profesor8 03.02.05, 21:01 Takie soap opery jak "M jak milosc" tez:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profesor8 podgladanie zycia przez dziurke od klucza 03.02.05, 21:05 I uwielbiam wszystkie programy o samochodach,zawody w lekkiej atletyce i festiwale muzyczne oraz losowanie toto lotka. Ale za to nie ogladam dziennikow! Lubie tez programy o prodorzach do egzotycznych krajow,oraz gotowaniu:))) Jasne wiecej tv ogladam zima ,latem wole zyc samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: a co robisz latem? 03.02.05, 21:10 rano wcinam truskawki i ide na spacer 10-12 km,potem obiad, kino, piwo, spotkania z dziewczynami... spotykam ludzi leze na plazy jezdze na wycieczki chodze na lody zwiedzam kapie sie w morzu Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 wakacje za 4 miesiace! 03.02.05, 21:21 Nie szukam jakichs sensacji,zyje zgodnie z moimi potrzebami psychicznymi. Jestem typem czlowieka spokojnego ,ale naczesciej wchodze bezwiednie w takie miejsca gdzie akurat sie cos fajnego dzieje. No moze dlatego ze wypoczywam w Sopocie. Nie lubie gluszy z konskimi muchami i stadem komarow o zmroku. Przyznam ze z latami stalem sie wygodny i spanie w namiocie bez prysznica to dla mnie zbyt duze wyzwanie:))) Choc lubie ogniska i kielbaski piwko i muzyke z gitarami na zywo. Specjalne znaczenie przypisuje wschodom i zachodom slonca. Moze to dziwne ale zachod slonca wywiera na mnie zawsze jakies silne wrazenie. Ludzie na wakacjach to osobny rozdzial... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: wakacje za 4 miesiace! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 03.02.05, 21:35 nieeee, nie wyobrażam sobie wakacji w Sopocie. z krakowa do sopotu, ble. mnie sie marzą wakacje nie wiem gdzie ale w spokojnym cichym miejscu, w fajnej chatce (oczywiscie prysznic cipła woda i dostęp do tv). Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Wakacyjne romanse tez sa cos warte 03.02.05, 21:40 Caly rok mieszkam w kraju pozbawionym ludzi,wiec na zasadzie kontrastu odpoczywam w tlumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: profesor8 oglada " Na wspolnej" 03.02.05, 21:30 Ło matko! No nie wiem.. Ja bym na szybkiego wątek owy likwidowała. Bo jak to tak. Facet - "samiec" i "M jak Miłość"?! To się gryzie pioruńsko, pioruńsko! ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: profesor8 oglada " Na wspolnej" 03.02.05, 21:34 Profesor nie jest ekshibicjonista i wie jak sie zwabia panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: profesor8 oglada " Na wspolnej" 03.02.05, 21:36 Ehh.. dałam sie złapać, jak rybka na przynętę.. Hmm.. a to zaznaczam od razu, że ja złota rybka jestem. Ot co! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Re: profesor8 oglada " Na wspolnej" 03.02.05, 21:41 Zlota rybko sama sie oskrob i poloz ,ja zaraz przyjde:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: profesor8 oglada " Na wspolnej" 03.02.05, 21:44 Oj, oj.. Tak łatwo i przyjemnie to tylko w bajkach jest ;) Ja się oskrobać, ani wypatroszyć, ani tym bardziej usmażyć, nie dam! Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 dobranoc:) 03.02.05, 21:42 Czas pomarzyc...cokolwiek mialoby to znaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
miszelka1 Re: dobranoc:) 03.02.05, 21:50 Zacząć wątek i sobie pujść.. Perfidia granicząca z chamstwem. Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś