mlody32 06.01.05, 20:27 chcę poznać seks grupowy proszę o poważne wypowiedzi.Ja i moja partnerka jestesmy tym zainteresowni,proszę bardzo chipka, ddidi i coś tam jescze żeby w moim wątku nie zabierali głosu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati_77 Re: seks grupowy 06.01.05, 20:51 A dlaczego oni nie mieliby zajmowac glosu? To jest FORUM TOWARZYSKIE, czy moze sie myle? Stary wiesz jak oni sa doswiadczeni? Ja tam przede wszytskim liczylbym na ich glos. A odnosnie seksu grupowego, zastanow sie czy na pewno tego chcesz, co czujecie do siebie, jak jest miedzy wami, bo moze byc calkiem inaczej niz zakladacie, ze bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gruppa Re: seks grupowy 06.01.05, 20:51 to jest wspaniały seks ale musisz to przemyśleć nie podejmuj decyzji pochopnie tym bardziej że jesteś młodym człowiekiem jak zrozumiałem.Jeżeli naprawdę zdecydujecie się z partnerką na taką zabawę to szukaj kontaktu wydaje mi sie jak najbliżej miejsca zamieszkania, bo to duże ułatwienie w spotkaniach.Ja wspólnie z żoną lub też oddzielnie zależy od możliwości uprawiamy taki seks od 10 lat i wiem,że nie wszyscy wytrzymują to psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: seks grupowy 06.01.05, 21:09 a jednak ZABIORE glos... bo lubie :] Musicie uwazac z kim. Partnerow wybiera sie starannie zeby pozniej nie bylo niesmaku , lub zwyklej ludzkiec zazdrosci, podejrzen. Bo co innego gdy sie jest mlodym i sie bawi a co innego gdy sie jest w zwiazku. Jesli chcecie kobiete nie polecam przyjacilki/kolezanki zony, a Twojej tym bardziej nie... Jesli pare to nie polecam pary znajomej. Najlepiej w takim przypadku znalezc w necie... ale to sa oczywiste rzeczy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juźwa Re: seks grupowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:45 To ja z kolegami z druzyny siatkarskiej przyłączymy się,stworzymy taka wielka Stonoge Nowego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś