malinka48 15.01.05, 14:05 powtarzam,ale bardzo chciałabym poznać niektóre osoby z forum:)),co prawda miałam namiastkę,ale myślę ,że chyba jest cos bardziej intrygującego:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: a ja nie chce 15.01.05, 14:14 :))szkoda może byś zbielała,czy zbielał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: :)))chyba się.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:06 a o kogo Ci chodzi konkretnie?... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:15 konkrety zostawmy na pózniej teraz:))stałych ,ze stałymi nickami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta mam stały nick... i co z tego?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:23 konkretnie...po co?... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:17 Malinko, lada chwila poznasz Libresse, jak tylko only załozy forum, jak dobrze jej pójdzie, to dorzucę fotę :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:20 nie rajcuje mnie netowe poznawanie ludzi:)).Adrenalina mi uderza jak mam spotkanie w realu:))i wyobraz sobie,że naogół sa to zupełnie inni ludzie:)) ciekawe doświadczenie:)> Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:23 Ja, jak wiesz nie spotykam sie w realu... Chociaż zdarzały sie przypadki przeniesienia netowych znajomosci, ale to było kiedyś, znam kilka osob z forum, znałam je znacznie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
filemon46 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:20 A kto konkretnis systematycznie zmienia nicki i dlaczego miałby to robić. O co chodzi Ci z namiastką? Czy to był tylko erzac? Co intryguje, co kręci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: :)))chyba się.. IP: *.espol.com.pl 15.01.05, 14:23 e tam malinka....tacy sami sa albo i fajniejsi .No,moze niektorzy faktycznie troszke zbledli po osobistym poznaniu ,ale to tylko wyjatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: :)))chyba się.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:25 to porównanie w realu jest faktycznie fascynujace, a kiedy jeszcze jest to ktoś, z tzw. "starej kadry" pychotka... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:30 :))wiem jedno,że Ci co najwięcej docinają i są niemili,to okazuje sie,że są to wspaniali ludzie:))).Jeszcze trochę osób brakuje mi do takiego grona ,jakie lubię.Uwielbiam spotkania przy ognisku:))a tam do kółka potrzeba jest kilkunastu osób:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: :)))chyba się.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:32 oj, słyszałam... podobno fajnie było, kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: :)))chyba się.. IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 14:34 no libresse to masz szanse i poznac i nie poznac malinko bo wiesz, ona nie spotyka sie w realu, ale przypadki sie zdarzaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:36 Jej wybór i jej sprawa:))nie można zmuszać ludzi do czegos czego sie boją:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: :)))chyba się.. IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 14:41 no wlasnie, do przyznania kilku racji tez nie mozna ludzi zmuszac, czyli krotko: jak nie uwazalas jak robisz, to rob jak uwazasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:44 każdy ma jakąś regułkę na życie i to jego sprawa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 14:32 Gość portalu: Kobieta napisał(a): > to porównanie w realu jest faktycznie fascynujace, > a kiedy jeszcze jest to ktoś, z tzw. "starej kadry" > pychotka... Muszę Ci powiedzieć,że wiek dla mnie nie ma znaczenia:))uwielbiam opowiastki ludzi co przeszli jakieś burze,i tych co uważaja,że zawsze będą mieli 20 lat:)) super to wygląda przy wspólnym ognisku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: :)))chyba się.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:34 miałam na myśli "stara kadrę" forumowiczów... opowieściom nie było końca... Odpowiedz Link Zgłoś
filemon46 Re: :)))chyba się.. 15.01.05, 15:13 Co Cię kręci i dlaczego zmieniasz zdanie. Raz chcesz gościa solo i rówieśnika, a dziś mówisz wszystko jedno z kim, może być też młody? Albo: "robimy imprezę, niech ktoś do mnie napisze". Czy już tu stan cywilny jest obojętny? Na ile sama oddziaływujesz na wypłoszy spotkaniowych? Odpowiedz Link Zgłoś