Gość: lukasz IP: *.aster.pl 12.12.04, 00:12 dziewczyna mnie zostawila dla mieszkania po trzech latach mistrzowskiego zwiazku, wiem ze nierownam sie z 75m2 :) ale jednak czuje sie jak nic niewarta szmata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Zenada 12.12.04, 00:17 Bo to głupia ci..a była. Ja miałam jeszcze lepsza przygodę, ale wstyd się przyznać na forum Już rok mnie trzyma, poprostu szok Daj mi jej numer, umówimy ich, to się będą, przebijać pomysłowością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Zenada IP: *.aster.pl 12.12.04, 00:34 dawaj bo jestem ciekawy bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: Zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 14:17 malo danych :) przypuszczamm ze to raczej pretekst byl , niz kwestia wyboru . ale jesli wolisz to tak przedstawiac (sobie i innym) niech ci wyjdzie na zdrowie ;) ma_goy Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zenada 13.12.04, 10:22 widocznie dla niej związek nie był mistrzowski, a sam o mieszkanie nie mogłeś się zatroszczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
heihe Re: Zenada 13.12.04, 10:30 lubie te męskie teorie na temat odejścia kobiety :) jeśli ci się lepiej zrobi, że rzuciła cię dla kasy to tak to sobie tłumacz. (a przez te 3 lata to byłeś ślepy czy tylko głupi?) ale już nie rozśmieszaj tym "mistrzowskim związkiem" bo nikt w to nie uwierzy, że było tak super iż wolała te głupie 75m2 od twego mistrzostwa :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś