jasmina_tdi 21.05.02, 18:08 Jak milo wpasc na stare smieci .... Co za rozkosz!!!! Od razu mi lepiej! Tak swojsko, klimatycznie i wogole jakos tak inaczej! Pobieracie oplate klimatyczna za wjazd czy zdaze uciec bez mandatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: SYF, MALARIA I KORNIKI...!!! 21.05.02, 18:13 inaczej: syf, kiła i mogiła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: SYF, MALARIA I KORNIKI...!!! 21.05.02, 18:16 no coz: wedle upodoban hehehehehehe.... men_ napisał(a): > inaczej: syf, kiła i mogiła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: SYF, MALARIA I KORNIKI...!!! IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 18:17 jasmina_tdi napisał(a): > Jak milo wpasc na stare smieci .... Co za rozkosz!!!! > Od razu mi lepiej! Tak swojsko, klimatycznie i wogole jakos tak inaczej! NIE ZDĄŻYSZ!!! Jest syfilitycznie i to masz zaklepane! Malarycznie, wilgotno, gorąco i okropny smród rozkładających się świństw! I ku..a , dopiero Ty mi mówisz, że to nie niższy fotel mam tylko korniki wp...iły mu nogi!!! Witaj i połóż się na wyrze z lewej strony pod oknem , a wczesniej umyj się dokładnie po podróży. cichy Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: SYF, MALARIA I KORNIKI...!!! 21.05.02, 18:21 syfa mam zaklepanego przez kogo???? a juz myslalam, ze to kara boska! Gość portalu: cichy napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > Jak milo wpasc na stare smieci .... Co za rozkosz!!!! > > Od razu mi lepiej! Tak swojsko, klimatycznie i wogole jakos tak inaczej! > NIE ZDĄŻYSZ!!! > Jest syfilitycznie i to masz zaklepane! > Malarycznie, wilgotno, gorąco i okropny smród rozkładających się świństw! > I ku..a , dopiero Ty mi mówisz, że to nie niższy fotel mam tylko korniki wp...i > ły > mu nogi!!! > Witaj i połóż się na wyrze z lewej strony pod oknem , a wczesniej umyj się > dokładnie po podróży. > > cichy > > Odpowiedz Link Zgłoś