Dodaj do ulubionych

SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI

IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 11:30
Okazuje się, że nie jest łatwo znależć dziewczynę, która potrafi dobrze jeżdzić
konno. Mam kawałek za Zakroczymiem dwie gorącokrwiste klacze - nie mam z kim
jeżdzić w teren - bo wymagają one sporo umiejętności i odwagi. Chodzi głównie o
weekendy- pracuję i mieszkam w Warszawie więc nie ma problemów z transportem.
Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magnoia Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: 195.205.73.* 03.09.01, 11:54
      No cóż, jeśli Amazonki - to na mnie niestety nie licz!
      Pozdr...
    • jasmina_tdi Re: hej..... 03.09.01, 12:00
      Witaj ...
      Widzę, że nie ustajesz w poszukiwaniach :-))))
      Czy naprawdę te koniki są aż tak trudne w obsłudze?
      pozdr :-))))
      • Gość: A. Cześć IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 12:10
        Są naprawdę gorące. Miałem koleżankę, która świetnie dawała sobie radę ale
        ostatnio spadła nieprzyjemnie i chyba ma dosyć. Wogóle to myślałem że jeżeli
        zapraszam na naprawdę świetne konie, zawiozę go i odwiozę to będzie wiele
        chętnych a tu nie?????
    • Gość: 2001 Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 12:18
      Sluchaj, te dwie co tu sie przede mna wpisaly swietnie jezdza na koniach,
      zapewniam Cie.
      • mag_nolia Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI 03.09.01, 12:21
        ta trzecia też
        tworzymy klub -hobbystki - amazonki, lecz zamiarem naszym było utrzymanie
        naszych wypraw w tajemnicy przed mężczyznami,
        ale może przyjmiemy Cię do klubu.
        Trzeba tylko spełnić kilka wymogów.
        PA!
        • Gość: 2001 Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 12:23
          Dziekuje, nie mieszcze sie w tej kategii....wiekowej.
          • mag_nolia Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI 03.09.01, 12:29
            -nie masz jeszcze 18-ki?
            • Gość: 2001 Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 12:31
              mag_nolia napisał(a):

> -nie masz jeszcze 18-ki?

Zapytaj kolezanki z Klubu ona podobno na wizje i urojenia wielkosciowe.

• mag_nolia Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI 03.09.01, 12:34
                Tak więc jesteś z klubu, czy też się pod nią podszywasz?
                • Gość: 2001 Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 12:35
                  Mam bardzo spojna osobowosc i pod nikogo sie nie poszywam.
                  • mag_nolia Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI 03.09.01, 12:37
                    Wobec tego miło było Cie poznać
                    po raz kolejny zresztą
                    Uśmiech symapatii
                    PA!
                    • Gość: Adrian Pomyłka IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 13:00
                      CHej Wy tu sobie flirtujecie a ja nie mam z kim jeżdzić konno.
                      Może chociaż znacie kogoś?
                      • mag_nolia Re: Pomyłka 03.09.01, 13:03
                        Mam koleżankę -ale wyjechała do USA.
                        No chyba, że może wybierasz się tam?
                        • Gość: Adrian Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 13:05
                          NIe. Zasadniczo konie mam pod Zakroczymiem nie Chicago.
                          • mag_nolia Re: Stany? 03.09.01, 13:07
                            No cóż.
                            Jak tylko wróci, dam jej Twoje namiary, co Ty na to?
                            • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 13:13
                              adrian_t@poczta.wp.pl

Kiedy sie jej można spodziewać?
                              • mag_nolia Re: Stany? 03.09.01, 13:13
                                Za dwa lata będzie jeszcze aktualne?
                                • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 13:15
                                  To taki żart?
                                  Śmieszniutki
                                  Chyba jestem niemiły
                                  • mag_nolia Re: Stany? 03.09.01, 13:18
                                    Adrianku, faktycznie żartobliwie, ale prawdziwie.
                                    Chyba nie zamierzasz się obrażać?
                                    pozdrowienia!
                                    • Gość: ADRIAN Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 13:20
                                      No tak łatwo to nie.
                                      Jakby sie ktoś znalazł daj znać!
                                      • mag_nolia Re: Stany? 03.09.01, 13:21
                                        Inteteresują Cię tylko dziewczyny?
                                        Bo z kolegami też możnaby miło pojeździć?
                                        • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 13:29
                                          Z dziewczynami jest fajniej
                                          Mam kumpla z którym mam zamiar jeżdzić ale on dopiero się uczy.
                                          Wczorajsiedział pierwszy raz w siodle, no i koń go poniósł, ale nie spadł więc
                                          nieżle rokuje.
                                          Ale jak przyjrzysz sie pierwszej lepszej ujeżdzalni tam jest 99% kobiet.
                                          • Gość: magnolia Re: Stany? IP: 195.205.73.* 03.09.01, 13:57
                                            A jeśli nie znajdziesz prawdziwej amazonki na tym forum, to...?
                                            • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 14:01
                                              To może na innym. :-)))
                                              Jest dziewczyna o której pisałem, jest kumpel o którym pisałem.
                                              Wiem że jest wiele ludzi którzy dobrze jeżdzą i chcieliby sobie podokazywać, to
                                              tylko kwestia dotarcia do nich.
                                              Ciebie konię nie interesują. Co Cię interesuje Kwiatku?
                                              • Gość: magnolia Re: Stany? IP: 195.205.73.* 03.09.01, 14:06
                                                ze względu na roślinne pochodzenie i nie tylko:dużosłoneczka, wysokie
                                                temperatury i odpowiednie podłoże
                                                A w ogóle - to właściwie wiele rzeczy po trosze
                                                • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 14:10
                                                  No to musisz leciutko "podwiędywać" bo słoneczko Ci się niestety kończy.
                                                  Co do "podłoża" to trzeba Cie nawozić?
                                                  Czy wystarczy podlewać? :-)))
                                                  • Gość: magnolia Re: Stany? IP: 195.205.73.* 03.09.01, 14:13
                                                    podłoże musi być solidne
                                                    i potrzebuję jeszcze dużo przestrzeni
                                                    A słońce - no cóż -przygotowałam się na takie ponure pogody, ale faktycznie
                                                    słoneczko służy mi wiele lepiej
                                                  • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 14:19
                                                    Ja bardzo żle znoszę brak słońca.
                                                    Nie wiem jak wyglądają magnolie. Ładnie pachną pewnie?
                                                    Ale ja sie słabo znam na kwiatkach...
                                                    Dajesz się "zrywać" czy masz kolce? A może ładnie wyglądasz w rabatce?
                                                  • mag_nolia Re: Stany? 03.09.01, 14:22
                                                    magnolie są szlachetne lecz kruche, nie mają kolców.
                                                    Trudno ją zerwać -mocno trzyma sę solidnej, dobrze znanej łodygi.
                                                  • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 14:25
                                                    Jeśli są tak silnie związane ze znaną łodygą to czego szukają na forum
                                                    towarzyskim?

Tylo czy Ty jestes magnolią czy mag_nolią? To może duża różnica
                                                  • mag_nolia Re: Stany? 03.09.01, 14:31
                                                    A kto powiedział, że czegoś szukają, na razie tylko rozmawiają.
                                                  • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 14:35
                                                    Dobrze już dobrze :-)))
                                                    Chodzi mi tylko o to że fakt że tu jesteś (na forum) wskazuje że czegoś jednak
                                                    poszukujesz. Niekoniecznie kogoś ale czegoś może...

Ja to chciałbym załatwiać bardziej prosto - "może sie umówimy?", ale kobiety to
                                                    odbierają jako brak szacunku.
                                                  • Gość: magnolia Re: Stany? IP: 195.205.73.* 03.09.01, 14:38
                                                    umawiajmy się więc!
                                                  • Gość: Adrian Re: Stany? IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 14:41
                                                    Świetnie :-))
                                                    Dziś koło 20.00 - jakieś piwko w Centrum?
    • Gość: magnolia Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: 195.205.73.* 03.09.01, 14:52
      nie pasuje mi
      innym razem
      do usłyszenia!
      • Gość: Adrian Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 14:53
        Nieładnie.
        Pa
    • Gość: magnolia Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: 195.205.73.* 03.09.01, 15:03
      nie odczytuj więcej, niż napisałam - naprawdę jest to niemożliwe
      A, że znamy się dłużej niż myślisz, powiem tylko, że na pewno znajdziesz jakąś
      amazonkę-nieamazonkę na randkę, czego Ci życzę
      PA Adrina!
      • Gość: Adrian Re: SZUKAM PRAWDZIWEJ AMAZONKI IP: *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 15:04
        Kiedy randki, randkami
        a ja poważnie szukam kogoś kto by ze mną pojeżdził!!!
        Pa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka