Gość: NN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:41 Faceci wypowiadający sie na tym forum to same fi.......ty bez wydawania reszty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolobrigida Re: Jednak prawda... 04.12.04, 01:44 Z przykrością, ale przyznaję Ci rację:-( I reszty mieć nie chcę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolobrigida Samokrytyka :-) 04.12.04, 10:44 No cóż, czuję, że muszę złożyć samokrytykę, przyznam, że wpisałam się pod wpływem emocji (o kurcze było tak późno?), a wtedy wali się na oślep i bez sensu. Przepraszam więc urażonych. A emocje wzięły się z tego, że pokłóciłam się z chłopakiem, i wyrzuciłam go wczoraj z domu... Na szczęście ma gdzie mieszkać ;-) A do chłopaków z forum nic nie mam, również do tego, co to założył wątek w reakcji na ten wątek :-)))) Miłego dnia wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: Jednak prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:42 ...nalezy rozumiec ze dla ciebie FIUT to obce i pojecie i cialo ???? ;) WSPOLCZUJE :) goya Odpowiedz Link Zgłoś