Dodaj do ulubionych

Polegli na polu chwaly.....

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.02, 14:34
Laelia i my....:)))
Szakira tez probowala pasc, ale jakos nie udalo sie jej to calkowicie,
Jasmina tez ponoc zaczela sie opuszczac, ale ja nic o tym nie wiem, bo jak
wspomnialam, padlam ku chwale...
Men tez by polegl, oczywiscie, ale go nie bylo, wiec padl w systemie
zaocznym....
:))))
(to mialam napisac, wszystko mam zanotowane)
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:37
      No jak to?A motorek tradycyjnie powinien byl pasc,nie?:))))))
      • Gość: only&cri Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.02, 14:38
        dupa, nie padl, a gdzie tam, przeca mowione bylo ze wyniosly go nogi :))))
      • Gość: Pom Re: Polegli na polu chwaly..... IP: 2.4.STABLE* 08.06.02, 14:38
        Jednym słowem impreza się udała? :))

Czort!! Zapodaj stan techniczny mieszkania z dziś!!!
        • Gość: samanta stan mieszkania czorta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:58
          -wyrwanych dwoje drzwi przez szarzujacego Bizona
          -lepiaca sie podloga od slodkich rzygowinek Cuksa;)
          -zerwane tapety w pokoju zahaczone zebami obsuwajacego sie motora
          -dziury w dywanie wyrwane przez tarzajace sie ze smiechu po podlodze kobitki
          tak bylo?
          • Gość: Pom Re: stan mieszkania czorta IP: 2.4.STABLE* 08.06.02, 15:01
            Taaa... chcieliby!!! Było ą i ę, o pogodzie i filozofii!! I nie pili zacieru
            tylko wodę mineralną niegazowaną a czort wdzięczył się w fartuszku z
            napisem "witaj gościu, wytrzyj nogi" !!!!
            • Gość: onlyania Re: stan mieszkania czorta IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.02, 15:03
              bingo pom,
              kazdy dostal papucie, i wlasna torebke na rzygowiny :)))
              • Gość: Pom Re: stan mieszkania czorta IP: 2.4.STABLE* 08.06.02, 15:04
                A nie zdezynfekowała Was przed wejściem i wyjściem?:))))
          • Gość: onlyania Re: stan mieszkania czorta IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.02, 15:02
            a gdzie tam, dupa, nie zgadlas....
            od dzis wszyscy wierza w czorta, to taka poczciwa istota...
            przed legnieciem do wyrka umyla szklo, he he he
            do tej pory nie wie jak i dlaczego :)))
            • Gość: samanta wezwijecie pogotowie!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 15:05
              jesli czort byl w stanie pomyc jeszcze szklo to znaczy ze ciezko chory jezd!!!!!
              • Gość: onlyania Re: wezwijecie pogotowie!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.02, 15:06
                bidula, tak sie wczoraj napracowala ze teraz chora jest...:)))
                • Gość: samanta Re: wezwijecie pogotowie!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 15:10
                  no ja mysle;))))))
          • Gość: crimen Re: stan mieszkania czorta IP: 212.160.235.* 08.06.02, 15:35
            Samciu, to było otwarcie nowego lokalu klubowego.Najważniejsze że sąsiedzi
            zostali sprowadzeni do pionu.Już wiedzą kto tam mieszka:)))
            • lady1112 Re: stan mieszkania czorta 08.06.02, 15:44
              ale odlotowo bylo, ale zeby az tak :)))))
            • Gość: samanta Re: stan mieszkania czorta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 16:12
              czyli mam sie liczyc z tym ,ze jak w wakacje bede u czorta to sasiedzi beda spluwali na moj widok?:))))
              • laelia Re: stan mieszkania czorta 10.06.02, 08:38
                a gdzie ta, bardzo tolerancyjni są i śpiewy lubieją :)
    • saqqara Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 08:41
      hehehehe, ale z Was pleciugi:))
      • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 08:43
        zaraz pleciugi, nawet słówkiem nie wspomnieli, że w ramionkach Crimenka
        poległam :)))
        a swoją drogą, widziałaś co przez weekend zrobili z naszej knajpy???
        • saqqara Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 08:52
          Ty sie tak nie dopraszaj o te szczegolowe informacje, serio mowie:)))
          • Gość: onlyania Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 09:00
            wlasnie, laelio, podac klodeczke, he????
            • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 09:02
              sex z wiązaniem? :)))
              • Gość: onlyania Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 09:05
                nie, sex z przywiazania....
                • saqqara Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 09:15
                  o cholera!! a ja nic nie wiem??? jakim cudem co? przeciez tez tam bylam, miod i
                  wino pilam (no dobra, moze niezupelnie;)))
                  • Gość: onlyania Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 09:17
                    saggara, sama sie zdradzilas swoim stanem na imprezie, ja tam nic nie mowilam,
                    he he he :))))
                    • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 09:18
                      i kto teraz papla? :)
                      • saqqara Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 09:24
                        to nie byl stan upojenia alkoholowego, widocznie prowadzilam gleboko
                        filozoficzne rozwazania dotyczace egzystencji doczesnej i nie zwrocilam uwagi
                        na sexcesy ktore mialy miejsce obok;))
                        • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 09:27
                          no jasne, też nie zauważyłam pogrążona w głębokiej dyskusji o możliwych drogach
                          rozwoju współczesnej fizyki kwantowej i ich wpływie na podróże kosmiczne :)
                          • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 09:49
                            A już myślałem że dzięki wam coś sobie przypomnę.Nic to jutro wywołam zdjęcia i
                            zobaczę wasze zapite oblicza(o ile Only nie patrzyła w obiektyw gdy je
                            robiła) :)))
                            • saqqara Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 09:53
                              zapite jak zapite, pytanie czy na zdjeciach oblicza beda;))
                              • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 09:59
                                Tego nie pamiętam.Pamiętam za to że bardzo miło się Ciebie przytula;)W tancu
                                oczywiście:)))
                                • saqqara Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 10:03
                                  bo ja ogolnie to przytulac sie lubie:))
                                  ps. uwazaj na futro i ostre pazurki;))
                                  • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 10:11
                                    hej, Crimenku :)*
                                    • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:15
                                      Witaj Laelciu.Koooopę lat:)
                                      • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 10:23
                                        tęsknię za Tobą obłędnie, tyle czasu się nie widzieliśmy :)))))))))
                                        • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:36
                                          Wiesz, że też bym się napił:)
                                  • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:14
                                    Wiesz że ja też chyba lubię Cię przytulać:)))
                                    P.S.Futerko jest tolerancyjne i ma przycięte pazurki:)))
                                    • Gość: hm Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.pozn.gazeta.pl 10.06.02, 10:17
                                      rozbraja mnie twoja pewnosc siebie:) hahahaha
                                      • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:18
                                        Buziaczek dla Kici.Nie zapominaj że to ja mam Twoje futerko:)))
                                        • Gość: hm Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.pozn.gazeta.pl 10.06.02, 10:20
                                          fiku miku:) hihihi
                                          • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:35
                                            Lubię te figlarne iskierki w Twoich ślepkach:)))
                                            • czarna_pantera2 Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 10:38
                                              ty mi sie tu nie podlizuj tylko lepiej powiedz jak narozrabiales:) hahaha
                                              • Gość: Crimen Re: Polegli na polu chwaly..... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:06
                                                Ja nic nie pamiętam, a Szakirka jakoś dziwnie szybko zniknęła:)
                                                • czarna_pantera2 Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:14
                                                  no wlasnie szakirka i laelia gdzie jestescie baby!!!:)))
                                                  • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:28
                                                    no gdzie? W pracy :)))))))))))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:29
                                                    jesuuuu nareszcie!!! a co ty w pracy porabiasz zglupiala czy co?:) hihihihi
                                                  • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:40
                                                    no niestety, jak znasz kogoś kto by mi płacił parę tysięcy za siedzenie na
                                                    forum i w knajpach, to chętnie zrezygnuję z roboty :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:41
                                                    jest wyjscie!:) zakladamy kawiarenke:))
                                                  • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:46
                                                    to byśmy się musiały w donosach specjaqlizować, bo wszyscy piszą z pracy :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:47
                                                    wiara sie tak wycwanila!!!:(
                                                  • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 11:54
                                                    jakbyśmy były bez winy możnaby sobie dobrze pożyć z szantażu :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 12:00
                                                    ale majac brudne raczki tez nas moga:( trza wymyslic cos lepszego szaki moze
                                                    cos wykombinuje?:)
                                                  • laelia Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 12:05
                                                    a na razie szukamy alternatywnych sposobów zarobkowania :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Polegli na polu chwaly..... 10.06.02, 12:07
                                                    podobno dziewice teraz niezle stoja na gieldzie?:) moze handel?
    • saqqara DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:10
      jeszcze nie wiem co, ale wypre sie i juz!!!!
      ;))
      • laelia Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:12
        a to już nie chcesz tych grubych milionów co je miałaś dostać? Bardzo dobrze,
        ja je wezmę :)))))))
        • czarna_pantera2 Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:14
          no no do podzialu:)
          • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:17
            aha, moge sie wypierac znacznie slabiej;))
            gdzie ta kasa i za co? mam jakies pustki w pamieci:))
            • laelia Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:23
              niestety tego jeszcze nie wiemy :(
      • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:29
        Odniosłem wrażenie że jesteś bardzo miłym "pluszakiem" do przytulania, ale
        skoro dementujesz... ;)
        • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:33
          bardzo mily pluszak? to juz sie nie boisz ostrej Szakiry?;)
          • laelia Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:35
            zrób coś Szaki, bo Ci cały image trzaśnie :)
            • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:40
              czy wlasnoreczne ukatrupienie lezacych na torach poprawi moj wizerunek?;)
          • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:36
            Chiba nie:)A powinienem? ;)
            • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:41
              pewnie ze nie! przeciez sam wiesz, ze azyl u mnie masz:)
              • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:43
                Ja zawsze o tym pamiętam, nie wiedziałem tylko czy Ty sobie o tym
                przypomnisz:)))
                • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:44
                  mam pamiec jak slonica, ale widze ze Twoja szwankuje bo cos wspominales o
                  przecwiczeniu poczty:))
                  • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:52
                    Nic nie szwankuje.Jeszcze dzisiaj przetrę łącza.Chciałem na początku pozbierać
                    relacje z imprezki i odtworzyć jej przebieg:)))
                    • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 12:54
                      i zorientowac sie czy powinienes ze wzgledu na swoje dobro wogole sie odzywac;))
                      • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 13:27
                        Tylko nikt nic nie chce mówić.Czy Ty coś wiesz? ;)
                        • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 13:41
                          ja wiem wszystko, ale nie chce Cie zniechecic:))
                          • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 13:59
                            Niw wpędzaj mnie w depresję.Wiem że nikogo do wanny nie zaciągnąłem:)))
                            • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 14:05
                              i nawet nie wiesz jaki to wywolalo zal w sercach wszystkich niewiast:))
                              • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 14:07
                                Same sobie winne.Wzajemnie sobie przeszkadzały:)))
                                • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 14:17
                                  hahahahaha, a Ty sie tak zle z tym czules, prawda?:)))
                                  • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 14:31
                                    Nie mówię że zle, ale o finalizacji mowy być nie mogło:)))
                                    • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 14:38
                                      za duzy wybor byl? a dziwiles mi sie kiedys ze Ci wspolczuje:)))
                                      • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 14:41
                                        Ja to raczej nie miałem żadnego wyboru.Byłem kompletnie
                                        ubezwłasnowolniony.Zwłaszcza gdy chciałem Cię mocniej przytulić;)
                                        • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 14:49
                                          mam wrazenie ze ja jestem pluszak, ale Ty jeszcze wiekszy:)))
                                          • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 15:02
                                            Nie odwracajmy ról.To ja przytulałem, a Ty byłaś przytulana:)))
                                            • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 15:10
                                              czy to wazne kto kogo? istotne, ze... pluszowo bylo:))
                                              • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 15:20
                                                Też mi się podobało:)))
                                                • saqqara Re: DEMENTUJE!!!!! 10.06.02, 15:30
                                                  nie dziwie sie, innej opcji nie bylo:))
                                                  • Gość: Crimen Re: DEMENTUJE!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 19:43
                                                    Czyżbym o czymś nie wiedział?:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka