Dodaj do ulubionych

co się dzieje???

IP: *.aster.pl 04.03.05, 22:22
Dostałem jakiś czas temu wypłatę. Postanowiłem odświeżyć garderobę. Za ciężko zarobione pieniądze chciałem kupić spodnie i bluzę. Okazało się że nie będzie to takie łatwe. Jestem tradycjonalistą. Lubię proste rzeczy. Chciałem normalną prostą bluzę. A tu ku.. nic!!! Same kaptury i kaptury. A jak nie kaptury to suwaki.... Byłem w Arkadii, w Factory, na stadionie, pod pałacem.... I nic!! Ja wiem że jest moda na rozpinane bluzy ale nie bez przesady. To samo ze spodniami. Chciałem proste niebieskie levisy. I ku.. też nic!!! Albo już fabrycznie powycierane albo jakieś takie dzwonowate. Jak już znalazłem to zły rozmiar. Co jest??? Może ze mną jest coś nie tak??
Czy ktoś zapomniał że w Polsce są jeszcze ludzie którzy nie idą z duchem czasu i chcą się normalnie ubierać????

Sorki że zawracam wam głowę ale musiałem. To tyle.....
Obserwuj wątek
    • Gość: armia5 Re: co się dzieje??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:35
      Masz racje , mam ten sam problem.
      • Gość: error Re: co się dzieje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:19
        a myślałam że z odzieżą dla facetów jest łatwiej. hehe wszyscy chcą iść z
        duchem czasu.....i zapominają o normalnych ludziach maących swoje potrzeby:]
        • beatka5 Re: co się dzieje??? 06.03.05, 11:44
          Niestety mam ten sam problem!! Wszystko udziwnione a normalnego ani widu...
    • Gość: pstryk Re: co się dzieje??? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.03.05, 11:51
      niestety zeby teraz coś znależc normalnego to trzeba się naszukać, bo większośc
      sklepów ma asortyment tylko dla pOkeMonÓw.
    • diabel.tasmanski E no co ty 06.03.05, 12:28
      kapturki i spodnie z krokiem na wysokości kolan sa najlepsze, o dresach nie
      wspomne :)
    • beate1 Re: co się dzieje??? 06.03.05, 12:47
      albo nie wiem, co chcę kupić, albo jest jeszcze gorzej- wiem, czego chcę i
      okazuje się, że tego nie produkują :)

tu sprawdza się zasada, że najłatwiej znaleźć, kiedy się nie szuka- czasem coś
      się trafi :)
    • 321o Re: co się dzieje??? 06.03.05, 13:07
      też tak mam, od miesiąca łażę po sklepach i chcę sobie coś kupić i nic :-/
    • ania387 Re: co się dzieje??? 06.03.05, 17:35
      I ja mam ten problem,mimo slusznego wieku (38)lubie nosic dzinsy,ostatnio
      wybralam sie na zakupy i doznalam szoku,spodnie owszem byly,ale albo
      podarte,albo mocno :noszone:,albo z nogawkami z ktorych uszylabym sobie 3
      spodnice.Zrezygnowalam,a corka powiedziala,ze jestem starej daty.Moze i tak
      jest,pozrawiam
      • diabel.tasmanski Re: co się dzieje??? 06.03.05, 18:17
        501 były są o będą :)
    • pendragon_pl Re: co się dzieje??? 12.03.05, 15:40
      Skąd ja to znam... ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka