diabel.tasmanski 28.12.04, 16:45 I nie tylko. Dodatkowo jeszcze kilka innych rzeczy. Czy to żle czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beerlover Re: lubie piwo IP: *.ols.vectranet.pl 28.12.04, 16:54 to zależy jakie są te "inne rzeczy". jeżeli chodzi o piwo to raczej nic w tym złego moim zdaniem nie ma, ja też lubie bardzo :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: lubie piwo 28.12.04, 18:48 inne rzeczy też zaczynają się na P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodd off Re: lubie piwo IP: *.chello.pl 28.12.04, 19:27 diable tasmański, przeczytałem kilka twoich wypowiedzi na innych postach - bardzo chwytliwe. Poszukuje wybitnego sarkazmu w twoim, autorskim poscie. Niestety, nie moge się w nim dopatrzeć niczego innego, jak kiepskiego piwa... Ide się odlać! Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: lubie piwo 28.12.04, 19:43 Zgadzam się. Diablo ! Wpadłeś tutaj jak tajfun. A teraz .... czyżby to starość, czy nudna codzienność, która i Ciebie dopadła. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: lubie piwo 28.12.04, 19:59 Piwo nie jest tematem do jakichkolwiek drwin. To poważna sprawa. Ide na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: lubie piwo 28.12.04, 20:39 zajebiscie sie ciesze ze lubisz piwo, nigdy chyba nie bylam na piwie z diablem.... i pewnie nie bede... pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: lubie piwo 28.12.04, 23:04 piwo,piwo,piwo,piwo,piwo,piwo,piwo,piwo,piwo,piwo..................... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: lubie piwo 28.12.04, 23:43 co to sa te inne rzeczy na P? w kolejnosci przyszlo mi na mysl: "penis" "pilka nozna" "podroze" "prezenty" - ale to sa wazne rzeczy na P dla mnie :> Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: lubie piwo 29.12.04, 00:05 czes rozrabiako,jak minał dzien..??:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: lubie piwo 29.12.04, 00:10 Nawet milo... Bylam na fajnej kolacji.. z nawet fajnym przystojniakiem (mialam wizje sexu) ale wypalil mi ON- Wiesz dlaczego Cie uwielbiam? I lubie sie z Toba spotykac? Ja- Nie, nie wiem (skromnie zwieszajac glowke) On- Bo nie traktujesz mezczyzn przedmiotowo jak organ do sexu Ja- No nie (jak dobrze, ze nos nie rosnie z klamstwa) On- Milo, ze sa jeszcze takie niewinne i ine zepsute kobiety Ja- (zadzgam go widelcem.. W OKO, NOS CZY GENITALIA oddac pierwszy cios) a u Ciebie jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: lubie piwo 29.12.04, 00:18 tos trafiła na romantyczna duszyczke..;DDDD moze byc,ciagle cos sie dzieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś