Gość: szukam Jej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:57 tak w skrocie - wolny,samotny,przystojny 35-latek szuka wolnej,ladnej,bezproblemowej dziewczyny najlepiej z Wawy lub okolic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 19:04 zdefiniuj bezproblemowej ... ? uleglej kury domowej przytakujacej Ci? a co Ty mozesz zaoferowac w zamian?? ;/ czuje niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 19:40 wcale nie,to ja moge byc kurą domową i nie tylko, a bezproblemowa czyli bez problemow z sobą,bez kompleksów,z wadami i zaletami, szukająca tego samego co ja Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 19:53 Wolna, bezproblemowa, uśmiechnięta, z wielkim sercem, ambitna i realizująca sie zawodowo 27-latka szuka fajnego mężczyzny, na dobre i na zle, ... lecz nie jest ona z Wawy ani okolic... chyba jednak to nie jest takie latwe przez internet:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya doskonała oferta :) 26.12.04, 19:54 szkoda, że tak daleko :( życzę powodzenia w poszukiwaniu pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 19:56 nie no meksa kura domowa brzmi jeszcze straszniej BUAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:01 Powiedz didi jak to jest, że jak zobaczyłem Twój wpis to mi się zaraz żal zrobiło kolesia (tylko przez chwilę, męskie kury domowe psują rynek), a zanim go otwarłem już zacząłem się śmiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:12 Dzisiaj mysle alkoholem nie zadawaj podchwytliwych pytan :D ale mialam wizje Mezczyzny w fartuszku biegajazym po domu z tym kolorowym wlochatym na patyku do scierania kurzu w za duzych papuciach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:19 Kolorowe, włochate na patyku do ścierania kurzu... czy to jest to o czym myślę? No ale z tym kurzem to chyba u Ciebie nie tak źle;P Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:38 nie mam kurzu ;] mam alergie na roztocza ;]p Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:09 mnie tez sie nie podoba to: "ladnej i bezproblemowej" bardzo mi sie nie podoba bo czuje sie problemowa ;) hehehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:11 no Madziu..nikt nie jest doskonały:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:14 Grzesiu :) juz dawno udowodniono, ze ja JESTEM DOSKONALA ;))))))))))))))))))))))) pozdrawiam smarkowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:17 no tak wyjątek potwierdza regułe:)) zatem nieśmiało spoglądam na Twoje oblicze... wiec z Tobą to trzeba jak z jajeczkiem przepiórczym:)) służe chusteczką:) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:18 ale raczej nie zaimponujesz jej gdy bedziesz typem kuchty domowej... Idealy szukaja Idealow... Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:19 tak tak kochanie :))))) czasami jestem tez jak goraca pyrka ;) przerzuca sie mnie z reki do reki, jak bonanze ;)))))))))))))))) hehehhehe dziekuje za chusteczki, a moge prosic jeszcze jedna? lzawie tez masakrycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:23 tak to juz bywa z DOSKONAŁOSCIAMI..idelanie potrafią wpasować sie w sytuacje i klimat:)) ps: służe herbatką i ramieniem Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:25 herbatka, ramie, lozko ze szczebelkami i samym przescieradlem i teqila.... o maj gad. umarlam i jestem w niebie??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:29 to własciwe miejsce dla Ciebie... Ty tam bywasz za życia:)) ps: dorzucam ciepłe słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:31 cmok Grzesiu :) slodziku kochany jeden :))) wiec i ciebie w nagrode zabiore z soba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:35 zamknę oczy a Ty prowadź:))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 20:37 zacznijmy od winka :)) martini, wiec niech moj fan ze Sz-na sie nie obawia :)) ide po kieliszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: tylko dla dziewczyn... IP: 80.48.171.* 26.12.04, 20:30 tak w skrocie - wolny,samotny,przystojny 35-latek szuka wolnej,ladnej,bezproblemowej dziewczyny najlepiej z Wawy lub okolic ty dziadu jeden , straciles juz swoja szanse.Szukasz dziewczyny?? Dziewczyny sa tylko dla takich jak ja - mlodych majacych cale zycie przed soba.A dla ciebie zostaly rozwodki po przejsciach albo stare panny ktorych juz nikt nie chce.Taka prawda i trzeba sie z nia pogodzic dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Maciek 26.12.04, 20:33 ;/ jedziecie na tym samym wozku... tylko Ty z tylu bos glupszy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:35 Co pijesz? Ja też chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Maciek 26.12.04, 20:40 robie sobie drinki winne ;] Martinii Bianco +Martinii Extra dry czasami z cytrynka jak mam wene ukroic :D Wlasnie sprawdzilam stan.. na 2 driny wystarczy PRZYBYWAJ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:49 U mnie po świętach cienko. Zostało tylko Chateau de Jabol:( no i pifko. Nie wiem na co się skusić? Tak czy owak przybęde:] Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Maciek 26.12.04, 20:51 oooo to przybywaj! Ugoszcze czym mam... wodeczka, winka, whisky, koniaczki do wyboru ;] NIe mam w domu alkoholikow a czasami sie dostaje ;] albo i kupuje na imprezy a nie przepija... walcze wiec sama aby barek opustoszal troszeczke ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:55 Już kończę palić i zaraz odlatuję. Jak będę koło Ciebie lewitował to zawołaj żebym nie zbłądził:) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Maciek 26.12.04, 20:59 Pomacham Ci biala bluzeczka zebys nie przeoczyl... tlyko jakas wygrzebie z szafy (nie, nie bede zdejmowala tez z siebie... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:05 Lepiej zdejmij, będzie mi się łatwiej skoncentrować. A i martini jak się rozleje to nie będzie szkoda:D Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Maciek 26.12.04, 21:12 chcialam ZAUWAZYC ze ejstem jeszcze prawie trzezwa wiec prosze mnie tu nie rozbierac jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:15 No to Twoje zdrowie didi:DDD Jeszcze jedna szklaneczkę;] Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Maciek 26.12.04, 21:04 Ładne rzeczy, mezczyzna ma problem,zeby znaleźć bezproblemową, a Wy sobie wyszynk szykujecie, zamiast słuzyc dobra radą :DDDD Chyba sie do Was dołaczę, wole Martini niz udzielanie dobrych rad :) Zdrowko bezproblemowych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Maciek 26.12.04, 21:10 z tym, ze ja pije ze szklanic :D bo kieliszki sa nudne i za male :D ale zapraszam zapraszam ;] 3 driny i nie ma zadnych problemow :D Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Maciek 26.12.04, 21:24 A dziekuje, ja jestem gosc co ze swoim drinkiem przybywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:17 Twoje zdrówko Libressko:) Ciągle masz słabość do kosmatych wilków? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Maciek 26.12.04, 21:25 Naturalnie, futro, to futro no i ten *wyszorowany jezor* :DDDDD Twoje zdrowie Robercie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: tylko dla dziewczyn... IP: 217.153.179.* 26.12.04, 20:59 A tak w skrocie, Panie Szukający, to co Ty oferujesz? Za bezproblemowość, wolność, urodę? Rozumiem, ze tych cech Ci brakuje - i dlatego ich szukasz...? ;)) Moze nawet u mnie? Kto wie? Tylko ze ja nie umawiam sie ze wszystkimi, ktorzy by tego chcieli... ;-)) A po co szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:01 oj Milenka już robisz problemy;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:35 Potraficie zrobic z igly widly, widze nawet kilka dziewczyn o meskich imionach,ktorzy sa bardzo "mili" dla mnie no i niechcacy rozpilem towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:23 uważaj cioto co piszesz męskich kur w domowych nie tykam ale dla ciebie może zrobię wyjątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:55 Fajnie ze sa tutaj dziewczyny rozumiejace mnie, a faceci (MACIEJ)ponizej poziomu. I jak tu zanlezc bezproblemową dziewczyne .... wy chyba lubicie jak facet wraca z pracy,piwko,fotel,tv,czasem da po mordzie zeby byl posluch w domu itp...Niestety nie chodze w fartuszku,nie gotuje,jestem tylko zlota raczka w domu,a szukam tylko wolnej, ladnej, madrzejszej ode mnie i chcacej sie zakochac Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: tylko dla dziewczyn... 26.12.04, 23:03 Idź do knajpy jest ich tam mnóstwo chętnych bo sylwesetr tuż tuż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Chyba Szukajacemu nie chodzi... IP: 217.153.179.* 27.12.04, 14:36 ...o dziewczyny z knajpy. Czyli oprócz złotej rączki (jednej tylko???) i chęci rozkochania w sobie jakiejs dziewczyny nic nie oferujesz? A czemuz to mialabym sie w Tobie zakochać? W jednej zlotej nie zakochuje sie zwyczajowo. Potrzebuje wiecej ;) Milenka, co znowu robi problemy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Jej..... Re: Chyba Szukajacemu nie chodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:26 ach te dziewczynyz netu .... sprawiaja wiecej probllemow nis te w rzeczywistosci.... wole isc na imprezke prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Chyba Szukajacemu nie chodzi... 27.12.04, 23:24 to doskonały pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie z w-wy(( Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:47 Mam pytanie do "szukam Jej.." - minęło już trochę czasu, czy udało ci się znależć dziewczynę o jakiej marzysz? Jeżeli tak,to czy jest szansa na stały związek? Chociaż te parę dni co minęło, to może za mało,by podejmować taką decyzję. To w takim razie, czy odkrywanie "Jej" daje ci jakąś nadzieję. O ile miałeś takie szczęście.........którego ci życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam Jej..... Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 01:46 Co ty! tutaj nie znajdziesz dziewczyny na powaznie,szkoda czasu,tzn. nawet mi sie nie chce juz tutaj szukac, chyba ze przypadekowo sie kogos pozna.Lepiej na zywo kogos spotkac, widziec i poznawac pozniej. W zyciu jest wiecej niespodzianek, "mezaliansow" a tutaj mozesz spotkac dziewczyne z komputera czyli wszystko jest pieknie tylko tobie sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: tylko dla dziewczyn... 29.12.04, 02:11 srali muchi będzie wiosna będzie lepiej trawa rosła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie z w-wy(( Re: tylko dla dziewczyn... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:05 Masz rację, na necie trudno znaleźć fajną osobę tak na poważnie. Jest tak jak powiedziałeś "komputerowe dziewczyny i komputerowi faceci"- mają dużo do powiedzenia, do zaoferowania tyle,że mi(nam)akurat nie o to chodzi. Jestem dziewczyną, 34 l.,wolną i jednak z W-wy.:)Możemy porozmawiać, ale już nie na forum.Podaję e-maila:szukamjego@op.pl Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś