asdzxcvfsrggxdfsd 23.05.23, 14:21 Przedstawię się tak - i to nie jest polowanie na użytkowników, bo forum zamknięte. Ale żebyście mogli sprawdzić kim jestem: forum.gazeta.pl/forum/f,276296,O_Wisle_i_przemysle_nie_tylko.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.05.23, 15:37 Nie, to nie ja przecież Ale on zapewne zaraz się objawi. Serio. Jak nie wierzysz, to zobacz o czym tam rozmawiamy. Czy to się mieści w tezaurusie TR? Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Dzień dobry 23.05.23, 16:17 wy sie jakos dziwnie znacie, klonujecie w zastraszajacym tempie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.05.23, 16:27 A to jak uważasz. Dla porządku dodam: też jestem na GW od dawna i tego nie ukrywam, ale on twierdzi, że dłużej. Natomiast nazywanie mnie jego klonem trochę mnie obraża Odpowiedz Link
rzeka.suf Re: Dzień dobry 23.05.23, 18:15 nie 'beek', tylko jak masz cos do powiedzenia na jakis temat, to po prostu sie wypowiedz i nie zawracaj glowy jakimis absurdalnym przedstawianiem sie. nic mnie nie obchodzi, czy jestes franek, zenek, andzelika czy zosia. forum ma to do siebie, ze wszystkie te cztery nicki moga byc kreacja jednej osoby, wiec jw. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 23.05.23, 19:56 Tu jest kameralne forum i nie ma potrzeby zaczynać od mojej osoby. .Jeśli ktoś nie ma szacunku do siebie to do innych też .Ja bym na pewno nie przylazł na to forum gdybym widział tego gościa . A na pewne tak durnego nicka bym nie wymyslił .Więc sorry . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.05.23, 06:46 rzeka.suf napisała: > nie 'beek', tylko jak masz cos do powiedzenia na jakis temat, to po prostu sie > wypowiedz i nie zawracaj glowy jakimis absurdalnym przedstawianiem sie. nic mni > e nie obchodzi, czy jestes franek, zenek, andzelika czy zosia. forum ma to do s > iebie, ze wszystkie te cztery nicki moga byc kreacja jednej osoby, wiec jw. No i przecież się wypowiedziałem w jednym temacie a potem sobie pomyślałem - że lepiej może się przedstawię "swoim" forum byście mnie nie wzięli za kogoś innego. No ale cóż, niektórzy potrafią wielbłąda na Saharze wziąć za lodowiec. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 23.05.23, 17:35 rzeka.suf napisała: > dobra spadaj Sorry że tak się włóczą .Ma wyszukiwarkę u góry po prawej stronie to znajduje .Teraz aktualnie nawiedzony psycholog .Bezczelność ma swoje granice .Na tym swoim portaliku obrabia tyłki każdemu . Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 23.05.23, 21:41 Daj sobie siana .Poczytaj bo wrzucił linka Nic nie poradzisz na psychofanów .Piszę tu wystarczająco długo byś mnie doceniał .Starość jest okropna w niektórym wydaniu . Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 23.05.23, 22:11 Jak to za co?Za kolaże intelektualne,na które w jednej krótkiej wypowiedzi składa się 10 niepowiązanych że sobą myśli 😆 Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 23.05.23, 22:16 Ale przyznaj Andrju,każda wypowiedź tr to bomba intelektualną,prawdziwa kopalnia tematów, aż wprost nie wiadomo na czym się skupić.. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 23.05.23, 22:34 Ja bym powiedział,że to już samo w sobie jest poezjom Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.05.23, 06:47 krytyk2 napisał: > Ale masz wieloznaczący nick 😆 On znaczy tylko tyle: dość mam komunikatów "nick jest zajęty" czy jakoś tak. Taki wszedł od razu Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 24.05.23, 07:02 Idź na swojego bloga i nie truj tu tyłka nikomu .Jaki nick taki człowiek .Nie masz za krzty klasy i honoru . Odpowiedz Link
elissa2 Re: Dzień dobry 24.05.23, 12:17 Dziwne. Trzech/troje forumowiczów, aktywnych w tym samym czasie, o tak wczesnej porze, między 6:45 a 7:30 rano czasu środkowoeuropejskiego... Z Alaski piszecie czy z Australii? Odpowiedz Link
kalllka Re: Dzień dobry 24.05.23, 12:26 No tak juz ma_ Proxy to dzisiaj prawie norma; zwłaszcza dla tych którzy, na i z aliasów żyli. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.05.23, 12:34 No ja akurat tak wstaję, sprawdzam sobie forum - i to jak widać na bieżąco. Telepraca, a firma się nie pruje. TR to nie wiem, ale łazi za mną od czasu jak początkowo z nim normalnie rozmawiałem, ale mnie ostatecznie zdenerwował i dostał na "moim" forum po łapach. Za coś takiego chyba właśnie niedawno wyłapał bana na Psychologii. Kolejnego zresztą. Ta trzecia osoba to moim zdaniem też niezależny nick, choć z nim emocjonalnie związany. ALE NIE PRZYSZEDŁEM TUTAJ by poruszać takie tematy. To jest moja ostatnia wypowiedź odnośnie innych nicków. Odpowiedz Link
kalllka Re: Dzień dobry 24.05.23, 13:16 Super lepiej o zjawiskach niż o sobie, tym bardziej o innych. W każdym razie i jakby co, żeby wytłumaczyć jak dla mnie to wyglada; nick masz nowy choć w starej manierze taki bardziej <klęty> pewnie wiec i naturę choleryka szybciej płyniesz z myślami niz kontrolujesz co za ciebie myśli; Stwierdzenie/ pytanie/ nasuwa się samo: Może ciągną do ciebie osoby dysocjacyjne i za ich pomocą zatwierdzasz własne zachowania socjopatyczne; albo świadomie wykorzystujesz sytuacje i tak czy siak, na niej, budujesz sobie target(?) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.05.23, 13:30 Prawie dobrze. Ale na odwrót. Od lat wracając na fora (nie tylko to) poskramiam swoją "choleryczność". [Teraz nie wspominam o ważniejszej znacznie kwestii - poznawania innych punktów widzenia; bo nie o tym mówimy.] Bo w realu nie ma przebacz - natychmiastowe impulsy. Tutaj mogę wziąć głęboki oddech i zamiast pluć jadem, na przykład zagrać komuś coś takiego... Bonus - już teraz wiecie, gdzie się wychowałem. Aifam Otwórz oczy Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 24.05.23, 14:08 To chyba ...Poznań jest.A tam -Jeżyce ,Wilda ...to takie rapowe dzielnice. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.05.23, 12:43 Faber ""śpiewa" Sołacz Park Jeżyce. No ja nie Sołacz. Choć tam często w weekend tuptałem za młodu z rodzicami. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 25.05.23, 13:27 Kiedyś regularnie siedzieliśmy ze znajomymi w tej knajpce przy stawie,klimatyczne miejsce Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.05.23, 13:33 A te kotwice jeszcze stoją, czy coś mylę? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 25.05.23, 14:16 Nie kojarzę kotwic,ja bywałem w latach 2002-2008 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.05.23, 14:20 No ja dużo wcześniej. Kojarzę jak przez mgłę, że tam była jakaś "jadłopodajnia" w stylu marynarskim i przed wejściem były wmurowane chyba 2 spore kotwice. Ale to już wszystko się mogło pozmieniać i "Twoja" knajpka jest w ogóle w innym miejscu. A tak z innych okolic - bo też dawno nie zaglądałem: Nastawnia dalej działa czy padła w covidzie jak Dylemat? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 25.05.23, 16:16 Nie byłem nigdy w Nastawni,w okolicach Teatralki to jadałem na szybko jakąś zapiekankę przy narożniku Roosevelta i Fredry.Teraz rzadko bywam w Poznaniu,za daleko mi,czasem jakiś wypad do kina czy lekarza i to wszystko Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.05.23, 16:20 No to zupełnie jak teraz ja Co byś powiedział, gdybym dopisał Cię do "swojego" zamkniętego forum - za chwilę wyjeżdżam na urlop i nie będę się w tym czasie udzielał, a tamtejsze panie z pewnością by miło przyjęły obecność innego faceta? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 25.05.23, 16:35 Bardzo dziękuję za propozycje,ale to forum mi w zupełności wystarcza.A panie to wolę w realu poznawać🙂 Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Dzień dobry 25.05.23, 18:20 a kogo to obchodzi, nawet nie wiemy ktore to wcielenie taniejrady ? no i ten urlop w kawyczkach. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.05.23, 18:26 Powiem ci jak kiedyś TR: odejdź ode mnie. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 25.05.23, 20:19 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > No to zupełnie jak teraz ja > Co byś powiedział, gdybym dopisał Cię do "swojego" zamkniętego forum - za chwil > ę wyjeżdżam na urlop i nie będę się w tym czasie udzielał, a tamtejsze panie z > pewnością by miło przyjęły obecność innego faceta? Promocyjny facet nagnał sobie bab teraz szuka koguta do swojego kurnika .🤣🤣🤣🤣 Odpowiedz Link
kalllka Re: Dzień dobry 24.05.23, 14:12 „Pismo obrazkowe” to tez stara maniera gazeciana; ale ok- nie demonizuje, bo tez jestem stad wiec sporo wiem… jak to na innych działa. Ale tutaj nie. I tak jak powiedziała juz rzeka- tutaj wchodzisz mówisz co, a nie jak myślisz. Po czym grzecznie czekasz na odpowiedz, albo jej brak. Niepisane reguły. I tutaj ludzie maja swoje sposoby na weryfikacje co do nich pasuje albo pozbycie się nawiedzonych. Ja radze sobie tak z systemem; ze nie widze coś zaśpiewał np. bo nie jestem cały czas zalogowana. Mam czas na refleksje co inni na to- oraz na wewnętrznego krytyka co do moich widzimisiow. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 24.05.23, 18:58 kalllka napisała: > „Pismo obrazkowe” to tez stara maniera gazeciana; ale ok- nie demonizuje, bo > tez jestem stad wiec sporo wiem… jak to na innych działa. > > Ale tutaj nie. I tak jak powiedziała juz rzeka- tutaj wchodzisz mówisz co, a ni > e jak myślisz. > Po czym grzecznie czekasz na odpowiedz, albo jej brak. Niepisane reguły. > I tutaj ludzie maja swoje sposoby na weryfikacje co do nich pasuje albo pozbyci > e się nawiedzonych. > > > Ja radze sobie tak z systemem; ze nie widze coś zaśpiewał np. bo nie jestem c > ały czas zalogowana. > Mam czas na refleksje co inni na to- oraz na wewnętrznego krytyka co do moich w > idzimisiow. On tak łazi za mną .Wbija wyszukiwarkę i już jest.Zadomowił się na psychologii ,a ja zalapałem bana na trzy miesiące .Na te swoje prywatne forum nagnał kobiet i jest tam guru . Był na ematce ,ale tam nie zrobił furory .Ma wyjątkowo dużo czasu ,choć niby pracuje .Następny znudzony swoim życiem włóczykij. Odpowiedz Link
kalllka Re: Dzień dobry 24.05.23, 19:38 Jeszcze raz grzecznie proszę, by osoba mi nie tłumaczyła cudzych postów. eot. Odpowiedz Link
bento67 Re: Dzień dobry 24.05.23, 14:31 Piszę z podkarpackiej małej wioski. Wstaję przed 6 nawet w wakacje, taki mam rytm dnia. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 24.05.23, 14:37 a z jakiej ,jeśli można wiedzieć ?Z Podkarpacia pochodził mój ojciec. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Dzień dobry 24.05.23, 16:12 pajacu, ktos sie grzecznie zapytal, jakbys mial w tym pustym lbie odrobine kultury, to moglbys odpowiedziec wprost, ze nie dzielisz sie detalami na forum. Odpowiedz Link
bento67 Re: Dzień dobry 24.05.23, 16:24 Ja grzecznie odpowiedziałam, że nie można wiedzieć. To Ty jesteś narwana, nie ja. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 24.05.23, 18:59 a_iii_ty napisał: > pajacu, ktos sie grzecznie zapytal, jakbys mial w tym pustym lbie odrobine kult > ury, > to moglbys odpowiedziec wprost, ze nie dzielisz sie detalami na forum. > To jest kobieta pajacu . Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Dzień dobry 24.05.23, 14:36 No tak, nasze forum żyje -żyje we wszystkich okresach dobowych.Jedni zaczynają od 6 rano,inni -po północy.W ogóle to należy sie cieszyć,że prawdopodobnie jesteśmy na czele aktywności forumowej całej GW.Ale z drugiej strony nie o ilość chodzi ,ale jakość.A tu ruch jak na Dworcu Centralnym -niekoniecznie służy. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.05.23, 10:11 krytyk2 napisał: > W ogóle to należy sie cieszyć,że prawdopodobnie jest > eśmy na czele aktywności forumowej całej GW. Z całym szacunkiem ale jednak nie. Chyba, żeby wykluczyć fora "redakcyjne" typu emama czy kobieta. > Ale z drugiej strony nie o ilość ch > odzi ,ale jakość. A tu pełna zgoda. Odpowiedz Link
taniarada Re: Dzień dobry 24.05.23, 18:52 elissa2 napisała: > Dziwne. Trzech/troje forumowiczów, aktywnych w tym samym czasie, o tak wczesnej > porze, między 6:45 a 7:30 rano czasu środkowoeuropejskiego... Z Alaski piszeci > e czy z Australii? Ja z Hanoweru .Rano od siódmej zaczynam Odpowiedz Link