Dodaj do ulubionych

niedziela...a mi sie nudzi

IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 15:02
siedze w pracy,nudzi mi sie. dobrze, ze nikt nie dzwoni:))) ale jestem
zmeczona, wypompowana....
Wczoraj w nocy wrocilam z Gdanska, bardzo wyczerpujacego wyjazdu:))) i teraz
juz chyba troche barkuje mi tej adrenalinki, dawki energii , ktora zlapalam w
podczas wyjazdu
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: niedziela...a mi sie nudzi 12.12.04, 15:26
      W niedziele w pracy, bez sensu. Ja bym nawet w sobotę nie poszła do pracy.
      Może kino ?
      • Gość: labtec Re: niedziela...a mi sie nudzi IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 16:56
        no life is brutal.... i tak czasami niektorzy musza siedziec nawet w niedziele
        w pracy...
        a kino...hmmm fajny pomysl, ale dwoch rzeczy nie da sie poloczyc...
        • inna-bajka Re: niedziela...a mi sie nudzi 12.12.04, 16:59
          To do której Ty tam siedzisz !!!!!!!?????????????
          • Gość: labtec Re: niedziela...a mi sie nudzi IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 17:04
            do 19.00.....i siedze i kwitne ..... i strasznie nie to meczy...Jedyny plus
            tego wszytskiego do dostep do netu:)))
            • inna-bajka Re: niedziela...a mi sie nudzi 12.12.04, 17:07
              Może drina po kryjomu.
              Ostatnio u mnie w firmie było zamknięcie budżetu na rok następny, spotkanie nie
              do przyjęcia na trzeźwo.
              • Gość: labtec Re: niedziela...a mi sie nudzi IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 17:16
                :))))) w zasadzie daloby rade...nikogo z szefostwa nie ma, ale jestem po
                calkiem upojnym spotkaniu i ledwo wyleczylam sie z choroby alkoholowej:) wiec
                nie bardzo mam ochote na jakokolwiek dawke alkoholu...:))) poki co:))
                jestem troche zmeczona i chyba tez stad te znudzenie, pomimo bardzo udanego
                weekandu...
                • Gość: labtec Re: niedziela...a mi sie nudzi IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 17:18
                  a co z ta Twoja zloscia??? chwilowa niemoc???
                  • inna-bajka Re: niedziela...a mi sie nudzi 12.12.04, 17:21
                    Wczoraj miałam taką malutką rocznicę i jakoś sie to zbiegło z jeszczejednym
                    faktm. Popiła, popisała, powkur... się. Teraz muszę jechać posamochód bo go
                    gdzieś zostawiłam w piątek.
                    • Gość: labtec Re: niedziela...a mi sie nudzi IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 17:26
                      :)))) dobre... ale juz ok?
                      • inna-bajka Re: niedziela...a mi sie nudzi 12.12.04, 17:27
                        Nie wiem na ile jest to moja gra.
                        • Gość: labtec Re: niedziela...a mi sie nudzi IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 17:30
                          nie wiem, niebardzo rozumiem...
                          • inna-bajka Re: niedziela...a mi sie nudzi 12.12.04, 17:32
                            No wiesz, zawsze sa dwie opcje, albo jest dobrze, albo udajesz, że jest dobrze
                            a potem sama ryczysz w domu.
                            • Gość: labtec Re: niedziela...a mi sie nudzi IP: *.man.polbox.pl 12.12.04, 17:40
                              to co ... u Ciebie przyszla pora na ta druga opcje???
                              • inna-bajka Re: niedziela...a mi sie nudzi 12.12.04, 17:43
                                mam nadzieję , że nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka