Gość: grześ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:31 Powiedz kto Cie spłodził?, obiecuje że Cie pomszczę! a nim to sie stanie weż coś na uspokojenie,może pawulon... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy2 wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazelina:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 11.02.05, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:33 wazelnina uczonemu nie pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: .48.242.* / 80.51.176.* 11.02.05, 17:35 a co ty sie tak o niego martwisz. ja go rozumiem, mi tez ostatnio jebie na mózg i to tak konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Grzesiu... masz rację... w jedności siła... 11.02.05, 17:37 ... a wrogom na pohybel... witaj i pozdrawiam... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... 11.02.05, 17:40 Mam koło do łamania kosci.....moze się przyda....DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:42 A później WALEC..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:41 Witaj Ewiku.. w jedności siła:), jestem przeciwny agresji, "uczony" zachowuje się jak dresiarz:) Twoje zdrowie:) Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... 11.02.05, 17:47 Gość portalu: grześ napisał(a): > Witaj Ewiku.. > w jedności siła:), jestem przeciwny agresji, "uczony" zachowuje się jak > dresiarz:) ... powiem szczerze, rzadko tu zagladam i troche wypadłam z obiegu... > Twoje zdrowie:) ... za ten toascik serdecznie Ci dziękuję... może się kiedyś wreszcie spełni...:))) > Miłego wieczoru ... Tobie również...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:39 znam lepsze formmy wyładowywania agresji i nienawiści, bluzganie i wyzywanie ludzi nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:42 Chwilowo pomaga, za to potem przychodzi kac, bo nie wiadomo, jak się z tego wykręcić, więc brnie się dalej w bluzgi i obrażanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:44 No cóż czyny świadczą o człowieku...a o "uczonym" jego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:46 Skoro sam sobie postanowił wystawić takie świadectwo, nam nie pozostaje nic innego, jak patrzeć, jak daleko zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:49 Wydaje mi sie że zaszedł już za daleko przynajmniej na FT, ale w sumie mozemy przygladać sie dalej tylko że wg mnie NIE-WARTO,strata czasu Miłego wieczoru bez "uczonego":) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:52 Trudno mi stwierdzić, dokąd już zaszedł, bo 2/3 postów zostało już usunietych, z czego wnioskuję, że musiało być osto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:54 Też wydaje mi sie że było "ostro".. musiał dać czadu i upust swojej radosnej twórczości:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:56 W sumie ta twórczość byłaby smutna, gdyby nie była tak absurdalna, że aż śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: jakie:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:54 Bieganie, gorąca kąkpiel i sex..kolejność dowolna Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: jakie:)? 11.02.05, 18:16 Dzisiaj probował zdobyc serce Libressy , przyznam ,ze w dosyc niekonwencjonalny sposób...Podoba mi się lubie go nawet, tylko troche jak dla mnie mało polotu, ciągle sie powtarza...Ale co tam moze jeszce dopracuje metode , wtedy kto wie :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: jakie:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:20 Dobrze że doceniasz jego zaloty:)pewnie będzie starał sie jeszcze bardziej i bardziej... Tening czyni "profesora" Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: jakie:)? 11.02.05, 18:33 Ja bym tylko chciała, żeby z powodu tych zalotów żołądek nie wywrócił Ci się do góry nogami w sposób nieodwracalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś