mathildae 03.06.02, 10:28 "Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego." (Ukaz Cara Rosji z dn. 9 grudnia 1708r.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 10:32 wiec masz szczescie ze cie nie widze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 10:37 bacznosc Cycus! Twoja Pani - Caryca Mathildae przybywa;) i moze zaszczycic Cie, rabie, przelotnym spojrzeniem jej przepieknych oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 10:41 przepiekne oczy:))) glebokie jak szyby naftowe, cale zaropiale:))) hahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 10:49 Cycek, ty pol naftowych w zyciu nie widziales;) cala swa nedzna egzystencje w kopalni spedziles! mozesz jedynie uzyc porownania; czarne i przepastne jak tunele w kopalni ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 10:57 ty sie doigrasz Martadela!! skonczysz w kawalkach na wystawie w masarni, bo na mojego grilla to nie masz co liczyc!!!! :))) mathildae napisał(a): > Cycek, ty pol naftowych w zyciu nie widziales;) > cala swa nedzna egzystencje w kopalni spedziles! > mozesz jedynie uzyc porownania; czarne i przepastne jak tunele w kopalni > ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 12:50 kochanego ciala... ;) tylko mnie nie upusc, moj rzezniku! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 14:48 zrobilbys mi tak? pewnie Grabek to Twoj idol;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: UKAZ CARSKI 03.06.02, 10:43 aha to dlatego moj sz-f tepi pracownikow madrzejszych od niego albo lepiej ubranych:))) Odpowiedz Link Zgłoś