ice200 26.11.04, 10:07 Czy miłość może się kiedyś skończyć, wypalić i dlaczego??? Co na ten temat sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doris Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:11 O miłość trzeba walczyć, dodawać drew do ognia, bo inaczej rutyna lub coś innego (np. problemy finanasowe) ją zgasi........ Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 10:23 Miłosć trzeba podsycać,inaczej codziennosć mzoe ją osłabić...wszystko zalezy od ludzi zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 11:25 Byłam tego roku na szkolnym zjezdzie..wygladalo tak jakby czas sie cofnał... Odpowiedz Link Zgłoś
rezzz Re: Miłość 26.11.04, 10:34 Gdy partner sprawi ci bol, raz a dobrze albo zaaplikuje ci serie bolesnych sytuacji w jakims tam odcinku czasu. Po kazdym kolejnym czujesz jak on/ona oddala sie coraz bardziej, powoli staje sie obca osoba... Mimo to jednak ciagle ma sie jakies tam gleboko schowane uczucia do tej osoby, w sprzyjajacych okolicznosciach owe uczucia znowu moga wyjsc z ukrycia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Miłość 26.11.04, 10:46 Sytuacje które spotykają nas codziennie raz bardzo zbliżają innym razem oddalają. Zagapimy się zerwie się nić porozumienia i to już będzie koniec. Pozostanie uczucie...tylko głęboko ukryte Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 10:52 Nie da się zgasić uczucia od razu nawet po zranieniu...to nie lampa,ale rany je osłabiaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 10:58 kazdy ma własne doswiadczenia... nie wnikam w temat podtrzymywania i pielęgnowania (to oddzielny tomik rozpraw) ale uwazam ze prawdziwe uczucie nawet po latach gdzies sie tam tli i nie trzeba wielu staran aby znowu ukazało swoja siłe... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 11:27 byłam tego roku na szkolnym zjedzie..tam wygladalo tak jakby cofnal sie czas...wszystko ozylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 11:35 hmmm... mnie czeka inny zjazd... ciekawe jak bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 11:38 Na pewno bedzie cudownie.Ludzie ktorzy spedzili ze sobą kilka lat czy to w szkole czy na studiach rzadko zapominaja o sobie...tak na dobre.Mma bardzo dobry kontakt z obiema tymi grupami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 11:45 wszystko zalezy od tego jak wtedy było na ile ludzie czuli sie "zwiazani" ze sobą... a z tym bywało roznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 11:54 :) swietnie... zresztą jesli inni byli tez tacy sympatyczni... jak pewna osoba z tego forum ;) to sie nie dziwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 12:22 Widocznie mialm szczescie,wiem ,ze roznie bywa. Nie zamartwiaj sie tym zjazdem,na pewno bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 12:25 nie zamartwiam sie :) take it easy... jak mowili starozytni... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 12:46 A zmiłoscia to jest ak z,e jak spotkalm swoja pierwsza to w serduszku cos zapukało...:)wspomnienia,wspomnienia,wspomnienia...a teraz jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 12:49 ciekawe... a moja... zmieniła sie, to fakt ale wcale nie osłabła :) a nawet powiedziałbym ze wrecz przeciwnie... i to po tylu latach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 12:55 Nawet jesli nadal jest gdzies głeboko...to realia sa inne itam sobie pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 12:58 realia czasem bywają zmienne... więc w aspekcie poprzednich wypowiedzi... chyba nic straconego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 13:00 W zyciu kieruje sie pewnymi zasadami,ktorych nigdy nie łamię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 13:03 to ponoc sprzeczne z zasadą: zasady nalezy dobrze poznac aby wiedziec jak je łamac... ;) ale ja jestem na tyle staroswiecki ze poznaję je z innego powodu i... rozumiem Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 13:19 tak... nie bede powtarzał tego co pisałęm juz wczoraj ani w innym wątku ;) wiec... dziękuję za rozmowe takze tutaj i... zegnam :) a co mi tam... wspaniałego weekendu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Miłość 26.11.04, 13:32 Mam nadzieje,ze Cie nei uraziłam,milego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Miłość IP: *.katowice.pik-net.pl 26.11.04, 13:42 nie wiem w którym momencie byłoby to mozliwe... no i... chyba nie byłabys zdolna... :) jeszcze raz dziekuję... i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:52 dziewczyna zostawila mnie po 3 latach ciagle wierze ze kiedys bedziemy razem chyba nie mozna tak o sobie zapomniec, o tym co bylo miedzy nami wiem ze ten z kim teraz jest nie da jej tego co bylo miedzy nami czekam na nią mimo opinii moich bliskich zebym dal sobie spokoj, ale ja nie potrafie zapomniec i ciagle czekam Odpowiedz Link Zgłoś