Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:06 Poradzcie, jaka jest najlepsza odzywka z Sally Hansen na straaasznie zniszczone paznokcie (po żelach) i skórki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaania Re: Sally Hansen ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 05:49 A manicurzystka zdejmująć ci nie powiedziała?W dobrych zakładach kosmetycznych mozna kupic NAIL TEC. Chyba najlepsze co jest do kupienia do regeneracji zniszczonej płytki.Sally hansen duzo gorsze - przynajmniej dla mnie - uzywałam i jedno i drugie działanie NAIL TEC-u o wiele skuteczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Sally Hansen ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:28 Niestety w obecnej sytuacji nie stac mnie na NAIL TEC. Manicurzystka niestety o niczym mi nie powiedziala, a żele sciagalam sama. Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: Sally Hansen ?? 18.04.06, 16:12 Polecam złotą odżywkę Sally Hansen, moje paznokcie mocno zniszczone po akrylach doszły do normalnego stanu w niecałe trzy tygodnie i rosna jak szalone zdrowe i mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sally Hansen ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:00 to chyba jest bardzo indywidualne.Moje złota odżywkę miały w głębokim poważaniu - zero reakcji Odpowiedz Link Zgłoś