Gość: koza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:58 Czy znacie może dzisiejsze wyniki losowania Dużego Lotka? Nie mogę wejśc na stronę lotto a mój telewizor zepsuty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: numery lotto IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.02.05, 23:01 lotto.interia.pl Jak coś, to mogę podać nr konta. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: numery lotto 23.02.05, 23:02 Piecyk, Kochanie czemu tak żadko ty bywasz :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: numery lotto IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.05, 07:36 inna-bajka napisała: > Piecyk, Kochanie czemu tak żadko ty bywasz :-(((((((((( :-DDD Też Cię lubię. Tutaj bywam jak mam nastrój, a ostatnio mam deficyt nastroju. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś puchatek Re: numery lotto IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 23:04 25 , 49 , 20 , 41 , 4 , 48 ale sie nie męcz była jedna szóstka - ja trafiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: numery lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:04 Bardzo dziekuję. Mam tylko trójkę, wiec możemy pójść na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś puchatek Re: numery lotto IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 23:07 jesteśmy umówieni. zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: numery lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:15 Gdzie? Do Lubartowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś puchatek Re: numery lotto IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 23:16 nie ważne, byle zadzwoń a jeśli musisz do Lubartowa to na czydzieści czy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: numery lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:19 Czytasz w moich myślach. Tylko nie moglam sobie przypomnieć czy to było czysta czydzieści czy czy czydziesci czy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: numery lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:22 Właśnie narobilam sobie apetytu i otworzyłam buteleczkę z Tyskim. Szkoda, ze sama, ale mam nadzieję , że do północy wypiję. Milej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Udręki szczęściarza IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.05, 10:42 Osiągnął miliony dolarów, stracił jednak spokój, szczęście rodzinne i ukochaną wnuczkę. Jack Whittaker ze stanu Zachodnia Wirginia trafił dwa lata temu największą wygraną w historii amerykańskiej loterii Powerball: niemal 315 milionów dolarów. Dziś jest jednym z najbardziej nieszczęśliwych ludzi. Ludzie potraktowali go jak półboga: fundował domy, eleganckie samochody i nowe kościoły. Potem został kilkakrotnie okradziony z ogromnej gotówki i sprowokowany do rękoczynów w barze. Trzy kobiety skierowały przeciwko niemu sprawę do sądu o molestowanie seksualne. Zaczął uprawiać hazard, nadużywać alkoholu i jeździć samochodem w stanie nietrzeźwym, co zakończyło się odebraniem prawa jazdy i decyzją sądu o skierowaniu go na przymusową kurację odwykową. Wreszcie siedemnastoletnia wnuczka Brandi zmarła z przedawkowania narkotyków. Przed śmiercią poskarżyła się dziadkowi, że straciła przyjaciół, bo przyjaźnili się z nią tylko dla pieniędzy. "Wystarczy jeden dolar i marzenie" - głosi reklama amerykańskiej loterii. W Buffalo największym hobby mieszkańców jest gra na loterii. Każdy chce wygrać "jak Jack". Eksperci twierdzą, że tak postępują ludzie, którzy zwątpili w rezultaty pracy własnych rąk. Tadeusz Wójciak z Buffalo www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050224/publicystyka/publicystyka_a_9.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy PS IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.05, 10:43 Całe szczęście, że nie trafiłem wczoraj „szóstki”! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś