Gość: kleo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:05 Wam się dzisiaj przytrafiło? Bo tak czytam to 90% to same nieszczęścia. Zdrady, kłamstwa, impertynencje względem siebie. Dlaczego tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pstryk Re: A może coś miłego..... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.03.05, 15:10 te zycie cos za bardzo do teledupiereli jest podobne... jak sama powiedziałaś Zdrady, kłamstwa, impertynencje względem siebie. zmieńmy to... zacznijmy nowe życie które jest pozbawione tych wirusów:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: A może coś miłego..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:13 ohoho, zmienic? to nie takie proste. ale moze na poczatek zacznijmy zauwazac te "plusy dodatnie" - ze przytocze naszego "Wieszcza" Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: A może coś miłego..... 02.03.05, 15:46 No więc: 1. wstałem rano z bólem mięśni od zakwasów ... boli, to znaczy, ze żyję - pierwszy sukces, 2. jak tylko otworzyem oczy wskoczyła na mnie atrakcyjna, wysoka, długonoga blondyna w celu ostatecznego dobudzenia mnie - no, nie moge narzekać, kolejna przyjemność :))))), 3. myjąc się rano nie wygrzmociłem się w wannie - kolejny sukces :))), 4. wspomniana w punkcie 2 blondyna zrobiła mi śniadanko, 5. potem poszła do pracy, a ja jestem na urlopieeeeeeeee!!!!!! :)))))))))))))) 6. wyżywam się grafomańsko na FT - cóż za frajda! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: A może coś miłego..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:50 i widzisz, czyz zycie nie jest piekne??? P.S. mam nadzieje, ze to dlugonogie blond cudo wroci po pracy do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: A może coś miłego..... 02.03.05, 16:20 Tak jest, dokładnie tak zrobi i już zapowiedziało co mi zrobi jak wróci i to ma być tak, ze aż będę wył z rozkoszy :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: A może coś miłego..... IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 23:35 I co jeszcze Ci robi? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: A może coś miłego..... 02.03.05, 19:31 bo specjalnoscia polakow jest wieczne narzekanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: A może coś miłego..... IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 23:36 no wlasnie, a co ma na to wplyw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: A może coś miłego..... IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 00:14 bo nie wszyscy mają ochotę zaczynać wszystko od początku Odpowiedz Link Zgłoś