24.05.02, 14:11
ja nie podpisze Twojego zwolnienia, wiesz!!!
Obserwuj wątek
    • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:15
      Ale z Panterą nie chce mieć nic wspólnego - Ona mnie potraktowała jak odrzut
      fabryczny
      • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:15
        jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????????????????????????????/
      • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:16
        chodz, uglaszcze, zaden z Ciebie odrzut, ona nie wie co mowi, nie poznala Cie:)
        • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:17
          kurna juz wiem, to przez rydza:( ale ja lubie rydzeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))
          • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:18
            ja jak juz cos walne to tylko sie chlastac ok niech bedzie ide lapac pociag
    • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:15
      no a teraz sie modl, zeby wrocil!!!
      • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:18
        Dokładnie o to grzybobranie chodzi
        • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:21
          wykonalam poswiecenie i cofnelam sie w czasie, zeby sie dowiedziec (no to sie
          chyba liczy?!!!!) trzepot rzes:)
          • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:22
            Generalnie, to trzepot rzęś jest bardzo mile widziany i co dalej?
            • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:34
              mam stanac na tylnich lapkach?:)
              • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:47
                sciagnij futerko:)))
                • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:50
                  o nie, slonca nie ma, z reszta to ja i tak juz w pociagu jedna noga:)
                  • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 14:57
                    uwazaj, zeby pociag nie ruszyl bo ...zamiauczysz;))
                    • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:03
                      i wtedy bedzie aaa kotki dwa:(tylko jakies niepelne
                      • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:06
                        Na tylnych łapkach - Drogi Kociaku - to nie jest cyrk
                        • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:09
                          wskakuje na szafe i sobie popatrze:)
                      • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:06
                        jesli juz, to sie modl zeby Ci futerko poszlo po szwie, nie bedzie widac:)))
                        • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:08
                          latac nie beda:) zaczynam wpadac w gleboki czarny humor, czyje ze krew zaczyna
                          mi spywac
                          • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:12
                            A jednak się rozbierasz - a mi ten trzepot rzęs wciąż robi dobrze
                            • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:16
                              no to byla sugestia szaki:) koty lubia cieplo, wiec najpierw trzeba w kominku
                              napalic:)
                              • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:16
                                To jest do zrobienia - będziesz przyjemnie mruczeć?
                                • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:17
                                  to jest taki odruch u kotow:)
                                  • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:19
                                    To jeszcze trochę nie daj się złapać tej wampirzycy
                                    • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:21
                                      cale szczecie ze to dopiero moje drugie wcielenie mam chyba jeszcze 5:)
                                      • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:22
                                        uwaga, zmieniam sie w netoperka, schylic glowy, bedze lot koszacy:)))
                                        • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:23
                                          A miało być - miło a zrobiło się strasznie
                                          • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:25
                                            dla Ciebie to chyba nie powinna byc niespodzianka:)
                                          • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:25
                                            zapada zmrok, szyby drza pod kroplami deszczu, jakis wsciekly nietoperz lata na
                                            strychu, wystraszony kot siedzi na szafie , a tajemniczy pan probuje go skusic
                                            miseczka mleczka:)
                                            • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:27
                                              poczekaj jak zaczne strzykac jadem ;)
                                              • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:29
                                                szaki przestan!!! bo zaczynam sie bac!!!! malpo:)
                                                • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:34
                                                  hehehe, powinnas sie bac!! poczekaj jak pokaze Ci moje uzebienie, to dopiero
                                                  wtedy futerko Ci sie podrze;))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:38
                                                    kurde i kto tu jest drapieznym kotem!!!! hahaha (zmieniam nicka juz wiem na
                                                    jakiego hihi)
                                                  • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:39
                                                    no? jaki nick?
                                                  • mysz_koscielna Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:43
                                                    pi pi pi....:) hihihihi
                                                  • saqqara hahahahahahahahahahahahaha 24.05.02, 15:44
                                                    umarlam ze smiechu:)))))))))
                                                  • mysz_koscielna Re: hahahahahahahahahahahahaha 24.05.02, 15:44
                                                    pasuje do mnie czyz nie hihihihi:)
                                                  • saqqara Re: hahahahahahahahahahahahaha 24.05.02, 15:56
                                                    a moze Dziewica_orleanska;))))
                                                  • mysz_koscielna Re: hahahahahahahahahahahahaha 24.05.02, 15:57
                                                    cmokus spadam do domciu:)
                                                  • saqqara Re: hahahahahahahahahahahahaha 24.05.02, 15:59
                                                    do kosciola znaczy sie:))
                                                    papa, buzka
                                                  • motor Zamykam drzwi fanklubu 24.05.02, 16:01
                                                    Do przeczytania - buziaki
                                                  • saqqara Papa 24.05.02, 16:07
                                                    buziaczki cieplutkie
                          • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:17
                            uslyszalam slowo "krew" i poczulam ze jestem thirsty:))

chodz Panterka, zajme sie Toba;))
                            saQQara-wampir na posterunku:)
                            • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:18
                              A kto posprząta tą krew z persów po rannym kocie?
                              • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:20
                                nie moj byznes, ja pije prosto z szyi, nie zlizuje z podlogi!
                                • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:22
                                  Zostaw mi jeszcze na jakiś czas żywą Kotkę - proszę o Diablico
                                  • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:23
                                    a co ja bede z tego miala? juz czuje zapach i oblizuje spierzchniete usta..
                              • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:20
                                wanish?:)
                                • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:25
                                  jaki wanish? zdrapie zyletka z podlogi;)
                            • czarna_pantera2 Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:19
                              hihihi wiedzialam ze na ciebie moge zawsze liczyc:) ty ty ty krwiopijco hihihihi
                              • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:20
                                krwiopijca tak, ale robie to z rozbrajajacym usmiechem:))
                                • motor Re: Motor!!!! 24.05.02, 15:58
                                  Sama słodycz takie towarzystwo - osobiście wolę koty nisz jakieś ciche
                                  zachukane stwory
                                  • Gość: mario2 Re: Motor!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:09
                                    jedzonko juz gotowe Motorek. Mniam, mniam :o))
                                    Niech Ci juz slinka leci :o)
                                    • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 16:10
                                      M2,
                                      czego nie bede jadla??? tak tylko pytam:))
                                      • Gość: mario2 Re: Motor!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:13
                                        a nie bedziesz? cos innego slyszalem !
                                        • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 16:15
                                          aaaa, o to chodzi!!! bede bede, to pytam: co bede jadla?:)) hehe;)

• Gość: mario2 Re: Motor!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:17
                                            NIESPODZIANKA :o))
                                            A co Ty przyniesiesz?
                                            • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 16:21
                                              tez niespodzianke, zatem jezyki do kolan beda nam wisialy przez kolejne 2
                                              tygodnie:))
                                              • Gość: mario2 Re: Motor!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:22
                                                sama sobie milosc francuska zafundujesz?
                                                • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 16:23
                                                  hehehehe, jezyki do jedzenia, do jedzenia:))
                                                  • Gość: mario2 Re: Motor!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:25
                                                    Jesz metoda kota- jezyczkiem zwinietym w trabke prosto z miseczki?
                                                  • saqqara Re: Motor!!!! 24.05.02, 16:26
                                                    aha i mrucze przy tym milosnie.

uciekam juz, milego weekendu Tobie i Maryjce:))
                                                    buzka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka