Dodaj do ulubionych

Wokół jest tylu facetów...

IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:04
... że mnie już głowa od tego boli.

:)
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:04
      zapraszam do mnie-jest pół na pół
      Gość portalu: Pom napisał(a):

> ... że mnie już głowa od tego boli.
      >
      > :)

• Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:06
        Z nikim sie dzieliła nie będę. Zgarniam całą pulę!
        • Gość: hm Re: Wokół jest tylu facetów... IP: *.pozn.gazeta.pl 07.06.02, 12:07
          u mnie tez jest niezla grupka:)
          • Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:13
            Tyś facet, czy baba, hm?
            • Gość: hm Re: Wokół jest tylu facetów... IP: *.pozn.gazeta.pl 07.06.02, 12:22
              jam zem kobitka:) taka se:)
              • Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:28
                no to cze, taka se
                nie znam cie, ale niech be-dzie:)
        • Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:07
          Pomciu, a gdzie Ty masz taki wysyp?
          pojawiają się jak grzyby po deszczu?

> Z nikim sie dzieliła nie będę. Zgarniam całą pulę!

• Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:09
            Wszędzie! Dosłownie wszędzie.:) W pracy (nagle i niespodziewanie!!), wśród
            znajomych znajomych... o internecie nie wspomnę.:)))
            • Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:15
              to wykorzystaj sytuację:
              z jednym na obiad, z drugim na desr, trzeci będzie szoferem, a czwarty - dostań
              od niego prezent, no i może któryś z nich naczynia zechciałby pozmywać...?

> Wszędzie! Dosłownie wszędzie.:) W pracy (nagle i niespodziewanie!!), wśród
              > znajomych znajomych... o internecie nie wspomnę.:)))

• Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:19
                No staram się jak moge ich wykorzystywać i robie to z wdziekiem, hihihi.
                Przynajmniej się nie nudzę!!! Najgorsza dla kobiety to nuda!!!
                • Gość: magnolia Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 62.233.154.* 07.06.02, 12:20
                  to pozdrów ich forumowo i dobrej zabawy!

> No staram się jak moge ich wykorzystywać i robie to z wdziekiem, hihihi.
                  > Przynajmniej się nie nudzę!!! Najgorsza dla kobiety to nuda!!!

• Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:22
                    Dzieki!!:)))
    • saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:09
      chetnie Ci ulze w cierpieniu, przeslac swoj adres moge?;)
      nie musza byc zapakowani;)
      • Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:10
        Szakirko, już jednego chce sprzedać ale nie powiem komu.:))) ale będę o Tobie
        pamiętać! Aha, proszę tylko bez reklamacji!!!
        • saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:15
          zadne reklamacje, wykorzystam i sie pozbede, dlatego poprosze od razu
          kilku...nastu;)))
          • Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:17
            Co to to nie! To nie są sztuki wybrakowane, żeby je rzucac po skonsumowaniu!
            Jednego Ci mogę tylko podesłać.:)
            • saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:18
              po jednym to mi nawet slad na zebach nie zostanie!
              Pom, zlituj sie, w rozterce jestem:))
              • Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:24
                Trudno się mówi. Jest jak jest. Lajf is brutal. Bęziesz o pustym brzuchu
                chodzic!!!
                • saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:34
                  co za baba!!! zaluje, chociaz tylu ich tam ma!
                  dawaj tego jednego, obniucham go dokladnie, moze sie nada, na wycieraczke;))
                  • Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:37
                    O, nie! Ja się nie zadaję z wycieraczkami!!! :)
                    • saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 12:40
                      no w porzadku, nie zaprzeczam. u Ciebie siedzial na salonach a ja go bede miala
                      pod butem:))
                      • Gość: Pom Re: Wokół jest tylu facetów... IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:50
                        To mnie sie na salony zaprasza Szakirko.:) A pod butem miewam tylko atłasy i
                        miękkie dywany. I to dawane w prezencie, za lekki uśmiech.:)
                        • saqqara Re: Wokół jest tylu facetów... 07.06.02, 13:00
                          no to wlasnie mowie, same salony:)) a ze ja kobieta z ludu to i prostego chlopa
                          mi potrzeba a nie takiego ą i ę;)) bede musiala go troche tentego... spuscic z
                          tonu;))
          • Gość: samanta pomcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:18
            czesc ,czytalam wiadomosc.Ty chyba oszalalas kobieto.Mam ochote nawp..sie strychniny a nie...
            Chyba pojde do jakiego doktorka od czubkow bo ze mna coraz gorzej:(
            • Gość: Pom Re: pomcia IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:21
              Dlatego mówie - klin !!!!! A nawet jeśli nie, to wizyte u czubków sie odłoży w
              czasie!!!
              • Gość: samanta Re: pomcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:24
                taki klin nie istnieje ! Nie chce papierowego talerzyka zamiast porcelany. napewno brzydkie to to i
                glupie. A jakby zaczelo jeszcze robic maslane oczy to chybabym sie porzygala.Wiem ze chcesz jak
                najlepiej ,przepraszam!:(
                • Gość: Pom Re: pomcia IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:27
                  Nie brzydkie i nie głupie, ale nie bedę sie upierać. Wiesz, że chcę dobrze dla
                  Ciebie. Zaczynam się mocno wkurwiać na to wszystko. Tak nie może być i ja sie
                  na to nie godze!!!!!!!!!
                  • Gość: samanta Re: pomcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:33
                    wiem mala ze chcesz dobrze,to tylko ja jestem taka kretynka .:( nie zlosc sie na mnie . Mam zle
                    przeczucia ,a one niestety lubia sie sprawdzac.Dlatego mam taka depreche .
                    • Gość: Pom Re: pomcia IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 12:35
                      Nie złoszcze się na Ciebie, tylko na całą tę sytuację. Wiesz, że Cie z tym tak
                      nie zostawię. Co ma być to będzie Samcia. Nic nie musisz, pamiętaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka