapomni :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe no i jak??? dostane???? 06.05.02, 13:29 jeden mowi ze ma dla innej, drugi mi dostarczy jutro.. a ja romantyczna jestem, chce łąki pelnej kwiecia, zapachu lata, latajacych dookola mojej glowy motylkow i pszczolek mi sie chce, i tego jednego (choc niekoniecznie;)) kleczacego i dajacego mi stokrotke zamiast pierscionka!! no gdzie ta cholera co sie mnie oswiadczac miala???? nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: no i jak??? dostane???? 06.05.02, 13:33 dobra, nie jestem wybredna, niech bedzie jutro, ale jak mi nie dasz tej stokrotki to wlasnymi rekami zrobie Ci wiwisekcje na stojaco;) serio mowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: no i jak??? dostane???? 06.05.02, 13:34 dobra niech będzie dziś podaj adres i tele :) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_babe Re: no i jak??? dostane???? 06.05.02, 13:37 hehe, wiwisekcji sie wystraszyles?? ja to delikatnie zrobie, nie poczujesz, jak Twoje nereczki na czarny rynek pojda;)) po co adres? teraz tu jestem, teraz to zrob:)) JUZ! Odpowiedz Link Zgłoś