saqqara 03.06.02, 11:21 obiecales cos postawic i jak? ciagle wisza... :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Pregus... 03.06.02, 11:58 ..hmmm....a co to jesy "wisza" ???? ..no to stawiam litra Bolsa!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Pregus... 03.06.02, 12:07 wasy Twoje ciagle wisza, obiecales postawic, WASY!!!;) litr? nie wystarczy, mam dolek. mam pecha. nie mam szczescia ani w kartach, ani w milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: oj Saqqaruś..... 03.06.02, 12:26 ..ja też nie mam szczęścia w miłości.....w karty w ogóle nie gram i co??? ...nie martwię się!!!:))) ..a wąsy już dawno postawiłem!!!:)) ...a dwa L starczą???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Pregus... 03.06.02, 12:25 Czy mogę się załapać na jakiegoś porannego klina? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 no wiecie co!!!... 03.06.02, 12:33 nie bylo mnie chyba z godzine a tu cisza, szaki twoj dol soe rozprzestrzenia!!! spokoj mi tam:) niedlugo czeka cie imprezka wiec nie ogladaj sie za siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: no wiecie co!!!... 03.06.02, 12:39 Tygrysek to sie ciesze, z tego ze wasy juz stoja, a nie z tego ze tez nie masz szczescia 2 l moga byc.. na poczatek Motor a masz dola? inaczej nie ma szans, tu jest picie na smutno Pantera przeciez wiesz ze mam wplywy, w kwestii dolow rowniez;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: no wiecie co!!!... IP: 212.244.252.* 03.06.02, 12:41 Mój dół, cholera, też nadal trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: no wiecie co!!!... 03.06.02, 12:40 A Tygrys jak nie nalewał, tk nie nalewa - co za dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 no dobra.. 03.06.02, 12:46 wiec dzisiaj forum pod haslem : KAZDY MA PRAWO O DOLA:) ale jesli mowa o dolach, dolkach, doleczkach to moze jakas gre w golfa zorganizujemy:) albo bilardzik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara bilardzik? 03.06.02, 13:01 hm... mam problemy, te kijki takie dlugie, zawsze komus wbijam ich koniec w miejsce wrazliwe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: bilardzik? 03.06.02, 13:09 saqqara napisał(a): > hm... mam problemy, te kijki takie dlugie, zawsze komus wbijam ich koniec w > miejsce wrazliwe;)) HAHAHA TO MOZEMY USALIC ZE TO BEDZIE NOWA WERSJA TEJ GRY (tylko trzeba by kilku skazancow znalezc:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: okej,..... już nalewam!!!:))) 03.06.02, 13:03 ...to raz w te japy!!!:))) ..ej Ronka....a Ty czego masz doła??? co Ci?? ..bo my to wiadomo....w miłości nam się nie wiedzie cholera...! ..ide na tory...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: okej,..... już nalewam!!!:))) 03.06.02, 13:07 nie mozesz, bo robisz za barmana:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ide i nie ma odwrotu!! 03.06.02, 13:20 na ktore tory idziesz? bo nie wiem czy ja juz na nich nie leze;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nie bój się Saqqaruś!!:)) 03.06.02, 13:26 ..ja się kłade na trasie Warszawa - Katowice....:)) ..a jak już co to leżymy na przeciwnych końcach tej trasy...:))) ...ciebie rozjedzie InterCity a mnie jakis towarowy z weglem z kopalni "Rozbark" albo "Czeczott" ...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nie bój się Saqqaruś!!:)) 03.06.02, 13:28 poczekaj, postukam, moze mnie uslyszysz:)) IC mnie przejedzie? no co Ty!! zadna to przyjemnosc, za szybko bedzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nie bój się Saqqaruś!!:)) 03.06.02, 13:28 ..aha jeszcze jedno....miło było Cię poznać... ..mam nadzieję że spotkamy się tam po drugiej stronie... ..w niebie albo piekle... ..wezmę ze sobą flaszke!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara wole pieklo 03.06.02, 13:35 spotkamy sie, nie boj zaby, juz mi tam specjalne lokum szykuja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: ide i nie ma odwrotu!! 03.06.02, 13:27 Strasznie dużo tego gadania - a szkło puste - czy posypiecie wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde ..my się tu pożegnać próbujemy... 03.06.02, 13:35 ..ale posypać jeszcze możemy!!:))) masz !...gul, gul... ..ej...Saqqaruś! słysze!! to ty tak w te tory walisz??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 spadac z moich torow!!!! 03.06.02, 13:43 to ja wlasciecielka wszelkich torow:) hihihih najpierw trzeba zasluzyc na takie numerki, spowiedz pokuta itp:) czy wy myslicie ze to takie hop siup!!!! nie ma!!!!! motor wez ty sie za lanie trza ich wprowadzic w nirwane:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ide i nie ma odwrotu!! 03.06.02, 13:43 Ja robię specjalne drinki, a ostatnio brodziłam przez zagony marychy, więc jak mi tu będziecie narzekać to Was naszprycuję i przez tydzień na żadne tory nie zwrócicie uwagi choćby o metr od Was były :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a ja sobie leze, pale faje, gume zuje.... 03.06.02, 13:52 i stukam, do Tygryska stukam :))i prosze na mnie Motora nie nasylac!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: a ja sobie leze, pale faje, gume zuje.... 03.06.02, 14:08 teraz juz wszystko rozumiem:) niby sie na tory klada a tu morsem tajemne znaki he!!!:)))) szaki wiele sie mozna nauczyc od ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jestem już Saqqaruś.... 03.06.02, 14:08 ..nie słyszałem stukania bo pociąg przejeżdzał,..myslałem że juz zgine.. ..ale przejeżdzał po torze obok.....źle się połozyłem cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja To ja się położę po środku 03.06.02, 14:13 W czyją strone łbem a w czyją girami? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To ja się położę po środku 03.06.02, 14:17 robi sie tloczno na tych torach, moze pojdziemy na magistrale? moge prosic o glowe? giry mi nie pasuja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: To ja się położę po środku 03.06.02, 14:18 jak juz to leb w leb inaczej cos innego by ich wykonczylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: To ja się położę po środku 03.06.02, 14:21 Bez sensu, a nuż się pod pociągiem zmieszczę, trza się kłaść w poprzek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: jestem już Saqqaruś.... 03.06.02, 14:20 mówić do nich czy od razu ich zabić? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 a moze by tak... 03.06.02, 14:24 jakas ideologie dorobic do tej zbiorowki... he:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nie ma w środku!!!! 03.06.02, 14:27 ...idź na inny tor Ronka!!! :)) ..możesz na trase Wawa-Lublin!!:))) ..a jak chcecie na magistrale to niedaleko mnie jest najwieksza w polsce górka rozrzadowa,....torów ze 100 .....dla kazdego starczy!!:)) ...zginiemy wszyscy!!:)) ..chlup!!:) ..motor chyba sam sie zachlał i zjechał!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara porzadek na torach musi byc!! 03.06.02, 14:27 glowa na jedna szyne, stopki na druga, jak ktos nie siega, to sie musi naciagnac! panie po prawej, panowie po lewej, prosze nie gadac! spokoj ma byc! Laelia nie zabijaj, przynies tego szampana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: porzadek na torach musi byc!! 03.06.02, 14:32 ja??? Panowie niech noszą, w końcu mamy równouprawnienie :))))))))))) Tygrys, Motor pomóżcie mi proszę z tymi skrzynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 przepraszam..... 03.06.02, 14:34 czy tu kreca film "centarzysko sloni"?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jakich kurde słoni..????? 03.06.02, 14:40 ..my są letkie jak motylki!!! do cholery!!!:)) ..Laelka...gdzie te skrzynie ?? pomożemy!!:)) ..tylko szybciorem bo pociąg nadjeżdza!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara wlasnie, jakich sloni? 03.06.02, 15:01 niech nadjezdza, ja juz sie ulozylam w pozycji "na motyla":)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja A to świnie 03.06.02, 15:02 Wygoniły mnie na trasę Wwa-Lublin. Przeciez ja tam do jutra nie dojdę... Poza tym taką piekną okolicę zaśmiecać... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A to świnie 03.06.02, 15:04 jakie wygonily? przeciez mozesz sie polozyc zaraz za wawa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A to świnie 03.06.02, 15:05 Ale wygoniły! Łeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! - tu ryknełam płaczem zdołowana ostatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A to świnie 03.06.02, 15:07 nie becze! chodz, przesune sie i dostaniesz jedno przeslo miedzy mna a Tygryskiem, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A to świnie 03.06.02, 15:24 no dobra mam Was dość, kładę się obok i jest mi wszystko jedno, ale się nie odzywam bo jestem zła! Szampan schłodzony, korki wystrzelone, każdy dostaje flachę, kieliszków brak. I o! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A to świnie 03.06.02, 15:28 o co sie moja Lealka zlosci? kladz sie, bedzie wesolo:)) ps. faceci uwielbiaja ten text:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A to świnie 03.06.02, 15:48 Ja chyba wole w samotności swe puste życie i pusty łeb rozpamietywać... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A to świnie 03.06.02, 15:58 nie ma w samotności. Każdy by się tak wyłamywać chciał! Porządek musi być, jak mnie już do samobójstwa doprowadzacie i to taką nieelegancką metodą, miejcie przynajmniej odwagę na to popatrzeć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A to świnie 03.06.02, 16:05 Możemy jeszcze pojechać do gorących źródeł i ze żyły poderżnąć... Ewentualnie Saqqara może je nam przegryźć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A to świnie 04.06.02, 07:12 ...kurde,....leże na tych torach całą noc i nic nie jedzie!!! ...co za świat!! nawet jak na złość pociągi nie jeżdzą!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A to świnie 04.06.02, 08:01 Nie Ty jeden leżysz. Doliczyłam się czterech osób... I wszystkie z nadzieją głowy podnoszą na dźwięk swistu... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara to skandal!! 04.06.02, 08:08 zmienili rozklad jazdy!!! ile mam tu lezec? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: to skandal!! 04.06.02, 08:10 Co cholera z tymi Katowicami jest? Nic tam nie jeździ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to skandal!! 04.06.02, 08:17 ...nie wiem kurde!!,..może strajk na kopalni i węgla nie wożą??? ..albo tory rozkręcili !!??? ..a wiecie co,...dzisiaj to na serio mam doła... ..dowiedziałem się że moją przyjaciółkę spotkała straszna rzecz... ..chyba najstraszniejsza jaka może spotkać kobietę... ..kurde,... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: to skandal!! 04.06.02, 08:25 Tygrys, tak mi przykro. Ma jakąś pomoc? Cholera jasna! To tym bardziej wyłąź z doła i zrób coś konstruktywnego! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to skandal!! 04.06.02, 08:29 ..właśnie że ona za bardzo nie ma pomocy Laelko....:(( ...poroniła w 8 tygodniu ciąży,....nawet nie wiadomo dokładnie dlaczego... ..była wczoraj u mnie,..płakała....a ja nie wiedziałem co jej powiedzieć... ..no bo co tu można powiedzieć..... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: to skandal!! 04.06.02, 08:41 a jej facet? oboje powinni pójść do dobrego psychologa natychmiast! Namów ich do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to skandal!! 04.06.02, 08:46 ..a jej facet to tak jakby się od niej odsunął ...zamiast przybliżyć jeszcze bardziej... ..a zresztą nie mówmy o tym bo na serio pójde na te tory....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: to skandal!! 04.06.02, 08:58 masz buziaka i obiecaj uważać na pociągi :)* Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to skandal!! 04.06.02, 09:02 dzięki !:)))) ....ale nie mogę Ci tego obiecać.....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: to skandal!! 04.06.02, 09:16 jak to nie? Chcesz mnie narazić na zapłakanie się na śmierć? :( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ja ciagle leze.... 04.06.02, 09:21 i nie mam zamiaru wstac! Pregus, chodz, nie smuc sie, tory dzis do nas naleza. Lealia wiem co czujesz, ale taki dzis dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja ja też 04.06.02, 09:27 i nie zamierzam wstawać - trzymam się tych torów wszystkimi nogami i rękami i zębami Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ja też 04.06.02, 09:31 to nie mam wyjścia, zorganizuje blokady z obu stron, Andrzej Lepper mi światłym przykładem :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara blokady na nic 04.06.02, 09:33 lezymy i czekamy, jakis pociag w koncu przyjedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: blokady na nic 04.06.02, 09:39 Około 10.30 do Lublina jedzie. Możemy się przejść na druga stronę WWy... Albo położyć sie w podziemiach podmiejskiej kolejki - tam nic nie widać - jest szansa ze rozmażą nas po torach... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: blokady na nic 04.06.02, 09:44 po torach i po scianach! na samym pociagu zostana mokre plamy, mozgi na szybach, kiszki, znaczy sie podroby beda wisialy jak girlandy podsufitem.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to mi się podoba !:)))) 04.06.02, 09:53 ..idziemy pod kolejke!!!:)) rozwlecze nasze flaki od Wawy do Zakopca!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: blokady na nic 04.06.02, 09:54 kiszki to rozumiem, ale skąd te mózgi? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: blokady na nic 04.06.02, 09:56 ile nas jest? czworo? nie wiem czy do zakopca wystarczy...;)) Laelia skad te watpliowsci? mam mozg, nawet calkiem calkiem.... chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: blokady na nic 04.06.02, 10:18 Ja jestem ugodowa moge mózgu ni emieć. Ale kiszki mam i te niech będą rzucone!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: blokady na nic 04.06.02, 10:23 ..a ja futerko!!:)) ..może sie przylepi do kół i pociąg się wykoleji!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: blokady na nic 04.06.02, 10:26 nono, tajgerku, badzmy pacyfistami, niech nie bedzie ofiar w ludziach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara juz to widze 04.06.02, 10:28 futro na szynach, ofiary w ludziach, zeby fruwajace tu i tam... qzwa, gdzie ten pociag, zglodnialam! macie ochote na kanapke? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 10:31 ..coś przekąsić !:))))) ..a potem flaki beda latać i nikt nie wie gdzie ani dlaczego!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 10:46 no, ciemno ale kanapkę zeby wbić w nią zęby powinnam zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 11:08 mam troche batonikow z nadzieniem wisniowym, odwinac? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 11:23 ...dobra! odwijaj ! : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 11:32 jezu, jakiś atawistczny kanibalizm? ale blokady są solidne, matki z dziećmi w wózkach koczują na torach protestując przeciw brutalności w złobkach, żadne pociągi nie przyjadą :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 11:35 batoniki odwiniete, otworzyc buzie, bede trafiac:)) takie blokady to dla nas betka, lezymy spokojnie, pociag zaraz nadjedzie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 11:36 e, ferajna trza by podniesć zwłoki i przegonić to towarzycho z wózkami, co nam bruździ... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: mamy!!:))..możnaby przed śmiercią .... 04.06.02, 11:38 a moze ich tez na tory? skoro sami przylezli..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no właśnie!! na tory z nimi!!!!!!! 04.06.02, 11:45 ...flaki dzieci wyglądajs szczególnie miło!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: no właśnie!! na tory z nimi!!!!!!! 04.06.02, 12:17 załamujecie mnie kompletnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Laelciu nasza Kochana!!:)) 04.06.02, 12:23 ..o co chodzi ?? dlaczego ??: )))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tygrys 04.06.02, 13:02 ale jestes krwiozerczy:))) poczekaj, potrzymam ich zeby nie uciekli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys 05.06.02, 07:58 dobra,...ja się już kłade!! ...Saqqaruś jesteś już????:) Odpowiedz Link Zgłoś