jtka 23.11.04, 16:32 czy można odcisnąć jakiś "przycisk" , który się widzi na monitorze?????? bo ja chyba to zrobiłam;-))))) odcisnęłam "ulubione";-DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Czy można.... 23.11.04, 20:58 jtka napisała: > czy można odcisnąć jakiś "przycisk" , który się widzi na monitorze?????? > bo ja chyba to zrobiłam;-))))) > odcisnęłam "ulubione";-DDDDDDDDDDDDDDD ja jestem jakis beton, nie rozumiem:( co kliknelas w niego i coz nim sie stalo Jtko? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Czy można.... 23.11.04, 21:12 wiesz Slo.... to trzeba zobaczyc;-) chodzi o taką sytuację , jak np.wypracujesz klawisz to on się chowa i ciężko chodzi, a ja mam taki przypadek z okienkiem "ulubione" (jest na górze strony ) i chyba go tak wypracowałam, ze cały czas jest "odciśnięty", a go np. w tej chwili nie używam...hihihihi..;-)dałam mu się odczuć;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Czy można.... 29.11.04, 20:38 hi,hi,,,chyba przestal Cie lubiec itus;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Czy można.... 30.11.04, 17:33 kendo napisała: > hi,hi,,,chyba przestal Cie lubiec itus;))))))))))))))))))))) ciiii Kendo , niech on lepiej tego nie słyszy , bo jeszcze uwierzy;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Czy można.... 30.11.04, 18:13 jtka napisała: > kendo napisała: > > > hi,hi,,,chyba przestal Cie lubiec itus;))))))))))))))))))))) > > > ciiii Kendo , niech on lepiej tego nie słyszy , bo jeszcze uwierzy;-))))) > > kto by tam w kendusiowe gadanie uwierzyl;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś