didi83 09.01.05, 16:08 Mozecie mi zazdroscic :D wcinam frytki :D i nawet nie musialam ich robic :D /mimo iz zadeklarowalam sie Siostrze, ze obiore ziamniaki/ Pije herbatke :] i gapie sie na Marca Rybiastego :D Pelny relaks ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ma_goy Re: No.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:18 :)))))nie zamienie na moje klikanie w kosztorys z oczekiwaniem (20 min:) na smacznie przyprawiona golonke ;) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 CZAT 09.01.05, 17:54 PISZE TU bo mi sie nei chce nowego watku zakladac a ten jest pusty :] Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: CZAT 09.01.05, 18:03 tak java jest niezbędna do chata. cht-y działaja jako aplety javy. Powinnaś włączyć w zabezpieczeniach przeglądarki możliwość wykonywania java script i java. p.s Zainstaluj sobie jave od SUN na nie od Micropsoftu. Ta z SUN jest bezpieczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: CZAT 09.01.05, 18:16 :] Juz tez mam jakies programy an wszystko :D ale dziekuje za rady ;] Odpowiedz Link Zgłoś
malgo44 Re: CZAT 09.01.05, 18:57 a kto to tak ładnie w waszej rozmowie o związkach starszya/młodszy napisał "wogule" i "pomażyć". popatrz sobie...... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: CZAT 09.01.05, 19:05 wiec ja czy Diabel? bo zgupialam.... nie uzywam ż.. jak juz :D Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: No.... 09.01.05, 19:08 Ja np. mam dysortografie komputerowa... przyznaje sie... :] wiec TYM BARDZIEJ staram sie uwazac JAK pisze.. i lubie jak mnie ktos poprawia ;] ale LITOSCI "Trujmiasto" mnie rozbroilo.. zwlaszcza w kontekscie "JESTEM Z TRUJMIASTA" :D Odpowiedz Link Zgłoś