tygrysek_ 29.05.02, 08:11 ...u Was też???? ...jak ja tego nie lubię!!!:((( ..od razu mi się brykać odechciewa... ..a Tygryski uwielbiają brykać!!!:)) ....muszą brykać!!:)) ..bo inaczej są smutne i nieszczęśliwe... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:24 Byczki brykają, a Tygryski pomiaukują, porykując Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:28 ..tylko w taką pogodę ten ryk Tygryska słychać na wiele mil!!:)) ..a Tygrysek wolałby pohasać...:)) ..to chyba lepsze niż porykiwać nie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:30 Śpię na siedząco - co za kiszka!!! Trzeba będzie czymś naszprycować - macie jakiś odiazdowy koks? Odpowiedz Link Zgłoś
men_czy_kitek Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:32 pocytaj Mena i Uneczke na romantice Koksu nie potrzeba- taki odlot :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:34 eeeee....co będziemy ich czytać....niech sobie piszą... ..kurde...motor...faktycznie kicha jak h....! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:36 Jak rzadko kiedy mam ochotę wyciągnąć się na kanapie pod kocykiem z książką w ręku... Odpowiedz Link Zgłoś
czeslaw.nie_men_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:39 Bo w samotnosci, nie daje to duzej satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:48 Właśnie dlatego, że bardzo rzadkie - daje Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:34 Ryczący ale nie beksa:-) Znasz powiedzonko rycząca 30-tka? Odpowiedz Link Zgłoś
men_czy_kitek Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:36 cos mi sie wydaje, ze jestes ale wyjaca piedziesiatka. Wyjaca bez spelnienia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ta paskuda, powyzej.................. 29.05.02, 08:37 wogole swojej tozsamosci, nie umie ustalic:( Odpowiedz Link Zgłoś
men_czy_kitek Re: a ta paskuda, powyzej.................. 29.05.02, 08:41 nie potrafi, bo nie wie kim byc jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:38 Wdawać to Ci się może dobrze... Twoje marne groszaki Odpowiedz Link Zgłoś
men_czy_kitek Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:42 a tak miedzy nami to co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:37 ...no pewnie że nie beksa!!:)) ..Tygryski sa dzielne!!:) ..to jest taki ryk mrożący krew w żyłach!:)) ...jasne że znam,..a dlaczego pytasz ?:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:40 To a propos hasania i porykiwania... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:42 a ewcia lubi brykać i hasać ??:))))) np. na łące ???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:45 tygrysek_ napisał(a): > a ewcia lubi brykać i hasać ??:))))) > np. na łące ???:)) Kochajmy przyrodę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:54 co racja to racja!:)) nie ma jak to pobrykać na polance w lesie albo na łące!!:))) mozna się wyszalec i wyryczeć do woli!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:57 W cybernetycznym świecie trzeba żyć w zgodzie z naturą:-) No jasne, zdrowo czasem sobie ryknąć i bryknąć tygrysek_ napisał(a): > co racja to racja!:)) > nie ma jak to pobrykać na polance w lesie albo na łące!!:))) > mozna się wyszalec i wyryczeć do woli!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:07 ...w zgodzie z naturą....swoją????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:12 Masz na myśli usposobienie, pytając o moją naturę? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:17 ...o to też,....ale miałem też na myśli to czy Ty pisząc że należy żyć zgodnie z naturą miałaś na myśli swoją naturą czy ogólnie naturą ??:)) ..a jaka jest natura Ewci ??:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:20 Wesoła i smutna Rozważna i romantyczna :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:24 ...no nie powiem....ciekawa kombinacja!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:28 tygrysek_ napisał(a): > ...no nie powiem....ciekawa kombinacja!!:)))) Wydaje ci się:-))) jak to kobieta. Zmienną jest. A czego się dowiem o tygrysiej naturze? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:37 ...no właśnie dlatego napisałem że ciekawa.....bo zmienna ! : )))) ..a o Tygrysiej naturze...cóż...dzika, szalona....czasem porywcza...:)) ..czasem też łagodna...:)),..no i jak u kotów...czasem nieodgadnione są jego ścieżki....: ))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:43 Cóż, skoro twoja natura tygrysia... powiem, że moja lwia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:52 ..a skąd u kobiety taka lwia natura ???? : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:54 Natura (ta większa i potężniejsza) mi to zapisała w gwiazdach Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:00 ..aaa to już rozumiem ! : ))) ..no ciekawe jak wypadnie spotkanie lwicy z tygrysem....: )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:13 Noooooo ciekawe:-)))) Wziąwszy pod uwagę powinowactwo gatunku:-)... to dobrze chyba rokuje Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:28 ..no chyba tak! :)) bo koty to jednak koty!:)) ..niewazne jakiego rodzaju!!: )) ..no i na szczęście lwice są słabsze od Tygrysków !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:37 tygrysek_ napisał(a): > ..no chyba tak! :)) bo koty to jednak koty!:)) > ..niewazne jakiego rodzaju!!: )) > ..no i na szczęście lwice są słabsze od Tygrysków !:)) To chyba przejaw jakiejś chęci tygrysiej dominacji:-) O jakiej słabości mówisz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:04 ...no mam na myśli słabość fizyczną oczywiście!!:)) ..no bo z tą psychiczna to nigdy nic nie wiadomo!!:)) ..chociaż z drugiej strony to lwice chodzą na polowania to chyba słabe nie są... ..ale Tygrysek lubi polować!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:13 Tygrysy to raczej polują dla siebie (tacy egocentrycy) :))))))))) A Lwice... Ha, zaczyna mi się tworzyć coś na kształt teorii o drapieżnikach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:35 ...jak to dla siebie ? :)))) ..Tygrysek poluje tez dla rodziny ,...no i przyjaciół!!!:)))) ..a jaka to teoria??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:46 A no właśnie... teoria taka, ze tygrysek sam rozszarpuje tę swoją ofiarę, żeby zaspokoić swoje krwiożercze zapędy, a lwica broni swoich bliskich, jak.....lwica:-)))))) Ale z Twoich wczesniejszych słów wynika, ze powinnam zweryfikować swoje poglądy:-) I BARDZO DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:06 ..cieszę się!:))))) ..bo nie jestem Tygryskiem samolubem!:)) ..a brykać też lubię w towarzystwie!:) ..tylko ciekawe co bedzie jak się pan lew dowie że lwica koło tygryska się kręci..?: )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:08 A czy lwica robi coś złego rozmawiając sobie i dywagując z tygryskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:29 no pewnie ze nie!!:))) i Tygrysek się cieszy że może z lwicą dywagować czy jakoś tak...:)))))) ...może nawet i upoluje lwicy coś dobrego!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:38 O tak:-) A lwiczka przytuli i pomruczy:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:52 ..:)))))...Tygryski lubią takie Lwiczki...:)))) ..a co Tygryskowi zamruczy Lwiczka ???:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:07 Może... "Kiedy będę starą kobietą":-))))))))))) A jeśli tygrysica wbije zęby w mą szyję?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:38 ..wiesz...Tygrysicy już nie ma...:((( ....była ale już nie ma... ..a nie znasz coś ładniejszego???: )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:41 Nie lubisz Martyny Jakubowicz? Znam dużo piosenek:-) ...to przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:52 ..nie zabardzo ją lubię..:)))) ..a znasz coś z Wilków ???:)) ..wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Lwiczko......: ))) 29.05.02, 14:47 ...idę już zaraz do domku!!:(((,.... ..fajnie się z Tobą rozmawiało!:)) będę dopiero w Poniedziałek..:(( ...znajdź mnie jakoś.....a może to Tygrysek Cię znajdzie... pa,..Tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:42 kurwa, kurwa, kurwa ..... Myślałem, że mi to jakoś pomoże ale nic z tego - dalej jestem beznadziejnie osowiały - adrenaliny mi trzeba - może by tak kogoś skopać - najlepiej leżącego - będzie sporo poruszenie - o ??? Odpowiedz Link Zgłoś
czeslaw.nie_men_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:45 Poczekaj jeszcze kilka dni skopiemy powracajaca reprezentacje w pilce kopanej Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:13 A może bardziej pozytywne wibracje? Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:15 motor napisał(a): > kurwa, kurwa, kurwa ..... > Myślałem, że mi to jakoś pomoże ale nic z tego - dalej jestem beznadziejnie > osowiały - adrenaliny mi trzeba - może by tak kogoś skopać - najlepiej leżącego > > - będzie sporo poruszenie - o ??? Strasznie jakiś jesteś niezdecydowany Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:18 Tak wpływa na mnie to ciśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:22 To może jednak dobra książeczka i ciepłe łóżeczko + muzyczka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:25 > > > Przychodzi facet do sexsuologa i mowi > > > -panie doktorze mam problem > > > -niech pan mowi wkoncu tu od tego jestem > > > -mam malego jak niemowlak > > > -to jest nie mozliwe niech mi pan pokarze > > > gosciu sciaga spodnie i faktycznie 55cm i 3 kg wagi Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:31 Jadą dwie pijane kobiety w tramwaju. Jedna siedzi, druga nad nią stoi. Na zakręcie siedząca prawie zgięła się w pół. Stojąca pyta: - Co robisz? Siedząca odpowiada bełkotliwie: - Myślę. Po kolejnym zakręcie głowa siedzącej znalazła się między kolanami. Stojąca pyta: - Co robisz? Siedząca: - Myślę. Nagle tramwaj bierze bardzo ostry zakręt, a siedząca spada na podłogę. Stojąca: - Aleś wymyśliła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 13:51 U mnie też beznadzieja. Ale fajniaste określenie na taką pogodzi dziś słyszałam. Jest to tzw. pogoda barowa...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ewciakm.....!!!:)))) 03.06.02, 07:23 ...jesteś tutaj gdzieś ????:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciakm Re: ewciakm.....!!!:)))) 03.06.02, 10:17 Jestem. Dzień dobry:-) tygrysek_ napisał(a): > ...jesteś tutaj gdzieś ????:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć ewciu !:))) 03.06.02, 10:31 ..fajnie że jesteś!!:)) co słychac? ..jak minął weekend ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 11:05 Lwiczka zamieniła się w niedźwiedzia i leniwca na zmianę. Byłam w domku i nawet mi to nie przeszkadzało. A Ty? Poryczałeś sobie z radości? tygrysek_ napisał(a): > ..fajnie że jesteś!!:)) co słychac? > ..jak minął weekend ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 11:21 ..jak to w domku ??? rodzinnym ???:))) ..a Tygrysek poryczał sobie troszkę!!:))) ..bo był na weekend w Krakowie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 11:42 Uwielbiam Kraków. Odwiedziłeś Zaułek Niewiernego Tomasza? a w ogóle to jak masz na imię Tygrysku? ...w moim osobistym mieszkanku. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 12:06 nie byłem w tym miejscu Ewciu!:))) ..ale byłem w kilku innych ciekawych!:))) ..a jak mam na imię napiszę w @...:) ..to ten adres powyżej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 12:13 Jeśli nie sprawi Ci to większej różnicy to maile wolałabym dostawać na adres ewak@2com.pl - szybciej działa. To czekam cierpliwie Cafe Lancelot w Zaułku, to moja ulubiona knajpka w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 12:23 ..nie byłem tam jeszcze,....ale nic straconego!!:))) ...a to jest w pobliżu rynku??? tygrysek... PS...masz @... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 12:31 w pobliżu, tylko w zaułku:))) jak sama nazwa wskazuje Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 12:34 ...ale wiesz....zaułki są na całym mieście!!:))) ..no a oprócz tego zaułka to gdzie jeszcze bywasz??? ..tylko nie mów że w "ciemnej bramie"!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 13:10 Oprócz Krakowa, bywam jeszcze w Wawie i okolicach. W ciemnej bramie.... a skąd wiesz? Jestem łomiarzem i w ciemnej bramie napadam moje ofiary. Kradnę radzieckie zegarki do mojej kolekcji:-))) Masz @. >>>>>>>>> W środku Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 13:23 ..a tak ...poprostu wiedziałem!!:)) ..bo Tygryski wiedzą co lubią lwice!!:))) ..już odp!:)) ..a te zegarki to aby sprawne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 14:02 Z tą sprawnością zegarów, to bywa różnie. Niektórych jeszcze nie zdążyłam naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 14:09 ..no to w takim razie zagrabiaj tylko te dobre!!:))) ..a te co już masz....na złom!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 14:22 Zegarek = emocje napadu:-)))) Nie mogę się ich pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 14:42 ...no tak ,...masz racje !:))) ..te zegarki to jakby cześć Ciebie!!:))) ..tylko pilnuj ich dobrze!!:)) ..to narazie Ewka! do jutra! bo idę do domku... ..jutro postaram się wysłać,...wiesz..:)) pa,..Tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 14:53 No, no... podoba mi się spostrzeżenie o części mnie:-)i zegarkach. Jak to się robi, że się przed 15:00 idzie do domu? Ja też tak chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 07:16 ..cześć Ewciu!!:)),..cieszę się że Ci się podoba!!, bo Tygryski sa spostrzegawcze!:),..inaczej jak by mogły polować???:)) ..a to się robi tak że idzie się do pracy w której się pracuje do 15.00!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 08:18 Dzień dobry:-))) Noooooo,noooooo.... Wyglądasz cool Gwiazdorku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 08:26 cześć Ewko!!:)))) ...dzięki!!:))) ..a dlaczego Gwiazdorku??????? ..nie jestem gwiazdorkiem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 08:44 Może jeszcze o tym nie wiesz, że jesteś:-))) Jesteś jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 08:52 no coś Ty Ewka????,...co masz na myśli??? ..o czym nie wiem??? ..a tutaj są inni Gwiazdorzy.....ja jestem tylko zwykłym pręgowanym Tygryskiem..:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 09:44 To moja teoria. Chodzi o osobowość. Są osoby o usposobieniu szarych myszek i są gwiazdorzy:-)))) A to, że naazwałam Cię Gwiazdorem to raczej komplement ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 09:51 dzieki Ewuś !!: ))))) jesteś miła !:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 09:59 :-) Dzięki. A tymczasem zmykam z forum. Wyjeżdżam na spotkanie. Możemy się już dziś nie spotkać. Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 10:03 pa Ewciu!!:)) do jutra !!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Ewke!!!:))))) 05.06.02, 08:51 ...czy jest tutaj gdzieś w pobliżu???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 11:23 Dzien dobry:-) Zaczełam dziś pracę od 10:30... do 19:00 buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 11:39 ..mmmmmmmm:(((((((( szkoda że aż do 19.00... ..ale przynajmniej tu jesteś!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:15 W swej podróży teleportacyjnej z rana, zahaczyłam o Katowice, Zabrze, Sosnowiec, Gliwice...i inne okolice:-))))) A teraz jestem tu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:21 ..poważnie??? jak to???:)) ..opowiadaj!!!:)))) ..ale coś rzadko tu zaglądasz.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em(v)ka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:23 :-)))) Lubię przyrodę i czyste powietrze... Dziś zajrzałam z... ciekawości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:30 tzn. co??? byłaś na Śląsku ??? naprawdę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:33 Tylko telepatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:39 szkoda...ale i tak miło że pamiętałaś!!:))) ..a w przyszłym tygodniu będę w Krakowie znowu!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:46 Oj, ja też bym chciała pojechac do Krakowa, ale nie mogę wybrać się nigdzie w najbliższym czasie... i znów buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:49 no a teraz gdzie jesteś ?? w Wawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:59 O-czywiście:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 13:41 ..to Ty pracujesz w Wawie??? ..ale mieszkasz in Krakau ???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 13:50 Nieeee. W Krakau bywam czasem służbowo. Pracuję w wawie i mieszkam niedaleczko niej. A Ty, w którym mieście Śląska pracujesz i mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 14:02 odpowiem w mailu !:))))) ...a myślałem że jesteś z Krakowa!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś