IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:31
Powiedz kto Cie spłodził?, obiecuje że Cie pomszczę!
a nim to sie stanie weż coś na uspokojenie,może pawulon...
Obserwuj wątek
    • Gość: xy2 wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazelina:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 11.02.05, 17:32
      • Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:33
        wazelnina uczonemu nie pomoże:)
        • Gość: xy2 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: .48.242.* / 80.51.176.* 11.02.05, 17:35
          a co ty sie tak o niego martwisz. ja go rozumiem, mi tez ostatnio jebie na mózg
          i to tak konkretnie
          • ewiku Grzesiu... masz rację... w jedności siła... 11.02.05, 17:37
            ... a wrogom na pohybel...

witaj i pozdrawiam...

----------------------------------------------
            Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
            • caruzzo Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... 11.02.05, 17:40
              Mam koło do łamania kosci.....moze się przyda....DDDDDDD
              • Gość: grześ Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:42
                A później WALEC..:)
            • Gość: grześ Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:41
              Witaj Ewiku..
              w jedności siła:), jestem przeciwny agresji, "uczony" zachowuje się jak
              dresiarz:)
              Twoje zdrowie:)
              Miłego wieczoru
              • ewiku Re: Grzesiu... masz rację... w jedności siła... 11.02.05, 17:47
                Gość portalu: grześ napisał(a):

> Witaj Ewiku..
                > w jedności siła:), jestem przeciwny agresji, "uczony" zachowuje się jak
                > dresiarz:)

... powiem szczerze, rzadko tu zagladam i troche wypadłam z obiegu...

> Twoje zdrowie:)

... za ten toascik serdecznie Ci dziękuję... może się kiedyś wreszcie
                spełni...:)))

> Miłego wieczoru

... Tobie również...:)))

----------------------------------------------
                Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
          • Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:39
            znam lepsze formmy wyładowywania agresji i nienawiści, bluzganie i wyzywanie
            ludzi nie pomaga.
            • trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:42
              Chwilowo pomaga, za to potem przychodzi kac, bo nie wiadomo, jak się z tego
              wykręcić, więc brnie się dalej w bluzgi i obrażanie.
              • Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:44
                No cóż czyny świadczą o człowieku...a o "uczonym" jego słowa.
                • trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:46
                  Skoro sam sobie postanowił wystawić takie świadectwo, nam nie pozostaje nic
                  innego, jak patrzeć, jak daleko zajdzie.
                  • Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:49
                    Wydaje mi sie że zaszedł już za daleko przynajmniej na FT, ale w sumie mozemy
                    przygladać sie dalej tylko że wg mnie NIE-WARTO,strata czasu
                    Miłego wieczoru bez "uczonego":)
                    • trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:52
                      Trudno mi stwierdzić, dokąd już zaszedł, bo 2/3 postów zostało już usunietych,
                      z czego wnioskuję, że musiało być osto :)
                      • Gość: grześ Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:54
                        Też wydaje mi sie że było "ostro".. musiał dać czadu i upust swojej radosnej
                        twórczości:)
                        • trzpiot_1 Re: wazelina, wazelina, wazelina, wazelina, wazel 11.02.05, 17:56
                          W sumie ta twórczość byłaby smutna, gdyby nie była tak absurdalna, że aż
                          śmieszna.
            • Gość: xy2 jakie:)? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 11.02.05, 17:52
              • Gość: grześ Re: jakie:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:54
                Bieganie, gorąca kąkpiel i sex..kolejność dowolna
                • libressa Re: jakie:)? 11.02.05, 18:16
                  Dzisiaj probował zdobyc serce Libressy , przyznam ,ze w dosyc niekonwencjonalny
                  sposób...Podoba mi się lubie go nawet, tylko troche jak dla mnie mało polotu,
                  ciągle sie powtarza...Ale co tam moze jeszce dopracuje metode ,
                  wtedy kto wie :DDDDDD
                  • Gość: grześ Re: jakie:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:20
                    Dobrze że doceniasz jego zaloty:)pewnie będzie starał sie jeszcze bardziej i
                    bardziej...
                    Tening czyni "profesora"
                  • trzpiot_1 Re: jakie:)? 11.02.05, 18:33
                    Ja bym tylko chciała, żeby z powodu tych zalotów żołądek nie wywrócił Ci się do
                    góry nogami w sposób nieodwracalny ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka