Dodaj do ulubionych

JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario

IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:12
naprawdę. Nie tak jak Kopernik.
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 12:19
      Czy to prawda? Bo ponoc Courie - Sklodowska tez!
      • Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:28
        Też o tym wiem. kiedyś mieszkałam nawet przy ulicy jej imienia. A tak poważnie -
        Jan Kamyczek (żeby sie nie pomylić) miała na imię Janina i ze wstydem przyznać
        muszę, że nazwiska nie pamiętam i była pierwszą żoną znanego polskiego satyryka-
        ilustratora Eryka Lipińskiego. Rysowała równie śmiesznie pod pseudonimem "Ga-ga"
        Jeżeli się pomyliłam, to bardzo przepraszam rodzinę w/w osób.
        to wszystko, bo widzę ciemnośc! ciemność widzę!
        • mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 12:30
          To nas tu chca kastrowac- a on (Kamyczek) sobie cycki cygan przyprawial.!!! No
          tak typowa reakcja pohibernacyjna. (.........) - cenzura - haslo do
          przywolywania windy!
          • Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:38
            a któż to was chce kastrowac?!?!?! Na pewno nie my, kobiety. Chyba szanowny
            kolega pamięta, że tych złoczyńców trzeba szukać pośród własnej płci!!!!!
            • mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 12:41
              Moja Jadwinia- prosze natychmiast przeprosic tatusia.
              A jutro i tak wam znowu uciekniemy!!!!
              • Gość: jasmina Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:02
                Mario....
                Ja też jestem kobietą... Czy musisz ślinić się do
                Kopernika???????
                • mag_nolia Re: Do Jasminy 29.08.01, 13:12
                  Jasmina, oddaję Ci wszelkie hołdy, z Tobą na czele nasza płeć wcale nie jest
                  słaba, godnie nas reprezentujesz.
                  • Gość: Jasmina Re: Do Mag_nolia IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:21
                    Dzięki!
                    Ale proponuję zawiązać koalicję: w grupie raźniej!!! Damy
                    im popalić....hehehehe........
                    • mag_nolia Re: Do Mag_nolia 29.08.01, 13:27
                      Jasmina
                      Za Tobą idę nawet w ciemno!
                      • Gość: jasmina Re: Do Mag_nolia :-))))))))) IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:31
                        I tak trzymaj :-))))) Żeby tylko jeszcze udało nam się
                        przekonać te marne 4 miliardy żeby poszły za nami.....
                        Wyobrażasz sobie, jak życie byłoby piękne??!!!!
                        Sexmisja to wysiadka.........
                        Oczywiście żartuję!
                        Uwielbiam facetów!!! Są tacy owłosieni!!!!!!!
                        • mag_nolia Re: Do Mag_nolia :-))))))))) 29.08.01, 13:34
                          i czasem nawet dowcipni
                          • Gość: jasmina Re: Do Mag_nolia :-))))))))) IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:38
                            Tak....... Ale tylko czasem.
                            Całe szczęście, że niektórzy potrafią pracować, gotować
                            i bawić dzieci! Tzn. tak słyszałam.... Fama głosi.... A
                            Ty spotkałaś taki model czy już wyszedł z użycia?!
                            • mag_nolia Re: Do Mag_nolia :-))))))))) 29.08.01, 13:41
                              Jakiś tam model już spotkałam lecz nie zrobiłam mu egzaminu z tych wszystkich
                              czynności.
                              Ale trzeba uważać, bo niektórzy dość zręcznie się reklamują.
                              Zauważyłaś?
                              Np. w zakresie kulinarnym - prześcigają się,
                              może należałoby podegustoważ te ich potrawy?
                              • mario2 Re: Do Mag_nolii i Jasminki 29.08.01, 16:26
                                Moje drogie,
                                wszak to tylko ta brzedsza czesc ludzkosci zapewnia Wam wspaniale zycie. Tylko
                                ona nadaje Waszemu zyciu sens. jestesmy owlosieni, dowcipni, sprzatamy,
                                pierzemy no i gotujemy. Na degostacje jak najbardziej zapraszam. Na pewno sie
                                nie zawiedziecie. No przynajmniej jesli idzie o moje kulinarne zdolnosci! ;o)))
                • Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:17
                  a uciekajcie sobie, i tak wrócicie! Prawda dziewczyny?
                  • Gość: Hanys Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.lit.hamburg.de 29.08.01, 13:20
                    "... a mialo byc tak pieknie - telewizja, radio, wywiady..."
                    • mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 13:30
                      Tylko nie mowcie potem, ze zzarlismy Wam Wasze swiete jablka!!!
                      • Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:33
                        Ja bym Cię nakarmiła czym innym..........
                        • mario2 Re: Mario 29.08.01, 13:43
                          Taki ladny odkurzacz!. A jaka ma mila pania!!!
        • sceptyk Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ - do mea 29.08.01, 12:42
          Janina Ipohorska
          (1914-1981), malarka, dziennikarka krakowska publikująca pod pseudonimami:
          Bracia Rojek, Alojzy Kaczanowski, Jan Kamyczek i inne, autorka Grzeczności na
          codzień i Savoir vivre''u dla nastolatków.

Znalezienie tej wiadomosci zabralo mi ok. 30 sekund (uzywajac wyszukiwarki
          Google). Mlodziezy, a takze i starsi - nie lenic sie! Internet to wielka
          biblioteka. Trzeba z niej korzystac.
          • Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ - sceptykowi IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:59
            pięknie dziękuję. Oczywiscie Ipohorska. no cóż starość nie radość. I pamięć nie
            ta! ale wielkie dzięki!
            pzdr
      • Gość: 2001 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 29.08.01, 13:23
        mario2 napisał(a):

> Czy to prawda? Bo ponoc Courie - Sklodowska tez!

Maria Sklodowska-Curie. Najpierw byla panna, a potem mezatka. Musi byc pewna
        konsekwencja! Nie tylko kobieta, ale i polska kobieta, o czym bardzo wielu nie
        chce pamietac niestety.
        • Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do 2001 IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:36
          nie ważne, że polką. ważne, że kobietą. Zostawmy te szowinizmy. Polska kobieta
          jest tak samo kobietą jak kobiety innych nacji
          • Gość: 2001 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do mea IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 29.08.01, 13:41
            Gdybys musiala tlumaczyc ze dwa tysiace razy, ze jednak Polka. Zgodzilabys sie ze
            mna.
        • mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 13:40
          Ale wziela sobie Francuza- nie tak jak szlachetna Wanda
          • Gość: 2001 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 29.08.01, 13:55
            A co miala zrobic, jak w Polsce o niej plotkowali, ze sobie j.. przyprawila (no
            dobra nie bede bluzgac) .

mario2 napisał(a):

> Ale wziela sobie Francuza- nie tak jak szlachetna Wanda

• mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 15:22
              o w Polsce stale sie o kims plotkuje. Gdyby wszystkie kobiety oplotkowywane
              wychodzily za maz za cudzoziemcow- coz pozostalo by Polakom? - Import z Ukrainy?
              • Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 17:31
                ja jeszcze raz powtórzę - co do jasnej anielki ma do tego narodowość! A z
                resztą świerza krew w narodzie zawsze się przyda.
                • mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 17:36
                  to przed przyjazdem do Polski na stale pojde na transfuzje!!!
                  Zreszta masz racje, chociaz troszeczke ograniczona, ale wybacz - w Niemkach nie
                  potrafie odnalezc kobiecosci! Przynajmniej nie tyle ile w Polkach
    • mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 30.08.01, 10:13
      o bociek, bociek. Jak on zyje to my tez mozemy zyc!!!

Choc Lamia, zwiedzimy sobie pieterko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka