Dodaj do ulubionych

Djable itz for ju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 15:35
:)
poniewaz bede zmykac a tak doskonale ropoczynajaca sie znajomosc nie moze
zakonczyc sie nagle, wiec zrobie tu troche prywaty, wlane osobity watek w
ktorym przyobiecam, ze ja tu jeszcze wroce.

mowilam ci lucek:P
Obserwuj wątek
    • Gość: roablek Re: Djable itz for ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:08
      :))
    • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 23.12.04, 16:37
      W takim razie trzymam za słowo :)
      • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 11:38
        diable?
        ubiles karpia?
        • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 24.12.04, 15:59
          Karp juz martwy :)
          • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 18:39
            a spalaszowany?:)
            • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 24.12.04, 20:47
              Częściowo nie chce mi sie połykać więcej ości :)
              • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 11:38
                witaj djable!
                zaczynamy kolejna ture, teraz juz stricte swiateczna.
                ja na ten przyklad nie mam dostepu do choinki.
                ani do sniegu, ale to juz bardzo typowe w tym roku.
                ...

• Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 11:42
                  a tazke do weny, przed sniadaniem ....hmmmm w sumie fajnie bedzie wypic wina z
                  rana:)
                  pijesz djable wino z rana?
                  • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 25.12.04, 12:34
                    Czasami lubie wino. Niezależnie od pory dnia i nocy , inne alkohole także :)
                    • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:37
                      Djale, djalble...i jak tam juz niemal po swietach? bedzie ci ich zal?
                      • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 26.12.04, 23:21
                        tylko koni tylko koni żal :)
                        • Gość: robalek Aga o..cd IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:26
                          jesli bedziesz juz mial dosyc, to wystarczy mnie wyprosic...:)
                        • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 27.12.04, 00:40
                          dlaczego mam cie wypraszać to wolne forum . Podyskutowac to mogę tutuaj.
                          • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:44
                            dzikei djable, na to liczylam:P
    • Gość: robalek w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:34
      tu sobie napisze. pewnie zajrzysz i tak wiec nie trzeba bedzie nerwowo rzucac
      sie po roznych watkach.
      co tyb djable wyprawiasz? co ty wypisujesz?drwisz z kobiet, drwisz. zachowujesz
      sie jak frantz mauer z piesow biesow, tak.
      jak rzecze pewien medrzec, szkoda nafty na to by ci tlumaczyc ze nie wszytskie
      kobiety sa takie jak sobie to wlasnie wbiles w swoja glowke i nie kazda babka
      jara sie gdy na jej piwko facet rozmienia stowke.

na przylald laski ktore same sa dobrze sytuwane...chacha....natomiast ja nawet
      cie lubie (choc mierzi mnie gdy piszesz ze w cos wiezysz miast wierzysz:P) i
      ufam zes chlopcem do zreformowania...
      • diabel.tasmanski Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 00:38
        Fakt nie wszystkie lecą na kase Pisałem juz o procentach w tym wątku. Dla mnie
        to wystarczający powód. Liczy sie sukces
        • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:45
          sukces? tzn co?
          • didi83 Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 00:47
            Ilosc nie jakosc ;]
            • diabel.tasmanski Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 00:48
              a dlaczego myślisz że jakość jest zła ???
              • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:51
                najpierw prosze wyjasnic czy chodzi tu o zaliczenienia panienki?bo wicie
                rozumiecie , jak laska idzie do baru zaliczyc faceta a facetowu sie wydaje ze
                to on wowczas zalicza laske to to moze byc tylko djabelska sztuczka i koltunstwo
                • diabel.tasmanski Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 00:53
                  Wszystko mi jedno kto kogo zalicza. To nie moja sprawa
                  • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:55
                    najwaznijesze to zaliczyc?to jest ten sukces?

.....
                    wielki mi sukces, przelec cos.
                    • diabel.tasmanski Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 01:00
                      a czego można jeszcze oczekiwać ???
                      • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:05
                        coz djable, nie wiem czego oczekiwiac mozesz ty. wiesz kazdy ma swojego bzika...
                        • diabel.tasmanski Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 01:07
                          Ja wiem czego oczekuje i nie licze na nic więcej. Jestem realistą :)
                          • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:13
                            obawiam sie ze twoj realizm jest funta klakow wart. gdyz w zyciu czasem poajwia
                            sie bezczelna magia, ktora rozwala to cala twoja pewnosc ze juz wszytsko wiesz
                            i ze niczego sie nie mozna spodziewac...(dobrego po kobietach) ja tu brzmie
                            naiwnie, mnie to teraz malo intersuje gdyz nie ejstem w stanie i nie mam checi
                            natomaist moim skromnym zdaniem ty tutaj tak wymachujesz taka mala szpada
                            wlaczac z potowrami twego rozgoryczenia
                            • diabel.tasmanski Co ty piłaś / pijesz ??? 27.12.04, 01:29
                              Z trudem zrozumiałem bo nie jetem tzeźwy w 100% :) Ale wracając do tematu.

Może i czsami pojawia sie magia ale co z tego Nie ma co wierzyć w magie jeżeli
                              jest żadko spotykana
                              Ja nie wymachuje szpadą. Jestem tylko realistą. Lepsze jest duże miłe
                              zaskoczenie niż małe rozczarowanie :)
              • didi83 Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 00:55
                Nie mowie ze wykonanie jest zle... ;]
                ale jakosc kobiet...
                To jest tak...
                albo kupujesz wino za 50zl.. i delektujesz sie nim, albo kupujesz 10 za 5zl i
                sie upijasz... nawet kilka razy...
                tak samo jest z kobietami....
                pytanie tylko ktore jest zdrowsze ;]
                • diabel.tasmanski Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 12:01
                  Jakość kobiet. A czy ta co leci na kase to jest złej jakości? To nie jest
                  najtrafniejsze porównanie z tym winem. Sex jest zdrowy i lepiej 10 razy niż raz.
                  • didi83 Re: w sprawie twoich watkow 27.12.04, 15:50
                    ja wole ten jeden raz... ;]
          • Gość: leziox Re: w sprawie twoich watkow IP: *.arcor-ip.net 27.12.04, 00:47
            Jak pięknie zaraz po świętach natknąć się na tak urocze towarzystwo.Znaczy,mam
            na myśli naturalnie Robalka.Diabeł może jeszcze na ten zaszczyt deko poczekać.
            • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:49
              dzienki leziu, splonelabym tu karminowym rumienicem gdyby nie wiek moj sluszny.
              co do djabla, mzoe dasz mu fory. jesli pojdzie na wybory?
              :))
              • Gość: leziox Re: w sprawie twoich watkow IP: *.ipt.aol.com 27.12.04, 00:54
                Wiesz przecież doskonale że ja kumoterstwo cenię ponad wszystko.No i jak to
                drzewiej już bywało:każdemu według zasług...
                • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:57
                  a wiesz leziu ze masz racje. natomaist trzeba by jednak pewna weryfikacje
                  zastosowac. frustratow desperatow nie przyjmujemy do ligii bo takiemu pozniej
                  cos sie w glowie poprzestawia, z nadmiaru wrazen, ktorych do tej pory zycie mu
                  szczedzilo, badz szczedzil sobie sam, i zamach stanu niewdziecznuk jeden z
                  drugim przeprowadzi, w kajdany cie leziu i ministra kultury zakuje i zesle do
                  jakiegos kraju rozwijajacego sie:)

• Gość: leziox Re: w sprawie twoich watkow IP: *.ipt.aol.com 27.12.04, 01:05
                    Nieustannie trzeba być czujnym.Niestety.To co,gdzie ty,pogadamy?Program wszak
                    opracować trza,podział zdobyczy rozplanować itd.
                    • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:10
                      leziu zwierzu...moze na tym uroczym niezwykle intymnym czacie....?jest pokoj
                      lwadza????
                      pewnie nie. to moze jakis pierwszy z brzegu, chocby warszawa? w koncu to jest
                      nasze docelowe miejsce
                      • Gość: leziox Re: w sprawie twoich watkow IP: *.ipt.aol.com 27.12.04, 01:11
                        Niech bedzie wawa,zaraz podejme przygotowania by tam wlizc,w koncu polityka dla
                        mnie to jak piwo-znana rzecz.
                        • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:14
                          hehe a karmi pijesz leziu? bo trza bedzie ustanowic pelnomocnika ds rownosci
                          plci:)
                        • Gość: robalek Re: w sprawie twoich watkow IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:16
                          leziu tporbo dziadowska ile mam tam czekac? minister kultury moze i zostane ale
                          jak cza to ja moge tez lacinha podworkowa zasunac...
    • Gość: robalek djable, jak po wczorajszym? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:36
      sit cholera leb mi doskwiera:)
      • diabel.tasmanski Re: djable, jak po wczorajszym? 27.12.04, 11:52
        U mnie wszystko ok żadnych syndromów dnia wczorajszego nie mam :)
        Pij dużo płynów , albo mało alkoholu to Ci przejdzie
        • Gość: robalek Re: djable, jak po wczorajszym? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:51
          chyba sie zdecyduje na alko, w sumie podroz dluga przede mna to nie jest zlym
          pomyslem nieco ja urozmaicic
          • diabel.tasmanski Re: djable, jak po wczorajszym? 27.12.04, 13:56
            No nie ma to jak klin :) Nie dość ze znikają przykre objawy to jeszcze Świat
            jest piękniejszy :)
            • Gość: robalek Re: djable, jak po wczorajszym? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:27
              nawet swiat takiego realisty?
              • diabel.tasmanski Re: djable, jak po wczorajszym? 27.12.04, 15:40
                realisty tym bardziej :) alkohol osłabia realizm
                • Gość: robalek Re: djable, jak po wczorajszym? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:50
                  myslalam ze realizm to twoja bron..meska. wiesz, oslabienie realizmu i
                  obiektywizmu wynikajace ze spozycia konczy sie tym ze krolwa ktora noc
                  wczesniej zabrales ze soba do domu okazuje sie zwyklym pasztetem. i wiesz, niby
                  jest sukces natomiasta jakby go nie bylo...:)
                  • diabel.tasmanski Re: djable, jak po wczorajszym? 27.12.04, 15:55
                    Bywa i tak :) całe szczęście jeszcze mogę .... sporo wypić
                    • Gość: robalek Re: djable, jak po wczorajszym? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:56
                      rano, oczywscie?
                      • diabel.tasmanski Re: djable, jak po wczorajszym? 27.12.04, 16:03
                        wieczorami także
                        • Gość: robalek Re: djable, jak po wczorajszym? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:07
                          zycz mi dobrej drogi djable. zmykam stad az do jutra
                          • diabel.tasmanski Re: djable, jak po wczorajszym? 27.12.04, 16:11
                            Życze Ci dobrej drogi
                            • Gość: robalek Re: djable, jak po wczorajszym? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:17
                              a tak cos od siebie, djable?
                              :)
                              • emilka222 Re: djable, jak po wczorajszym? 27.12.04, 17:46
                                Ki diabeł ten diabeł? Niby wszyscy go znają i nawet ludzkim głosem doń
                                przemawiają, a on diabelsko tajemniczy jest. Raz miły, innym razem wredny, a
                                jeszcze innym taki sobie, niekiedy życzliwy. No, no...z diabłami nic nie
                                wiadomo, ale nie wiem dlaczego go lubię. Za rzadko tu bywam może? Teraz też
                                uciekam...czasu mi brak. Pozdrawiam...miłej zabawy
    • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:56
      djable...dzien bez slowa od ciebie to dzien stracony. nie molgby cos z tym
      zrobic?
      • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 28.12.04, 13:01
        Jest zimno. Chcesz o tym pogadać :)
        • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:07
          o pogodzie to sobie moga emeryci w parku, djable.
          jestes juz w tym wieku?
          • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 28.12.04, 13:23
            Nie tylko emmeryci. Pogoda jets niezobowiązującym tematem. Zazwyczaj nie
            wywołuje konfliktów. Jak masz inny to słucham
            • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:57
              a nie boisz sie ze ebdzie to temat bardziej nudny niz pielegnowanie tego watku?
              • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 28.12.04, 16:37
                Dawaj temat to zobaczymy. Zresztą temat można zninić.
                p.s
                niewielu rzeczy sie boje :)
    • Gość: robalek Re: Djable itz for ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:42
      no coz, djable, niecala dobe mnie nie bylo a watek sturlal sie na samo dno...
      temat:
      dlaczego djabel tyle czasu spedza na forum?
      • diabel.tasmanski Re: Djable itz for ju 29.12.04, 13:56
        Bo czeka na impreze , albo czeka aż łóżko przesztanie lewitować żeby diabeł mógł
        sie na nim położyć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka