mati_77 28.01.05, 11:55 Nie wiem jak u was, ale tu u mnie na Mazurach jest piekny dzien. Caly czas ciesze sie, usmiecham. Ten dzien bedzie wyjatkowy i nie tylko ze wzgledu na wszechobecne slonce. A wieczoru juz nie moge sie doczekac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Słoneczko!!! 28.01.05, 12:15 No to się ciesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: Słoneczko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:16 :) bajko ...ty ;) czemu tak krzyczysz na kolege ?:) u nas przeciez tez slonce , tez fajny dzien (piatki czesto bywaja fajne , jak nie sa 13-go) ty moze powtorzysz narty z przed tygodnia , wiec .....raczej mrugnij okiem do mazura :) pozdr. m_g Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Słoneczko!!! 28.01.05, 13:29 Nie będę mrugała i on już dobrze wie dlaczego. A u mnie było Słońce, ale tylko na 30 min. teraz jest brzydko. I jeszcze mam doroczny zlot firmy z całej Polski oraz prezesa, co ja tu robię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: Słoneczko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:35 "smakujesz" LEPSZEGO TOWARZYSTWA :))) no to masz przeciu...ne popoludnie :/ a ja juz tez zmiatam , bo jeszcze rzut na tasme i .....bedzie luzik :) m_g Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Słoneczko!!! 28.01.05, 14:05 No wlasnie wiem dlaczego nie mrugasz i smutno mi :( Poza dniem dzisiejszym, ktory poki co moge zaliczyc do udanych (mimo tego ze przed chwila zabraklo mi paliwa - wlasnie jechalem na stacje), ciesze sie dniem jutrzejszym, ktory tez bedzie zaje...y. Po co szukac daleko, tego co jest naprawde blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Słoneczko!!! 28.01.05, 14:18 A jak bedziesz smigac nad morze, to jedz przez psiland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorjana Re: Słoneczko!!! IP: *.ifmpan.poznan.pl 28.01.05, 14:25 A w Wielkopolsce sloneczka brak iwogole dzien taki jakis ... Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Słoneczko!!! 28.01.05, 14:34 Przykro mi... Dla mnie wlasnie wzeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś