Dodaj do ulubionych

Poszli na szczaw z tym forum

IP: *.arcor-ip.net 02.03.05, 22:11
W przeciwieństwie do innych stąd egzemplarzy,oświadczam,że:
-nie szukam faceta ani kobiety
-nie podnieca mnie chodzenie bez majtek ,w majtkach i bez trampek
-nie mam zamiaru się łączyć z wdowami ani tym bardziej z wdowcami
-nie chcę rozmawiać o seksie
-nie przypominam sobie abym znał jakieś lesbijki
-nie chcę się oddawać kobiecie w wieku jakimkolwiek,ani zwłaszcza mężczyźnie
-nie pamiętam czy i ew.kiedy miałem kochankę,jak też jej nie szukam
-zapomniałem jak się masturbować
-nie mam słabości do starszych facetów
-nie jestem zauroczony żonatym facetem
-nie interesują mnie strefy erogenne u facetów,bo mają tylko jedną
-nie szukam sponsorki

Ale też przy tym:
-nie chcę nikogo zanudzać
-nie chcę robić z siebie idioty
-nie zamierzam udawać mądrzejszego od tych najmądrzejszych z dwiema komórkami
w móżdżku
-nie mam zamiaru prowadzić dalszych idiotycznych dyskusji
-nie mam ochoty udawać nienasyconego ogiera co może 24h/dobę,a naprawdę
króliczka
-nie mam zamiaru zaglądać wieczorem na forum,bo mnie to usypia
-propozycje żebym się.../tu wpisać dowolne obraźliwe słowo /możecie
zastosować na samych sobie

Jednocześnie gratuluję dla zochy oraz tych,co ze względu na zochę boją się
pisać prawdę,oraz czasem zakląć,przekształcenia żywotnego niegdyś forum
towarzyskiego
w zlepek nudziarzy,mamlących matron,psychicznie chorych grafomanów,zboczeńców
seksualnych,cenzorską melinę oraz tych co się nie umieją zdefiniować.Jakieś
parę osób jeszcze tu wegetujących co umieją logicznie myśleć i pisać do
rzeczy żadnej wiosny tu nie czyni.Z popularnym tu ostatnio hasłem:”Zośce na
pohybel”życzę wam dobrej nocy
i jeszcze lepszego,miałkiego samopoczucia.

Obserwuj wątek
    • czarna_rozpacz helmu "MO" tez nie szukasz ??? 02.03.05, 22:14
      nie pitol leziok
      • Gość: leziox Re: helmu "MO" tez nie szukasz ??? IP: *.arcor-ip.net 02.03.05, 22:23
        Wal się na ryj,Kitek,stary kolaborancie i sam nie pitol,tylko zaordynuj sobie
        wiaderko kolorowych psychotropów i jako dodatkową terapię wsadź w gniazdko dwa
        paluszki.Chociaż tobie ciężko jednak pomóc i nie wiem,czy takie co jeszcze
        poskutkuje.
    • trzpiot_1 Re: Poszli na szczaw z tym forum 02.03.05, 22:22
      Chciałam nieśmiało zauważyć, że szczaw nie rośnie w lutym. Innych uwag nie
      zgłaszam.
      • czarna_rozpacz trzpiocie.... 02.03.05, 22:25
        czytasz czasami poczte na GW ?
        leziaczkowi szczaw popitolil sie z greenkolem:(
        • trzpiot_1 Re: trzpiocie.... 02.03.05, 22:26
          Owszem, czytam. Ostatnio było o zgubach i tragediach :) Co to jest greenkol?
          • czarna_rozpacz Re: trzpiocie.... 02.03.05, 22:28
            to taki niemiecki szczaw,
            cale łąki tam tego rosna,
            na okraglo,

a jak jeszcze raz tam napisze,
            to zrozumiesz,
            o co mi chodzi?
            • trzpiot_1 Re: trzpiocie.... 02.03.05, 22:31
              Już nawet wcześniej zrozumiałam i odpowiedziałam, i co miałam przesłać -
              przesłałam na jakiś o2 :)
              • czarna_rozpacz Re: trzpiocie.... 02.03.05, 22:32
                to ja mam jakies o2?
    • diabel.tasmanski Re: Poszli na szczaw z tym forum 02.03.05, 22:31
      Chyba masz racje.
    • schizoo Twoje zdrowie ! 02.03.05, 22:33
      nie mam nic więcej do dodania;
    • parmesan Re: Poszli na szczaw z tym forum 02.03.05, 22:37
      To po cos tu wlazl i bruzdzisz? Kto tu cie prosil? Spadaj na drzewo liscie liczyc
      • Gość: leziox Re: Poszli na szczaw z tym forum IP: *.arcor-ip.net 02.03.05, 22:41
        Przypominam ci parmesan,że jak ty jeszcze nawet nie byłeś mleczkiem,to ja już
        byłem dojrzałym camembertem na tym forum.A teraz ułóż się wygodnie na
        pizzy,wieczerzę czas zacząć.
        Co do Kitka alias czarna rozpacz-po prostu istnieje taki rozpaczliwiec i nic z
        tego nie wynika,ani dla niego samego ani dla kosmosu.Też na pizzę?
        • czarna_rozpacz Re: Poszli na szczaw z tym forum 02.03.05, 22:43
          olewam cie leziaczku,
          chccialem tylko z trzpiotem pewne rzeczy ustalic,
        • inna-bajka Re: Poszli na szczaw z tym forum 02.03.05, 22:46
          Wczoraj o Tobie pisałam do Libressy, że byłeś jedną z pierwszych osób, która
          mnie tu miło przywitała. I znalazłam nasze pierwsze wpisy. Wtedy pisaliśmy
          podobnie, ale teraz jest więcej głupoty i pytań o najprostrze funkcje życiowe.
          Ja ostatnio czytam po tematach i po nickach, jak głupota to nawet nie otwieram.
          • czarna_rozpacz ale ckliwie.... 02.03.05, 22:50
            jak w bulgarskiej telenoweli:)
            • inna-bajka Re: ale ckliwie.... 02.03.05, 22:53
              No jeśli Ty tak twierdzisz, to nie zaprzeczę.
              Nie oglądam, nie znam się ;-)
          • diabel.tasmanski Re: Poszli na szczaw z tym forum 03.03.05, 10:06
            >...ale teraz jest więcej głupoty i pytań o najprostrze funkcje życiowe.

Bo takie wątki zostawia zocha. Te ciekawsze naruszają regulamin, więc nikt ich
            nie zakłada , bo i tak zocha wytnie , albo jeszcze bana da :)
    • Gość: kubuś puchatek Re: Poszli na szczaw z tym forum IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 22:49
      to jak Ty taki stary jesteś to aż dziw , że litery o tej pozre rozróżniasz,
      a jak nie masz żadnych potrzeb to jesteś jak bezużyteczny wyjałowiny kompres
      zdjety z wrzoda na dupie.
      I jak się czujesz w takim stanie k....nie???
    • zosia.samoosia Re: Poszli na szczaw z tym forum 02.03.05, 22:50
      leziu zapewne masz fobie na punkcie zoski, nie podejmuje sie jednak postawic
      diagnozy, powinien wypowiedziec sie specjalista, mimo wszystko zycze duzo
      zdrowia i wiecej usmichu :))
      • czarna_rozpacz leziak ma wiele fobii.... 02.03.05, 22:52
        tez bys mial,
        jakbys w takim helmnie chodzil,
        • Gość: leziox Re: leziak ma wiele fobii.... IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 22:59
          Kubuś puchatek,wracaj do swojej bajki,tu nie ma zajaczka na którego mógłbyś
          naskoczyć.Wstaw po prostu w rubryczkę słowa obraźliwe kierowane do mnie i
          starczy.Nie męcz swojego i tak ograniczonego rozumku,bo twoje wypocinki ruszają
          mnie tak jak zeszłoroczny śnieg,prostaczku.I do samo do ciebie,ty ch,k i p.
          Co do mojej fobii-nie jest to konkretnie twoja osoba tylko to co robisz.Może
          prywatnie jesteś nawet sympatyczny,tu jednak robisz chałę.A co do uśmiechu-ta
          kuracja przydałaby się raczej tobie,ponuractwo rodzi pokusę panowania nad
          czymś,nad czym zapanować nie można.
          • Gość: kubuś puchatek Re: leziak ma wiele fobii.... IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 23:05
            rozczarowałeś mnie, taki inteligent a podjąl taką beznadziejną dytskusje hahaha
            baw się dobrze
            masz za niski poziom percepcji do dyskusji ze mna
            buziaczki
        • libressa Re: leziak ma wiele fobii.... 02.03.05, 23:01
          Leziox, nie rozpaczaj, jak za utraconym dziewictwem, ktore trąci dodatkowo
          megalomania, był krotki czas kiedy FT było w porzadku, ale wojny
          forumowe "zacnych" userow skutecznie przepedziły innych i Ty dobrze to wiesz,
          jeszcze jakies niedobitki oszołomow z tamtego czasu daja głos na
          FT ...nostalgią targani...
          Daj spokoj , bo to co piszesz z całym szacunkiem , bo lubie Ciebie jest
          żenujace :)
          • Gość: leziox Re: leziak ma wiele fobii.... IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:05
            Skoro uczucie zażenowania nie jest tobie znane,libresa,nie powinno tym bardziej
            być znane mnie.A utraconym dziewictwem akurat tutaj nie ja muszę się
            martwić.Fakt,że na każdy temat masz coś do powiedzenia,nie oznacza jeszcze że w
            każdym temacie masz rację,bez względu na to,jak długie będzie twoje
            wypracowanie,J.
            • Gość: leziox Re: leziak ma wiele fobii.... IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:08
              Maz rację kudłaty,to nie mój poziom abym miał zniżać się do dyskusji z
              tobą.Wystarczyło,co napisałeś,nie czuj się tylko otoczony nimbem
              nietykalności,również niedźwiadkowi można przystrzyc futerko.Więc już nie pisz
              do mnie,bo i po co.Ciao,bambina.,
              • Gość: kubuś puchatek Re: leziak ma wiele fobii.... IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 23:21
                nie to żeby mi przeszkadzało, ale jak do mnie pisałeś to nie tu się wpisałeś.
            • libressa Re: leziak ma wiele fobii.... 02.03.05, 23:24
              Lezio, powtarzasz sie juz, a to dobitnie swiadczy sam wiesz juz o czym...
              Traci nudziarstwem...
              Wiesz pisze , bo lubie, moderowanie mi nie przeszkadza,potrafie podkreslac
              kwestie bez wulgaryzmow...
              To jest forum towarzyskie, swego rodzaju magiel, a ty nie uogolniaj miły kolego
    • Gość: dada Ło matko IP: *.aster.pl 02.03.05, 23:17
      Swoją drogą szybki jesteś. Zaledwie 18 minut zajęla ci zmiana komputrea. a może
      jest was dwóch? Komu wierzyc?
      • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:20
        Widzisz,u mnie w wiosce kafejki internetowe są bardzo blisko siebie,nawet
        świńskim truchtem można je osiągnąć w parę minut.Jak ma się tych minut 18 to
        można jeszcze po drodze w sklepie u Czesia wychlać kwacha i jeszcze tego czasu
        ma się za dużo.
        • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:22
          Kudłaty,ty wiesz,nie...?Ciao...
          • Gość: kubuś puchatek Re: Ło matko IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 23:25
            no juz dobra dobra, milo bylo Cie poznac, zawsze to cos nowego. ide na
            miodek.Trzym sie
          • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:28
            Libressa,nie wiem dlaczego wydawało si się że jestem twoim miłym kolegą,ale
            niekoniecznie musisz używać w stosunku do mnie takiego wyrażenia.Papier jest
            cierpliwy,net również.Fakt,iż bronisz jak lwica swoich miłych znajomych,jest
            nadzwyczaj miły,ale proszę:nie zawracaj mi głowy swoimi wypracowaniami.Wszystko
            co do tej pory miałaś napisać,już napisałaś.W tej chwili powielasz się
            wielokrotnie.
            • libressa Re: Ło matko 02.03.05, 23:40
              Leziox, byłes dla mnie wzorem _wieszcza_ na FT.
              Z tym miły to przsadziłam, masz racje, nie jestes miły :)
              Lektura nie jest obowiazkowa Leziu ;)
              • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:42
                Nigdy cię nie zapewniałem że jestem miły,tak samo jak ty mnie nie zapewniałaś o
                swojej lojalności.Ave caesar,punkt do punktu i się zbiera.Brawo!
                • libressa Re: Ło matko 02.03.05, 23:47
                  O czym Ty mowisz Leziu???
                  Postaraj sie, to nie jest trudne, pomyśl :)
                  • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:50
                    Nie doradzaj komuś czynności,która jest dla ciebie obca.Najpierw zapoznaj się z
                    instrukcją,a jak nadal nei rozumiesz,poproś kolegę o wytłumaczenie.
                • zosia.samoosia Re: Ło matko 02.03.05, 23:48
                  leziu ja sie Tobie doprawdy dziwie, wciaz jeczysz jaki tutaj zamordyzm panuje,
                  co ta zoska zrobila z FT, juz kiedys Ci wyjasnialem, nie ma obowiazku pisania
                  na tym forum, jest Ci zle to mozesz odejsc ... Ty jednak uparles sie i wracasz
                  jak bumerang, mlisz zwykle chamstwo z wolnoscia i demokracja, brak oglady z
                  wolnoscia slowa, pora chyba przejrzec na oczy
                  • Gość: only Re: Ło matko IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 00:02
                    chamstwem jest zosiu napisanie przez ciebie ze jak ktos nie chce pisac to moze
                    sobie odejsc.....jak widisz chamstwo nie jest scisle i wylacznie polaczone z
                    wulgarnoscia, a ty czesto jestes sam tego przykladem....
                    • zosia.samoosia Re: Ło matko 03.03.05, 00:05
                      only pozwolisz ze nie ustosunkuje sie do twojej wypowiedzi, kazdy
                      zainteresowany poczyta sobie watki, zapewne interesujace tresci znajdzie,
                      chocby w tym poscie

pozdrawiam
                    • diabel.tasmanski popieram only 03.03.05, 09:53
                      Niektóry nie rozumieją że moderator jest dla forum, a nie forum dla moderatora
                      • Gość: Truten Re: popieram only IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:56
                        TWA, czy kolko rozancowe
                        • diabel.tasmanski Re: popieram only 03.03.05, 10:10
                          i tak nie zrozumiesz
                          • Gość: Truten Re: popieram only IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:20
                            dziabel tobie zwieracze puscily
                            • diabel.tasmanski Re: popieram only 03.03.05, 11:56
                              co argumenty się skończyły ? Szybko :)
                  • men_ Re: niech Zosia czasami innych posłucha.., 03.03.05, 00:12
                    a jak nie słucha to kompletna z niej d.pa.

O jakiej wolności piszesz Zośka ? Czy o tej, w ramach której raz
                    wycinasz "dupę", a drugim razem zostawiasz soczyste wyzwiska kogoś, do kogo
                    czułeś jakiś sentyment (np. twojego ulubionego do niedawna profesorka) ?

Jaka etyka, jaka ogłada - może wreszcie podasz tę "swoją wersję" bo ciągle się
                    na nią powołujesz niezależnie od pogody - wciskasz te kity przy każdej okazji
                    do wycięcia.

Z jakiej niby okazji wypędzasz (czy też robisz łaskę) niektórych forumowiczów -
                    tylko dlatego, że nie chcą się dostosować do twoich jakichś urojonych wymogów,
                    pseudozasad ? W główce się tobie pomerdało od tego moderowania ?

A że niektórzy tutaj wracają "jak bumerang" to faktycznie z sentymentu,
                    prawdziwego - tutaj się wielu ludzi poznało, wychlało morze piwa i gorzały itd.
                    To widocznie jest zbyt skomplikowane dla ciebie.

Tak więc nie pieprz tutaj tych swoich nadętych dyrdymałów, tylko sprzątaj - do
                    tego zostałeś tutaj postawiony - a jak lubisz , to tnij co chcesz, mnie to
                    totalnie wisi.

zosia.samoosia napisał:

> leziu ja sie Tobie doprawdy dziwie, wciaz jeczysz jaki tutaj zamordyzm
                    panuje,
                    > co ta zoska zrobila z FT, juz kiedys Ci wyjasnialem, nie ma obowiazku pisania
                    > na tym forum, jest Ci zle to mozesz odejsc ... Ty jednak uparles sie i
                    wracasz
                    > jak bumerang, mlisz zwykle chamstwo z wolnoscia i demokracja, brak oglady z
                    > wolnoscia slowa, pora chyba przejrzec na oczy
                    >
                    >
                    • czarna_rozpacz siema meniku, ty.... 04.03.05, 19:58
                      doopko wolowa,
                      mam nadzieje,
                      ze tym razem mnie nie zawiedziesz:)
                  • schizoo Re: Ło matko 03.03.05, 21:02
                    zosia.samoosia napisała:

> leziu ja sie Tobie doprawdy dziwie, wciaz jeczysz jaki tutaj zamordyzm
                    panuje,
                    > co ta zoska zrobila z FT, juz kiedys Ci wyjasnialem, nie ma obowiazku pisania
                    > na tym forum, jest Ci zle to mozesz odejsc ... Ty jednak uparles sie i
                    wracasz
                    > jak bumerang, mlisz zwykle chamstwo z wolnoscia i demokracja, brak oglady z
                    > wolnoscia slowa, pora chyba przejrzec na oczy
                    >
                    >
                    przemówił czerwony,nieobiektywny siepacz!
                    nikt cie nie słucha,oprócz oczy-wiście sfrustrowanej babci libressy!
                • Gość: only Re: Ło matko IP: *.access.telenet.be 02.03.05, 23:51
                  widzisz stary, ty ponoc ze starej gwardii, a orlowska w tobie takie nadzieje
                  pokladala, jako w jednym z nielicznych osob ktore tego zaszczycily...a ty o tak
                  odrzucasz to wszystko...nie rozumiem, jak smiesz cos takiego czynic....i co
                  teraz ta "mloda gwardianka" ma uczynic?? kompleksow sie jakich nabawi jeszcze,
                  mejkapa bedzie musiala poprawic, silikony bardziej wydymac przed monitor,
                  szczeke wymoczyc w supermega Coregatabsie,liftingnac sie z raz jeszcze bys
                  pozniej mogl zalowac coz zes uczynil naszej szczegolnej tego forum.....O,
                  zastanow sie jeszcze, moze pozostan jednak mily, postaraj sie chociaz.....
                  • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 02.03.05, 23:56
                    Już dawno było widać,kto i z kim na tym forum trzyma sztamę.A ty zocha niestety
                    starasz się ciągle naśladować żałosnego dyktatora z filmu Chaplina.Nie sztuka
                    powiedzieć-jak się nie podoba,to won z forum.Sztuka zrobić taką atmosferę,aby
                    każdy chętnie tu przychodził,co tobie nigdy się nie udało i nie uda,niezależnie
                    od tego,jak bardzo się postarasz.
                    • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 03.03.05, 00:02
                      A zresztą czemu właściwie zocha a nie np.robert?
                    • zosia.samoosia Re: Ło matko 03.03.05, 00:02
                      powiedzial leziu co wiedzial ... tylko wciaz nie znam odpowiedzi na moje
                      pytanie, skoro jest Ci tak zle tutaj po co wciaz tutaj przychodzisz??? ... inni
                      potrafia swoje emocje wyrazac w sposob nie podlegajacy cenzurze, a Ty wciaz o
                      atmosferze itp., moze sprobuj ja budowac swoimi watkami bo wciaz sceny robisz i
                      histerie urzadzasz ... jak male dziecko ktoremu ktos zabral lizaka

dobranoc
                      • Gość: only Re: Ło matko IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 00:05
                        no i nastepny objaw chamstwa, tym razem jako admin....a odpowiedz zosiu jest
                        taka, ze za przeproszeniem gufno ci do tego po co tu ktos przychodzi, bo nie po
                        to adminujesz to forum zeby zadawac takie pytania do uczestnikow...
                        • zosia.samoosia Re: Ło matko 03.03.05, 00:09
                          only doprawdy czuje sie zawiedziony, chwile wczesniej pisalas o chamstwie,
                          myslalem ze wzniesiesz sie na wyzyny, aha racz zwrocic uwage ze pisze jako
                          zosia samoosia a nie jako admin (kolorek o tym swiadczy)

mam nadzieje ze frustracja przerodzi sie w cos naprawde oryginalnego, procz
                          stwierdzenia ze g ... mnie to obchodzi

pozdrawiam
                          • Gość: only Re: Ło matko IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 00:10
                            widzisz zosiu, ty masz to do siebie ze kolorki sobie mozesz zmieniac...i to tez
                            jest chamstwo ze probujesz mi teraz wmowic ze nie wpisales sie jako admin.....
                        • diabel.tasmanski Re: Ło matko 03.03.05, 09:58
                          No cuż zoisa przejmuje sie rola. to przecież jej forum , jest ty najważniejsza
                          wszyscy muszą sie z nią liczyć. Czyby kompleks malego fiutka ?
                          • Gość: Truten Re: Ło matko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:01
                            ty diabel chyba myslisz tylko fiutkiem
                            • diabel.tasmanski Re: Ło matko 03.03.05, 10:11
                              może , ale bez kompleksów
                              • Gość: Truten Re: Ło matko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:19
                                Taaaa, twojej rece pewnie to nie przeszkadza hahahah
                                • diabel.tasmanski Re: Ło matko 03.03.05, 11:58
                                  więc jednak koniec argumentów. :)
                                  • Gość: only jest argument, jest argument IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 20:42
                                    i tak diabel zostaniesz impotentem przed 30-tka!
                                    • diabel.tasmanski Re: jest argument, jest argument 03.03.05, 21:02
                                      A od czego jest viagra
                                      • Gość: only Re: jest argument, jest argument IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 21:08
                                        jak dojdziesz do 40-tki to juz przestanie na tobie dzialac!
                                        • diabel.tasmanski Re: jest argument, jest argument 03.03.05, 21:16
                                          A skad można wiedzieć czy wiagra bedzie mi potrzebna? Nie wszyscy dostają
                                          impotncji.
                      • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 03.03.05, 00:07
                        Popwiedzial zocha(robert)co wiedział.Ty ciągle o tym samym i w ten sam
                        osób.Znowu się powtarzasz o moich histeriach,panowaniu nad emocjami itd i znów
                        powtórka z rozrywki czemu tu przychodzę...Zastanów się co robisz wielki
                        cenzorze.To dlatego,żeby mi odpowiedzieć,przywdziałeś swój zwykły,czerwony
                        płaszczyk?Bardzo to wymowne i symboliczne.Wiesz co?Uderz się w głowę
                        kamieniem,jeśli tobie nie zdarza się zakląć na codzień.I nie rób z siebie
                        pajaca,człowieku,forum patrzy.
                        • zosia.samoosia Re: Ło matko 03.03.05, 00:11
                          leziu i znow sie powtarzasz, znow scena, wielkie slowa o pajacach, jesli masz
                          cos wartosciowego do zaproponowania ionnym forumowiczom to masz ku temu wielka
                          szanse, a Ty zamiast tego beczysz ... podejrzewam ze tak juz Ci zostalo od
                          czasu emigracji ;)))
                          • Gość: only tez jako admin sie wpisales, zocha IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 00:12
                            jw
                            • zosia.samoosia Re: tez jako admin sie wpisales, zocha 03.03.05, 00:13
                              only jednak duzo musisz sie nauczyc ;)) ale cale zycie przed Toba (jak przed
                              kazdym z nas) ;))
                            • Gość: only Re: tez jako admin sie wpisales, zocha IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 00:13
                              malo ze cham, to jeszcze beszczelnie klamie i sciemnia...bydle
                              • zosia.samoosia bez komentarza n/t 03.03.05, 00:20

• Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.arcor-ip.net 03.03.05, 21:57
                            Czyżbyś zocha zazdrościł mi emigracji?A może po prostu nie wiesz,jak bardzo
                            łatwy to chleb?Nie sztuka wyskoczyć na 2 mce za granicę,popracować na
                            czarno,zaś następnie zgrywać wielkiego eksperta.Sztuka przeżyć za granicą kilka
                            lat,bez znajomych, przyjaciół i nawet dziewczyn,które mniej chętne jakby do
                            związków z ludźmi z zewnątrz.Ale co ja ci będę tłumaczył,kalkomanio
                            Dzierżyńskiego.Pobecz sam,wyskocz na pastwisko jak się już trawka zazieleni i w
                            końcu przekonaj się,gdzie twoje prawdziwe miejsce.No,widzisz już w wyobraźni te
                            tłumy owieczek?Zostań ich prawdziwym przywódcą.Już wiesz pewnie,jako kto.
                            • zosia.samoosia Re: Ło matko 03.03.05, 22:28
                              leziu beczysz jak stara koza, a moze przywolac stare polskie przyslowie: krowa
                              ktora duzo ryczy malo mleka daje, dziwne ze na tym forum pisze wiele osob a
                              prostestuje raptem kilka, reszta potrafi sie zachowac tylko 4-5 (moze wiecej)
                              osobom chamstwo jest braterstwem a przeklenstwo bratem ... mam nadzieje ze na
                              emigracji tez jestes taki elokwentny :))
                              • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.arcor-ip.net 03.03.05, 23:19
                                O moją elokwencję się nie martw,nie jest wcale gorsza od twojej.A poza tym jak
                                zwykle powtarzasz swoje stare argmenty koleś.Masz coś wspólnego ze zwierzętami
                                że tak ciągle wspominasz o tym beczeniu?Czy to taki wrodzony nawyk?I o jakich
                                ludziach mówisz,co to potrafią się zachować?O tych co grają pod twoje dyktando?
                                Bo na pewno nie o tych którym wycinasz wątki,przeklęty ignorancie.Jeśli ktoś
                                pisze o czymś,myśląc bez przerwy: wytnie ten... czy nie wytnie,no to wiadomo,że
                                nie będzie szczery.Ci,z którymi pijasz w realu gorzałkę,nie muszą się zapewne o
                                nic martwić.Zaś twoja dwulicowość przekracza doprawdy wszelkie granice.Skąd tu
                                się wziąłeś eksponacie muzealny?Z Księżyca?Plują ci w oczy,nienawidzą cię,a ty
                                się cieszysz że deszcz pada.Pogratulować samouwielbienia,clownie.
                        • diabel.tasmanski Re: Ło matko 03.03.05, 10:00
                          ono (ono) nie robi z siebie pajaca :)
                          • Gość: Truten Re: Ło matko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:04
                            rzadziutki diabel jestes
                            • diabel.tasmanski Re: Ło matko 03.03.05, 10:07
                              i dobrze mo z tym
                  • libressa Re: Ło matko 03.03.05, 00:04
                    Onlonko, utrwalaj sobie tekscik lada moment masz, to przed soba :DDDD
                    Na dluuuuugie lata...ale nie przejmuj menopauza, ktora jest juz u ciebie
                    dostrzegalna, jak to u panienek bywa, oddychaj głeboko, albo zmien dostawce.
                    Dzisiaj juz wystraczy _jezdem w morde jeza zmenczona_ cytat z guru forumowego
                    z lat "swietnosci "tegoz ROTF
                    • Gość: only Re: Ło matko IP: *.access.telenet.be 03.03.05, 00:08
                      a orlowska znowu swoje bole na forum wywala, i cieszy sie z tego
                      ogromnie...pisanie na forum cie tak zmeczylo??? no tak, 10 tysiecy wpisow w
                      ciagu roku to troche meczy.....
                      • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.ipt.aol.com 03.03.05, 00:11
                        Jeszcze trochę,a forum towarzyskie zamieni się w "Sagę rodu Powtarzalskich".
                        • Gość: leziox Re: Ło matko IP: *.arcor-ip.net 03.03.05, 00:22
                          Zocha,przysłowiowa miałkość przez ciebie przemawia człowieku,tylko i
                          niestety.Starasz się chronić za wielkimi słowami,a wszystko co powiesz to
                          piasek.Czy w ogóle jesteś w stanie wymyślić cokolwiek,poza zwrotami używanymi
                          dzisiaj i w stosunku do mnie,jeszcze cokolwiek?Co do twoich pytań-nawet
                          pensjonariusz zakładu psychiatrycznego po odbytej kuracji zrozumiałby,co miałem
                          mu do przekazania w tym ,co napisałem.Ale ty nie czytasz,chłopie,ty lecisz na
                          skróty,po łebkach,nie wgłębiając się w rzeczywiste przesłanie każdej
                          wypowiedzi.Tyle zyskałeś,kasując nieraz bardzo wartościowe posty,że gros ludzi
                          z forum nienawidzi cię i to tak naprawdę nienawidzi,realnie a nie wirtualnie.To
                          musi być fajne uczucie podczas zasypiania,gdy się wie,kim się jest,prawda?No to
                          działaj dalej,syp piasek,i pozostawaj w uwiędłym uczuciu
                          samouwielbienia,łącznie ze swoim maleńkim gronem towarzystwa wzajemnej adoracji.
                          Skończysz się jak dinozaury,z tą tylko różnicą,iż kości dinozaurów wystawia się
                          i będzie nadal wystawiać,w muzeach.
                          • emilka222 Możecie mi dać ignora 03.03.05, 16:34
                            Nie jestem stałym bywalcem FT, więc chyba mam tzw. 'świerze spojrzenie" Może to
                            nikogo nie obchodzi, ale lubiłam tu zaglądać i pogadać. Ciekawe tematy,
                            dyskusje, spostrzeżenia, ciety humor, dobre riposty,niekiedy bluzgi...było
                            super! Teraz jednak "gołym okiem" widać jakiechś przepychanki, chęś dominacji,
                            złośliwości, wycieczki osobiste i nie ukrywam wątki monotematyczne. Kiedy
                            ktoś odważny zwrócił na to uwagę został zaatakowany. Myślę też, że nie Admin
                            tworzy atmosferę i nie on zafundował tę złą energię krążącą nad FT. To zależy
                            od nas. Ale żeby wróciła 'normalność" trzeba zacząć od siebie.
                            "Kto zna innych ludzi jest mądry, ale ten, komu uda się poznać samego siebie,
                            jest bez wątpienia najmądrzejszy" (Lao-Tse)
                            Jeżeli się wymądrzam, to sorry! Cel był inny....egoistyczny, bo chciałabym tu
                            wrócic!:) Pozdrawiam
                            • emilka222 Re: Możecie mi dać ignora 03.03.05, 16:36
                              Wybaczcie literówkę!!!!!! ŚWIEŻE spojrzenie oczywiście!
                              • Gość: nudziarz Re: Możecie mi dać ignora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:05
                                szanowna recenzentko zapodaj jakis zadzerbisty watek
                            • diabel.tasmanski Re: Możecie mi dać ignora 03.03.05, 17:24
                              > ...... Myślę też, że nie Admin
                              > tworzy atmosferę i nie on zafundował tę złą energię krążącą nad FT.

I tu masz racje. Admin jej nie tworzy , ale ja zmienia. Wysterczy że powycina,
                              pobanuje i ... tutaj jest jak jest
    • Gość: ania Re: Poszli na szczaw z tym forum IP: *.localdomain / 67.15.54.* 03.03.05, 21:48
      :)
    • schizoo Re: Poszli na szczaw z tym forum 04.03.05, 19:46
      ma racje menik ....tnij sobie,tnij jak nic innego nie potrafisz........
      • trzpiot_1 Re: Poszli na szczaw z tym forum 04.03.05, 19:53
        No, no, co za nowatorska forma ruchu oporu! Aleś się napracował, Schiziu :))
    • schizoo Re: Poszli na szczaw z tym forum 04.03.05, 20:03
      inną propozycją jest zatrudnienie na opiekuna forum leziakowego
      kota,przynajmniej by rozumiał,co się do niego mówi......
      • Gość: leziox Re: Poszli na szczaw z tym forum IP: *.ipt.aol.com 04.03.05, 22:53
        Kot odmówił.Mądre zwierzę i ma chociaż charakter.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka