Gość: mea IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:12 naprawdę. Nie tak jak Kopernik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 12:19 Czy to prawda? Bo ponoc Courie - Sklodowska tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:28 Też o tym wiem. kiedyś mieszkałam nawet przy ulicy jej imienia. A tak poważnie - Jan Kamyczek (żeby sie nie pomylić) miała na imię Janina i ze wstydem przyznać muszę, że nazwiska nie pamiętam i była pierwszą żoną znanego polskiego satyryka- ilustratora Eryka Lipińskiego. Rysowała równie śmiesznie pod pseudonimem "Ga-ga" Jeżeli się pomyliłam, to bardzo przepraszam rodzinę w/w osób. to wszystko, bo widzę ciemnośc! ciemność widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 12:30 To nas tu chca kastrowac- a on (Kamyczek) sobie cycki cygan przyprawial.!!! No tak typowa reakcja pohibernacyjna. (.........) - cenzura - haslo do przywolywania windy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:38 a któż to was chce kastrowac?!?!?! Na pewno nie my, kobiety. Chyba szanowny kolega pamięta, że tych złoczyńców trzeba szukać pośród własnej płci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 12:41 Moja Jadwinia- prosze natychmiast przeprosic tatusia. A jutro i tak wam znowu uciekniemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:02 Mario.... Ja też jestem kobietą... Czy musisz ślinić się do Kopernika??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do Jasminy 29.08.01, 13:12 Jasmina, oddaję Ci wszelkie hołdy, z Tobą na czele nasza płeć wcale nie jest słaba, godnie nas reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmina Re: Do Mag_nolia IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:21 Dzięki! Ale proponuję zawiązać koalicję: w grupie raźniej!!! Damy im popalić....hehehehe........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Mag_nolia :-))))))))) IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:31 I tak trzymaj :-))))) Żeby tylko jeszcze udało nam się przekonać te marne 4 miliardy żeby poszły za nami..... Wyobrażasz sobie, jak życie byłoby piękne??!!!! Sexmisja to wysiadka......... Oczywiście żartuję! Uwielbiam facetów!!! Są tacy owłosieni!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Do Mag_nolia :-))))))))) IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:38 Tak....... Ale tylko czasem. Całe szczęście, że niektórzy potrafią pracować, gotować i bawić dzieci! Tzn. tak słyszałam.... Fama głosi.... A Ty spotkałaś taki model czy już wyszedł z użycia?! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Do Mag_nolia :-))))))))) 29.08.01, 13:41 Jakiś tam model już spotkałam lecz nie zrobiłam mu egzaminu z tych wszystkich czynności. Ale trzeba uważać, bo niektórzy dość zręcznie się reklamują. Zauważyłaś? Np. w zakresie kulinarnym - prześcigają się, może należałoby podegustoważ te ich potrawy? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Mag_nolii i Jasminki 29.08.01, 16:26 Moje drogie, wszak to tylko ta brzedsza czesc ludzkosci zapewnia Wam wspaniale zycie. Tylko ona nadaje Waszemu zyciu sens. jestesmy owlosieni, dowcipni, sprzatamy, pierzemy no i gotujemy. Na degostacje jak najbardziej zapraszam. Na pewno sie nie zawiedziecie. No przynajmniej jesli idzie o moje kulinarne zdolnosci! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:17 a uciekajcie sobie, i tak wrócicie! Prawda dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.lit.hamburg.de 29.08.01, 13:20 "... a mialo byc tak pieknie - telewizja, radio, wywiady..." Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 13:30 Tylko nie mowcie potem, ze zzarlismy Wam Wasze swiete jablka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Mario IP: 194.181.38.* 29.08.01, 13:33 Ja bym Cię nakarmiła czym innym.......... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ - do mea 29.08.01, 12:42 Janina Ipohorska (1914-1981), malarka, dziennikarka krakowska publikująca pod pseudonimami: Bracia Rojek, Alojzy Kaczanowski, Jan Kamyczek i inne, autorka Grzeczności na codzień i Savoir vivre''u dla nastolatków. Znalezienie tej wiadomosci zabralo mi ok. 30 sekund (uzywajac wyszukiwarki Google). Mlodziezy, a takze i starsi - nie lenic sie! Internet to wielka biblioteka. Trzeba z niej korzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ - sceptykowi IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 12:59 pięknie dziękuję. Oczywiscie Ipohorska. no cóż starość nie radość. I pamięć nie ta! ale wielkie dzięki! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 29.08.01, 13:23 mario2 napisał(a): > Czy to prawda? Bo ponoc Courie - Sklodowska tez! Maria Sklodowska-Curie. Najpierw byla panna, a potem mezatka. Musi byc pewna konsekwencja! Nie tylko kobieta, ale i polska kobieta, o czym bardzo wielu nie chce pamietac niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do 2001 IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:36 nie ważne, że polką. ważne, że kobietą. Zostawmy te szowinizmy. Polska kobieta jest tak samo kobietą jak kobiety innych nacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do mea IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 29.08.01, 13:41 Gdybys musiala tlumaczyc ze dwa tysiace razy, ze jednak Polka. Zgodzilabys sie ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 13:40 Ale wziela sobie Francuza- nie tak jak szlachetna Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 29.08.01, 13:55 A co miala zrobic, jak w Polsce o niej plotkowali, ze sobie j.. przyprawila (no dobra nie bede bluzgac) . mario2 napisał(a): > Ale wziela sobie Francuza- nie tak jak szlachetna Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 15:22 o w Polsce stale sie o kims plotkuje. Gdyby wszystkie kobiety oplotkowywane wychodzily za maz za cudzoziemcow- coz pozostalo by Polakom? - Import z Ukrainy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 17:31 ja jeszcze raz powtórzę - co do jasnej anielki ma do tego narodowość! A z resztą świerza krew w narodzie zawsze się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 29.08.01, 17:36 to przed przyjazdem do Polski na stale pojde na transfuzje!!! Zreszta masz racje, chociaz troszeczke ograniczona, ale wybacz - w Niemkach nie potrafie odnalezc kobiecosci! Przynajmniej nie tyle ile w Polkach Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: JAN KAMYCZEK BYŁA KOBIETĄ to do Hanysa i Mario 30.08.01, 10:13 o bociek, bociek. Jak on zyje to my tez mozemy zyc!!! Choc Lamia, zwiedzimy sobie pieterko! Odpowiedz Link Zgłoś