Gość: aga IP: 193.24.24.* 17.02.05, 16:55 czy macie czasem dni, kiedy nie chce wam się żyć? dni, kiedy budząc się rano chcecie ponownie zasnąć i to na wieki? czy odczuwaliście kiedyś ból, który wypala? ja tak... i nie chcę już żyć..... :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mg Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:28 ja tak mam dziś... i wczoraj ... i tak sobie egzystuje warzywnie na świecie ... "a sens przechodzi gdzieś obok ... nie patrzy na mnie ... może kiedyś ktoś ... spojrzy na mnie jego oczyma ... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułka;) Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:32 > "a sens przechodzi gdzieś obok ... > nie patrzy na mnie ... > może kiedyś ktoś ... spojrzy na mnie jego oczyma ... " na pewno :) ale nie dzisiaj, dzisiaj jest smutno, czasami tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
wegorz-rasta Re: ... 17.02.05, 19:32 w takich chwilach najlebszym lekiem jest przyjaciel.i pamietaj smiejacy zawsze placzacych zwycieza.usmiechaj sie bo nigdy niewiesz kto sie morze zakochac w twoim usmiechu.mam nadzieje ze samopoczucie sie wkoncu poprawi i jeszcze jedno zycie jest za krutkie zeby sie nim tak przejmowac.usmiechnij sie jak nie dla siebie to dla innych.goraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ... IP: 193.24.24.* 18.02.05, 09:16 przyjaciel? a co to jest? czy to ta osoba, która gdy tylko się odwrócisz wbija nóż w plecy? zakochać się w uśmiechu? hahahaha wiesz w czym kochają się faceci? w mojej kasie i moim łóżku... ech, beznadziejna jestem :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
wegorz-rasta Re: ... 18.02.05, 16:06 wcale nikt nie powiedzial ze zycie bedzie proste natym ono polega kilka razy sie poslizgniesz zeby muc puzniej docenic prawdziwa podpore a napewno ja znajdziesz bo wdalszym ciagu widzisz ze cos jest nietak nie poddawaj sie i glowa do gory pozdrawiam beznadziejna bys byla gdybys sie z tym pogodzila i nie prubowala nic zmienic a teraz masz kolejna szanse powodenia:)(a usmiech naprawde pomaga)to samo tyczy sie przyjaciul niestety wyjasnia sie przy pierwszej prubie niestety w mometach kiedy sa najbardziej potrzebni ale dzieki temu docenisz prawdziwych przyjaciul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ... IP: 193.24.24.* 18.02.05, 17:37 poddałam się... już nie mam siły... ile razy można być kopanym? teraz ja będę kopać i niszczyć... niech oni tez zobaczą jak to jest cierpieć... jak to jest znosić ból który tak naprawdę nie jest do zniesienia... niech oni tez zobaczą jak to jest chcieć tylko zasnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:38 usmiechnij sie ... to nic nie boli ... szlag by to zycie trafil - szlag szlag szlag i cholera jasna tez i . a nawet ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:42 mam ochote gryzc ... do krwi ... czerwonej ... a w oczach obłęd wielokropków kłujących prawdą plujących jadem kropek samotnych Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ... 18.02.05, 10:52 TAK .. to sie chyba nazywa PORANEK PO IMPREZIE :] Odpowiedz Link Zgłoś
wegorz-rasta Re: ... 18.02.05, 16:25 Smutny dom i smutna praca - dzień ponury. Takie jest życie "smutasa" czarne chmury... Można temu zaradzić, nawet bez słów. Niech się twój smutek obrazi - nic nie mów mu. Kącik lewy, prawy lekkyow górę wznieś. Oczom blasku dodaj, dalej podaj. Uśmiech jest przesympatyczny, nieszkodliwy. No i ma paskudną "wadę" - jest zaraźliwy. To nie grypa! podaj dalej zapozyczone z innego postu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś