Dodaj do ulubionych

kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj...

29.05.02, 08:11
...u Was też????
...jak ja tego nie lubię!!!:(((
..od razu mi się brykać odechciewa...
..a Tygryski uwielbiają brykać!!!:))
....muszą brykać!!:))
..bo inaczej są smutne i nieszczęśliwe...

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:24
      Byczki brykają, a Tygryski pomiaukują, porykując
      • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:28
        ..tylko w taką pogodę ten ryk Tygryska słychać na wiele mil!!:))
        ..a Tygrysek wolałby pohasać...:))
        ..to chyba lepsze niż porykiwać nie??:)

• motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:30
          Śpię na siedząco - co za kiszka!!!
          Trzeba będzie czymś naszprycować - macie jakiś odiazdowy koks?
          • men_czy_kitek Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:32
            pocytaj Mena i Uneczke na romantice
            Koksu nie potrzeba- taki odlot

:))
            • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:34
              eeeee....co będziemy ich czytać....niech sobie piszą...
              ..kurde...motor...faktycznie kicha jak h....!
              • ronja Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:36
                Jak rzadko kiedy mam ochotę wyciągnąć się na kanapie pod kocykiem z książką w
                ręku...
                • czeslaw.nie_men_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:39
                  Bo w samotnosci, nie daje to duzej satysfakcji
                  • ronja Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:48
                    Właśnie dlatego, że bardzo rzadkie - daje
        • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:34
          Ryczący ale nie beksa:-)

Znasz powiedzonko rycząca 30-tka?
          • men_czy_kitek Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:36
            cos mi sie wydaje,
            ze jestes
            ale wyjaca
            piedziesiatka.
            Wyjaca bez
            spelnienia
            • kitek1 a ta paskuda, powyzej.................. 29.05.02, 08:37
              wogole swojej tozsamosci, nie umie ustalic:(
              • men_czy_kitek Re: a ta paskuda, powyzej.................. 29.05.02, 08:41
                nie potrafi,
                bo nie wie
                kim byc jest lepiej
            • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:38
              Wdawać to Ci się może dobrze... Twoje marne groszaki
              • men_czy_kitek Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:42
                a tak miedzy nami
                to co ma piernik
                do wiatraka?
          • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:37
            ...no pewnie że nie beksa!!:))
            ..Tygryski sa dzielne!!:)
            ..to jest taki ryk mrożący krew w żyłach!:))

...jasne że znam,..a dlaczego pytasz ?:))

tygrysek...
            • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:40
              To a propos hasania i porykiwania...
              • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:42
                a ewcia lubi brykać i hasać ??:)))))
                np. na łące ???:))
                • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:45
                  tygrysek_ napisał(a):

> a ewcia lubi brykać i hasać ??:)))))
                  > np. na łące ???:))

Kochajmy przyrodę:-)
                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:54
                    co racja to racja!:))
                    nie ma jak to pobrykać na polance w lesie albo na łące!!:)))
                    mozna się wyszalec i wyryczeć do woli!:))
                    • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:57
                      W cybernetycznym świecie trzeba żyć w zgodzie z naturą:-)
                      No jasne, zdrowo czasem sobie ryknąć i bryknąć
                      tygrysek_ napisał(a):

> co racja to racja!:))
                      > nie ma jak to pobrykać na polance w lesie albo na łące!!:)))
                      > mozna się wyszalec i wyryczeć do woli!:))

• tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:07
                        ...w zgodzie z naturą....swoją????:))
                        • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:12
                          Masz na myśli usposobienie, pytając o moją naturę?
                          • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:17
                            ...o to też,....ale miałem też na myśli to czy Ty pisząc że należy żyć zgodnie
                            z naturą miałaś na myśli swoją naturą czy ogólnie naturą ??:))

..a jaka jest natura Ewci ??:))

tygrysek...

• ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:20
                              Wesoła i smutna
                              Rozważna i romantyczna
                              :-)))))))))
                              • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:24
                                ...no nie powiem....ciekawa kombinacja!!:))))
                                • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:28
                                  tygrysek_ napisał(a):

> ...no nie powiem....ciekawa kombinacja!!:))))

Wydaje ci się:-))) jak to kobieta. Zmienną jest.
                                  A czego się dowiem o tygrysiej naturze?
                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:37
                                    ...no właśnie dlatego napisałem że ciekawa.....bo zmienna ! : ))))
                                    ..a o Tygrysiej naturze...cóż...dzika, szalona....czasem porywcza...:))
                                    ..czasem też łagodna...:)),..no i jak u kotów...czasem nieodgadnione są
                                    jego ścieżki....: )))

tygrysek...
                                    • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:43
                                      Cóż, skoro twoja natura tygrysia... powiem, że moja lwia
                                      • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:52
                                        ..a skąd u kobiety taka lwia natura ???? : ))))
                                        • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:54
                                          Natura (ta większa i potężniejsza) mi to zapisała w gwiazdach
                                          • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:00
                                            ..aaa to już rozumiem ! : )))
                                            ..no ciekawe jak wypadnie spotkanie lwicy z tygrysem....: ))))
                                            • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:13
                                              Noooooo ciekawe:-))))
                                              Wziąwszy pod uwagę powinowactwo gatunku:-)... to dobrze chyba rokuje
                                              • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:28
                                                ..no chyba tak! :)) bo koty to jednak koty!:))
                                                ..niewazne jakiego rodzaju!!: ))
                                                ..no i na szczęście lwice są słabsze od Tygrysków !:))
                                                • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 10:37
                                                  tygrysek_ napisał(a):

> ..no chyba tak! :)) bo koty to jednak koty!:))
                                                  > ..niewazne jakiego rodzaju!!: ))
                                                  > ..no i na szczęście lwice są słabsze od Tygrysków !:))

To chyba przejaw jakiejś chęci tygrysiej dominacji:-)
                                                  O jakiej słabości mówisz?:-)
                                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:04
                                                    ...no mam na myśli słabość fizyczną oczywiście!!:))
                                                    ..no bo z tą psychiczna to nigdy nic nie wiadomo!!:))

..chociaż z drugiej strony to lwice chodzą na polowania to chyba słabe nie są...
                                                    ..ale Tygrysek lubi polować!!!:)))
                                                  • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:13
                                                    Tygrysy to raczej polują dla siebie (tacy egocentrycy) :)))))))))
                                                    A Lwice...
                                                    Ha, zaczyna mi się tworzyć coś na kształt teorii o drapieżnikach :-)
                                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:35
                                                    ...jak to dla siebie ? :))))
                                                    ..Tygrysek poluje tez dla rodziny ,...no i przyjaciół!!!:))))

..a jaka to teoria???
                                                  • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 11:46
                                                    A no właśnie... teoria taka, ze tygrysek sam rozszarpuje tę swoją ofiarę, żeby
                                                    zaspokoić swoje krwiożercze zapędy, a lwica broni swoich bliskich,
                                                    jak.....lwica:-))))))
                                                    Ale z Twoich wczesniejszych słów wynika, ze powinnam zweryfikować swoje
                                                    poglądy:-)

I BARDZO DOBRZE
                                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:06
                                                    ..cieszę się!:)))))
                                                    ..bo nie jestem Tygryskiem samolubem!:))
                                                    ..a brykać też lubię w towarzystwie!:)

..tylko ciekawe co bedzie jak się pan lew dowie że lwica
                                                    koło tygryska się kręci..?: ))))))
                                                  • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:08
                                                    A czy lwica robi coś złego rozmawiając sobie i dywagując z tygryskiem?
                                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:29
                                                    no pewnie ze nie!!:))) i Tygrysek się cieszy że może z lwicą dywagować czy
                                                    jakoś tak...:))))))
                                                    ...może nawet i upoluje lwicy coś dobrego!!:)))
                                                  • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:38
                                                    O tak:-) A lwiczka przytuli i pomruczy:-))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 12:52
                                                    ..:)))))...Tygryski lubią takie Lwiczki...:))))
                                                    ..a co Tygryskowi zamruczy Lwiczka ???:)
                                                  • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:07
                                                    Może... "Kiedy będę starą kobietą":-)))))))))))

A jeśli tygrysica wbije zęby w mą szyję?:-)))
                                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:38
                                                    ..wiesz...Tygrysicy już nie ma...:((( ....była ale już nie ma...
                                                    ..a nie znasz coś ładniejszego???: ))))))
                                                  • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:41
                                                    Nie lubisz Martyny Jakubowicz?
                                                    Znam dużo piosenek:-)
                                                    ...to przykre...
                                                  • tygrysek_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 13:52
                                                    ..nie zabardzo ją lubię..:))))
                                                    ..a znasz coś z Wilków ???:))

..wiem...
                                                  • tygrysek_ Re: Lwiczko......: ))) 29.05.02, 14:47
                                                    ...idę już zaraz do domku!!:(((,....
                                                    ..fajnie się z Tobą rozmawiało!:))
                                                    będę dopiero w Poniedziałek..:((
                                                    ...znajdź mnie jakoś.....a może to Tygrysek Cię znajdzie...

pa,..Tygrysek...
            • motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:42
              kurwa, kurwa, kurwa .....
              Myślałem, że mi to jakoś pomoże ale nic z tego - dalej jestem beznadziejnie
              osowiały - adrenaliny mi trzeba - może by tak kogoś skopać - najlepiej leżącego
              - będzie sporo poruszenie - o ???
              • czeslaw.nie_men_ Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 08:45
                Poczekaj jeszcze kilka dni
                skopiemy powracajaca
                reprezentacje w pilce kopanej
                • motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:13
                  A może bardziej pozytywne wibracje?
              • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:15
                motor napisał(a):

> kurwa, kurwa, kurwa .....
                > Myślałem, że mi to jakoś pomoże ale nic z tego - dalej jestem beznadziejnie
                > osowiały - adrenaliny mi trzeba - może by tak kogoś skopać - najlepiej leżącego
                >
                > - będzie sporo poruszenie - o ???

Strasznie jakiś jesteś niezdecydowany
                • motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:18
                  Tak wpływa na mnie to ciśnienie
                  • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:22
                    To może jednak dobra książeczka i ciepłe łóżeczko + muzyczka:-)
                    • motor Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:25
                      > > > Przychodzi facet do sexsuologa i mowi
                      > > > -panie doktorze mam problem
                      > > > -niech pan mowi wkoncu tu od tego jestem
                      > > > -mam malego jak niemowlak
                      > > > -to jest nie mozliwe niech mi pan pokarze
                      > > > gosciu sciaga spodnie i faktycznie 55cm i 3 kg wagi
                      • ewciakm Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... 29.05.02, 09:31
                        Jadą dwie pijane kobiety w tramwaju. Jedna siedzi, druga nad nią stoi. Na
                        zakręcie siedząca prawie zgięła się w pół. Stojąca pyta:
                        - Co robisz?
                        Siedząca odpowiada bełkotliwie:
                        - Myślę.
                        Po kolejnym zakręcie głowa siedzącej znalazła się między kolanami. Stojąca
                        pyta:
                        - Co robisz?
                        Siedząca:
                        - Myślę.
                        Nagle tramwaj bierze bardzo ostry zakręt, a siedząca spada na podłogę.
                        Stojąca:
                        - Aleś wymyśliła...
    • Gość: Pom Re: kurde....jaka beznadziejna pogoda dzisiaj... IP: 2.4.STABLE* 29.05.02, 13:51
      U mnie też beznadzieja.
      Ale fajniaste określenie na taką pogodzi dziś słyszałam.
      Jest to tzw. pogoda barowa...:)))
      • tygrysek_ Re: ewciakm.....!!!:)))) 03.06.02, 07:23
        ...jesteś tutaj gdzieś ????:))))
        • ewciakm Re: ewciakm.....!!!:)))) 03.06.02, 10:17
          Jestem. Dzień dobry:-)
          tygrysek_ napisał(a):

> ...jesteś tutaj gdzieś ????:))))

• tygrysek_ Re: cześć ewciu !:))) 03.06.02, 10:31
            ..fajnie że jesteś!!:)) co słychac?
            ..jak minął weekend ??
            • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 11:05
              Lwiczka zamieniła się w niedźwiedzia i leniwca na zmianę. Byłam w domku i nawet
              mi to nie przeszkadzało.
              A Ty? Poryczałeś sobie z radości?
              tygrysek_ napisał(a):

> ..fajnie że jesteś!!:)) co słychac?
              > ..jak minął weekend ??

• tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 11:21
                ..jak to w domku ??? rodzinnym ???:)))
                ..a Tygrysek poryczał sobie troszkę!!:)))
                ..bo był na weekend w Krakowie!!!:)))
                • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 11:42
                  Uwielbiam Kraków. Odwiedziłeś Zaułek Niewiernego Tomasza? a w ogóle to jak masz
                  na imię Tygrysku?
                  ...w moim osobistym mieszkanku.
                  • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 12:06
                    nie byłem w tym miejscu Ewciu!:)))
                    ..ale byłem w kilku innych ciekawych!:)))
                    ..a jak mam na imię napiszę w @...:)
                    ..to ten adres powyżej ??
                    • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 12:13
                      Jeśli nie sprawi Ci to większej różnicy to maile wolałabym dostawać na adres
                      ewak@2com.pl - szybciej działa. To czekam cierpliwie
                      Cafe Lancelot w Zaułku, to moja ulubiona knajpka w Krakowie
                      • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 12:23
                        ..nie byłem tam jeszcze,....ale nic straconego!!:)))
                        ...a to jest w pobliżu rynku???

tygrysek...
                        PS...masz @...
                        • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 12:31
                          w pobliżu, tylko w zaułku:))) jak sama nazwa wskazuje
                          • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 12:34
                            ...ale wiesz....zaułki są na całym mieście!!:)))
                            ..no a oprócz tego zaułka to gdzie jeszcze bywasz???
                            ..tylko nie mów że w "ciemnej bramie"!:))
                            • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 13:10
                              Oprócz Krakowa, bywam jeszcze w Wawie i okolicach. W ciemnej bramie.... a skąd
                              wiesz? Jestem łomiarzem i w ciemnej bramie napadam moje ofiary. Kradnę
                              radzieckie zegarki do mojej kolekcji:-))) Masz @.
                              >>>>>>>>>
                              W środku
                              • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 13:23
                                ..a tak ...poprostu wiedziałem!!:))
                                ..bo Tygryski wiedzą co lubią lwice!!:)))
                                ..już odp!:))

..a te zegarki to aby sprawne??
                                • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 14:02
                                  Z tą sprawnością zegarów, to bywa różnie. Niektórych jeszcze nie zdążyłam
                                  naprawić.
                                  • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 14:09
                                    ..no to w takim razie zagrabiaj tylko te dobre!!:)))
                                    ..a te co już masz....na złom!!!:))
                                    • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 14:22
                                      Zegarek = emocje napadu:-)))) Nie mogę się ich pozbyć
                                      • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 03.06.02, 14:42
                                        ...no tak ,...masz racje !:)))
                                        ..te zegarki to jakby cześć Ciebie!!:)))
                                        ..tylko pilnuj ich dobrze!!:))

..to narazie Ewka! do jutra! bo idę do domku...
                                        ..jutro postaram się wysłać,...wiesz..:))

pa,..Tygrysek...
                                        • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 03.06.02, 14:53
                                          No, no... podoba mi się spostrzeżenie o części mnie:-)i zegarkach.
                                          Jak to się robi, że się przed 15:00 idzie do domu? Ja też tak chcę.
                                          • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 07:16
                                            ..cześć Ewciu!!:)),..cieszę się że Ci się podoba!!, bo Tygryski sa
                                            spostrzegawcze!:),..inaczej jak by mogły polować???:))

..a to się robi tak że idzie się do pracy w której się pracuje do 15.00!!:)))

tygrysek...
                                            • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 08:18
                                              Dzień dobry:-)))
                                              Noooooo,noooooo.... Wyglądasz cool Gwiazdorku:-)
                                              • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 08:26
                                                cześć Ewko!!:))))
                                                ...dzięki!!:)))
                                                ..a dlaczego Gwiazdorku???????
                                                ..nie jestem gwiazdorkiem!:)
                                                • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 08:44
                                                  Może jeszcze o tym nie wiesz, że jesteś:-)))
                                                  Jesteś jesteś
                                                  • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 08:52
                                                    no coś Ty Ewka????,...co masz na myśli???
                                                    ..o czym nie wiem???
                                                    ..a tutaj są inni Gwiazdorzy.....ja jestem tylko zwykłym pręgowanym
                                                    Tygryskiem..:)

tygrysek...
                                                  • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 09:44
                                                    To moja teoria. Chodzi o osobowość. Są osoby o usposobieniu szarych myszek i są
                                                    gwiazdorzy:-)))) A to, że naazwałam Cię Gwiazdorem to raczej komplement ode mnie
                                                  • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 09:51
                                                    dzieki Ewuś !!: ))))) jesteś miła !:))))
                                                  • Gość: Ewa Re: cześć Tygrysie !:))) IP: 217.153.27.* 04.06.02, 09:59
                                                    :-) Dzięki. A tymczasem zmykam z forum. Wyjeżdżam na spotkanie. Możemy się już
                                                    dziś nie spotkać.
                                                    Paaaa
                                                  • tygrysek_ Re: cześć Tygrysie !:))) 04.06.02, 10:03
                                                    pa Ewciu!!:)) do jutra !!:))))
                                                  • tygrysek_ Re: witam Ewke!!!:))))) 05.06.02, 08:51
                                                    ...czy jest tutaj gdzieś w pobliżu???:)))
                                                  • Gość: Ewka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 11:23
                                                    Dzien dobry:-) Zaczełam dziś pracę od 10:30... do 19:00 buuuuuuu
                                                  • tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 11:39
                                                    ..mmmmmmmm:(((((((( szkoda że aż do 19.00...
                                                    ..ale przynajmniej tu jesteś!!:))
                                                  • Gość: Ewka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:15
                                                    W swej podróży teleportacyjnej z rana, zahaczyłam o Katowice, Zabrze,
                                                    Sosnowiec, Gliwice...i inne okolice:-)))))
                                                    A teraz jestem tu.
                                                  • tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:21
                                                    ..poważnie??? jak to???:))
                                                    ..opowiadaj!!!:))))
                                                    ..ale coś rzadko tu zaglądasz..

tygrysek...
                                                  • Gość: Em(v)ka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:23
                                                    :-)))) Lubię przyrodę i czyste powietrze... Dziś zajrzałam z... ciekawości:-)
                                                  • tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:30
                                                    tzn. co??? byłaś na Śląsku ??? naprawdę???
                                                  • Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:33
                                                    Tylko telepatycznie.
                                                  • tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:39
                                                    szkoda...ale i tak miło że pamiętałaś!!:)))
                                                    ..a w przyszłym tygodniu będę w Krakowie znowu!!!:))))
                                                  • Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:46
                                                    Oj, ja też bym chciała pojechac do Krakowa, ale nie mogę wybrać się nigdzie w
                                                    najbliższym czasie... i znów buuuuuuuuuu
                                                  • tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 12:49
                                                    no a teraz gdzie jesteś ?? w Wawie???
                                                  • Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:59
                                                    O-czywiście:-)
                                                  • tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 13:41
                                                    ..to Ty pracujesz w Wawie???
                                                    ..ale mieszkasz in Krakau ???:))
                                                  • Gość: Emka Re: witam Tygrysa!!!:))))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 13:50
                                                    Nieeee. W Krakau bywam czasem służbowo. Pracuję w wawie i mieszkam niedaleczko
                                                    niej.
                                                    A Ty, w którym mieście Śląska pracujesz i mieszkasz?
                                                  • tygrysek_ Re: witam Tygrysa!!!:))))) 05.06.02, 14:02
                                                    odpowiem w mailu !:)))))
                                                    ...a myślałem że jesteś z Krakowa!:(((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka