Gość: Pom IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:04 ... że mnie już głowa od tego boli. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:04 zapraszam do mnie-jest pół na pół Gość portalu: Pom napisał(a): > ... że mnie już głowa od tego boli. > > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:06 Z nikim sie dzieliła nie będę. Zgarniam całą pulę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wokół jest tylu facetów... IP: *.pozn.gazeta.pl 07.06.02, 12:07 u mnie tez jest niezla grupka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:13 Tyś facet, czy baba, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wokół jest tylu facetów... IP: *.pozn.gazeta.pl 07.06.02, 12:22 jam zem kobitka:) taka se:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:28 no to cze, taka se nie znam cie, ale niech be-dzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:07 Pomciu, a gdzie Ty masz taki wysyp? pojawiają się jak grzyby po deszczu? Gość portalu: Pom napisał(a): > Z nikim sie dzieliła nie będę. Zgarniam całą pulę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:09 Wszędzie! Dosłownie wszędzie.:) W pracy (nagle i niespodziewanie!!), wśród znajomych znajomych... o internecie nie wspomnę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:15 to wykorzystaj sytuację: z jednym na obiad, z drugim na desr, trzeci będzie szoferem, a czwarty - dostań od niego prezent, no i może któryś z nich naczynia zechciałby pozmywać...? Gość portalu: Pom napisał(a): > Wszędzie! Dosłownie wszędzie.:) W pracy (nagle i niespodziewanie!!), wśród > znajomych znajomych... o internecie nie wspomnę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:19 No staram się jak moge ich wykorzystywać i robie to z wdziekiem, hihihi. Przynajmniej się nie nudzę!!! Najgorsza dla kobiety to nuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:20 to pozdrów ich forumowo i dobrej zabawy! Gość portalu: Pom napisał(a): > No staram się jak moge ich wykorzystywać i robie to z wdziekiem, hihihi. > Przynajmniej się nie nudzę!!! Najgorsza dla kobiety to nuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:22 Dzieki!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:09 chetnie Ci ulze w cierpieniu, przeslac swoj adres moge?;) nie musza byc zapakowani;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:10 Szakirko, już jednego chce sprzedać ale nie powiem komu.:))) ale będę o Tobie pamiętać! Aha, proszę tylko bez reklamacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:15 zadne reklamacje, wykorzystam i sie pozbede, dlatego poprosze od razu kilku...nastu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:17 Co to to nie! To nie są sztuki wybrakowane, żeby je rzucac po skonsumowaniu! Jednego Ci mogę tylko podesłać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:18 po jednym to mi nawet slad na zebach nie zostanie! Pom, zlituj sie, w rozterce jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:24 Trudno się mówi. Jest jak jest. Lajf is brutal. Bęziesz o pustym brzuchu chodzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:34 co za baba!!! zaluje, chociaz tylu ich tam ma! dawaj tego jednego, obniucham go dokladnie, moze sie nada, na wycieraczke;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:37 O, nie! Ja się nie zadaję z wycieraczkami!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:40 no w porzadku, nie zaprzeczam. u Ciebie siedzial na salonach a ja go bede miala pod butem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:50 To mnie sie na salony zaprasza Szakirko.:) A pod butem miewam tylko atłasy i miękkie dywany. I to dawane w prezencie, za lekki uśmiech.:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 13:00 no to wlasnie mowie, same salony:)) a ze ja kobieta z ludu to i prostego chlopa mi potrzeba a nie takiego ą i ę;)) bede musiala go troche tentego... spuscic z tonu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta pomcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:18 czesc ,czytalam wiadomosc.Ty chyba oszalalas kobieto.Mam ochote nawp..sie strychniny a nie... Chyba pojde do jakiego doktorka od czubkow bo ze mna coraz gorzej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: pomcia IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:21 Dlatego mówie - klin !!!!! A nawet jeśli nie, to wizyte u czubków sie odłoży w czasie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: pomcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:24 taki klin nie istnieje ! Nie chce papierowego talerzyka zamiast porcelany. napewno brzydkie to to i glupie. A jakby zaczelo jeszcze robic maslane oczy to chybabym sie porzygala.Wiem ze chcesz jak najlepiej ,przepraszam!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: pomcia IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:27 Nie brzydkie i nie głupie, ale nie bedę sie upierać. Wiesz, że chcę dobrze dla Ciebie. Zaczynam się mocno wkurwiać na to wszystko. Tak nie może być i ja sie na to nie godze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: pomcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:33 wiem mala ze chcesz dobrze,to tylko ja jestem taka kretynka .:( nie zlosc sie na mnie . Mam zle przeczucia ,a one niestety lubia sie sprawdzac.Dlatego mam taka depreche . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: pomcia IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:35 Nie złoszcze się na Ciebie, tylko na całą tę sytuację. Wiesz, że Cie z tym tak nie zostawię. Co ma być to będzie Samcia. Nic nie musisz, pamiętaj. Odpowiedz Link Zgłoś