urszulka_ma Re: Velky pozdrav 15.01.05, 14:03 Dzień dobry..:))) .."niebo jest na wyciągnięcie ręki".. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Velky pozdrav 23.01.05, 10:53 urszulka_ma napisała: > Dzień dobry..:))) :] > .."niebo jest na wyciągnięcie ręki".. To prawda, jest: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21458 :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Velky pozdrav 23.01.05, 13:50 to.ya napisała: > To prawda, jest: > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21458 > :))))))))) > niebo na życzenie..?:) dziękuję..za zaproszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Velky pozdrav 26.01.05, 22:59 raz jeszcze serdecznie dziękuję za zaproszenie mam nadzieje..że nie pogniewasz się.. ale.. czasu brak na odwiedzanie każdego nieba.. ja żyrafka..kopytkami po ziemi stąpam.. czasem tylko głową w niebo.. nad zieloną plamą sięgam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Velky pozdrav 26.01.05, 23:14 urszulka_ma napisała: > czasem tylko głową w niebo.. nad zieloną plamą sięgam..:) Jechałam dzisiaj wczesnym... bardzo wczesnym rankiem do pracy, było oczywiście mało przyjaźnie i zupełnie ciemno ... Podjechałam do kolejnego mijanego skrzyżowania ... zapaliło się zielone światło rzucając nieprzyzwoicie wielką zieloną plamę na jezdnię... zgadnij jakie było moje pierwsze skojarzenie ??? Yoanna_kierownica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: uśmiechasz się.. 26.01.05, 23:18 yhmmmmmmmm... właśnie, aż sama byłam zdziwiona, kierunkiem myśli porannych...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: uśmiechasz się.. 26.01.05, 23:42 urszulka_ma napisała: > ..wsiąkasz w plamę..?:) chyba widać...:)) a może już mnie nie widać po wsiąknięciu ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: uśmiechasz się.. 26.01.05, 23:50 akurat trafiłaś w 10...w kiepskiej jestem formie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: uśmiechasz się.. 26.01.05, 23:53 w jakiej kiepskiej..?:) wyglądasz wspaniale:))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Dobrego.. 29.01.05, 12:27 Blady swit w Rabce tka cudna zima to ye ono.... mmmmmmmmmmmmmm... pieknie bylo przez chwilke :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma mmmmm?:) 29.01.05, 12:43 dobrze jest zbierać takie chwile.. uśmiechy chwil.. napełniać nimi dłonie.. .."w życiu piękne są tylko chwile".. pisze autor piosenki ale.. ..chwile składają się na minuty ..minuty na godziny ..godziny na doby ..mmmmm...życie jest piękne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: mmmmm?:) 29.01.05, 13:41 mmmmmm.....taaak..życie jest piękne... pomimo... wbrew... i Dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: mmmmm?:) 30.01.05, 12:28 Witam słonecznie :)) testu c.d. ;))) tinyurl.com/4hcu6 Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: ale się dziś.. 30.01.05, 19:04 urszulka_ma napisała: > ..pingwinek najeździł:))) taaak , ma przetarte brzucho ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: mmmmm?:) 30.01.05, 19:06 jak to zrobić, żeby tak umieścić linka z własnym napisem na forum? i więcej literek niż 30? Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: mmmmm?:) 30.01.05, 19:13 zaraz wrzucę przepis..., który znalazłam również na forum ;)) moment Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: mmmmm?:) 30.01.05, 19:22 gotowanie wygląda tak...;) nieco zmienię recepturę bo są odwołania do innej sytuacji..ewentualnie wrzucę link z tamego postu, którego autorem jest Axsa :))) "Metoda: kopiuj --> wklej -> wytnij -> wykorzystaj Trzeba otworzyć link z .(np.mojego)...postu, skopiować link z okienka adresu /Kliknąc prawą myszą na pasku adresowym i wybrać → Kopiuj / do worda lub excella lub do notatnika a potem wyciąć słowa, które nie są potrzebne wstawiając słowa, które pingwin ma napisać dla nas słowa są oddzielane w skrypcie znakami %20 / nie odwrotnie i na początku i na końcu tego %20 nie ma. Gdy mamy już napis to znowu - kopiuj i wklej do posta lub meila. Jeśli mamy "kilometrowy" link, który zwykle się "połamie" to można go skrócić tym programem: tinyurl.com" i to by było na tyle ...miłej zabawy ;) co do ograniczenia ilości słów... tooo nie wiem czy takowy problem istnieje bo aż tak pingwinka nie sponiewierałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: mmmmm?:) 30.01.05, 19:40 to dobrze..:))) widać Axsa dobrą nauczycielką jest ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma a właśnie.. 30.01.05, 19:52 ..gdzie podziewa się Axsa?..nie widać jej ostatnio.. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: a właśnie.. 30.01.05, 19:58 Ano tutaj ją znajdziesz tinyurl.com/43bmt ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma widzę.. 30.01.05, 20:19 ..że się dobrze bawi..:))) pozdrów Ją..od nas Yoanno:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: mmmmm?:) 30.01.05, 20:12 teraz mam nawet nową sygnaturkę, tylko dłuugo się wgrywa :( Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: mmmmm?:) 30.01.05, 20:16 dooobre Kocibrzuchu ;))) nasz znajomy pingwin szaleje ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: mmmmm?:) 31.01.05, 07:04 Piękne zabawy :0) Axsa na 50 zasypuje linkami, nie nadążam przeglądać. Podziwiam ludzi z pasją. OLD :) Odpowiedz Link Zgłoś