Dodaj do ulubionych

Taniec towarzyski - partner Warszawa

IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 16.02.05, 09:29
Po obejrzeniu filmu "Zatańcz ze mną" szukam partnera wiek 40+ do nauki tańca
towarzyskiego w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • diabel.tasmanski Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa 16.02.05, 09:38
      e to za młody jestem
      • Gość: dance Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 16.02.05, 15:43
        Odświeżam topik, żeby nie ugrzązł w powodzi blebletematów i już odpowiadam:
        nikt nie jest za młody ani za stary. Liczy się chęć,humor, a kilka pań jest bez
        partnerów i na pewno pojawią się następne, więc panowie ODZYWAĆ SIĘ! Nie gnić w
        kapciach przed telewizorem. Dać życiu szansę, żeby Was wiosna nie zaskoczyła.
        • diabel.tasmanski Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa 16.02.05, 18:34
          Widze że nie masz pojęcia na co sie porywasz :)
          • elekta72 Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa 16.02.05, 19:07
            Tak do tańca,a w szczegulności do tańca towarzyskiego,trzeba dwojga.Są
            ludzie,którzy twierdzą,że takie tam walce,tanga czy rumba lub passadoble,to
            beznadzieja i w ogóle bezsens.Nieprawda!!!!W tańcu towarzyskim uczymy się nie
            tylko podstawowych kroków,ale i pewności siebie na parkiecie.A to jest bardzo
            dużo i naprawde się przydaje.
            • diabel.tasmanski Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa 16.02.05, 19:08
              Wiem
              p.s
              ja lubie tańczyć.
              • elekta72 Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa 16.02.05, 19:18
                Ja też uwielbiam tańczyć.A że tańczyłam ponad 3 lata w TT i to czynnie,dlatego
                mówie,że warto się go nauczyć.
                • diabel.tasmanski Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa 16.02.05, 19:22
                  Nauczyć się watro, to przydatna umiejętność. Ae rownie ważna jest przyjemność z
                  samego tańca.
                  • elekta72 Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa 16.02.05, 19:29
                    W tym wszystkim jest to bardzo ważne.Bez przyjemności to i taniec się nie uda.
              • Gość: dance Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 16.02.05, 20:21
                To świetnie. Jest już kilka osób, nie wszystkie mają parę. Dajmy ludziom trochę
                czasu na decyzję, niektórzy są na nartach. Zaczynamy po feriach.
    • Gość: JoL Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 17.02.05, 08:23
      Odświeżam wątek!!
      • Gość: kamize5 Re: Taniec towarzyski - partner Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:11
        Uwielbiam taniec, ale nie jestem profesjonalistką i dlatego chętnie wybiorę
        sie na lekcje. Jestem 50 +- czy to przeszkoda ? Wszystkie inicjatywy popieram.
        Czekam na wezwanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka