Dodaj do ulubionych

Czas zmienić opis ( i nazwę) forum...

11.03.05, 13:20
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=21385267&a=21552091
Ale namieszali.
.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:32
      ale na razie w opisie na Telewizji,kto jest opiekunem,nadal figuruje młOTTEK.
      na moje oko,to on sfiksowal od tego aesowania;)
      • drzejms-buond Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:36
        nichfersztejen...
        to te przenosiny coś nam robią???????????
        a niech ich zabierają... ale MY TU ZOSTAJEMY, PRAWDA?????????
        • lezka_z_posen Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:46
          czy Ty masz zepsutego capsa,że tak bez sensu Ci się co chwilę włącza??
          • drzejms-buond Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:51
            bardzo lubię CAPS LOCKA... ja wiem,ze w netykiecie, ma to niby oznaczac KRZYK,
            ale ja to chromole..wciskam go , gdy chcę WYRÓŻNIĆ JAKIŚ TEKST...bo lubiaaa
            a że bez sensu..?no coż, taki los mój marny...jaki pan- taki kram, ale tu to z
            pretensjami do moich rodziców nie do mnie...co ja poradzę ,ze taki gooopi
            jestem?
            • lezka_z_posen Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:54
              wygląda to idiotycznie,tyle miałam do przekazania w tym temacie:)
              • drzejms-buond Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:59
                no ba.....
                idiotycznie wygląda, bo to pomysł IDIOTY...
                więc wszystko O.K.?
                :)
            • kira_koslin Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:56
              ja bym tak na rodziców wszytkiego nie zrzucała;)pzdr:):):)
      • frygija Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:39
        sfiksowal czy nie - pamietam jak nie chcial sie przyznac do bycia jk, a teraz
        potulnie przyznaje "wpływ na zmianę miała też wporwadzana od niedawna zasada,
        że aesi nie powinni
        tworzyć nowych tożsamości do moderowania, bo rodzi to - jak moglismy się tu
        głownie z mojej winy przekonać - nieporozumienia i konflikty"

A bronil w watku powitalnym ottka jak mogl... eh...
        • kira_koslin Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:52
          a moze on cierpi na wieloosobowosc hmmmm i sam czasami nie wie kim jest
          • lezka_z_posen Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:56
            na bank to cierpi na megalomanię;)
            • kira_koslin Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 13:59
              pewnie tak, fajnie tam teraz jest, tak na oko z 10 postów na dzień, ruch taki
              ze szok, ze nie wspomnę o serialach. co chwila ich gdzies przenoszą = rewela
              a watki jakie się pojawiają to szok
              • lezka_z_posen Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 14:01
                najlepszą fuchę to faktycznie ma ten bachus od seriali,4 wpisy dziennie i
                luzik;)
                • tw_muza Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 14:03
                  ...a te 4 wpisy to też jego, co by sprawiać wrażenie że forum jeszcze żyje :))
            • gianni_vonsacze Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 14:03
              lezka_z_posen napisała:

> na bank to cierpi na megalomanię;)

jak dla mnie to pomroczność jasna...
              pajac i tyle ;)
              • lezka_z_posen Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 14:04
                gianni_vonsacze napisał:

> lezka_z_posen napisała:
                >
                > > na bank to cierpi na megalomanię;)
                >
                > jak dla mnie to pomroczność jasna...
                > pajac i tyle ;)

na zacny stan pomroczności,to ten młottek nie zasługuje;)
                >
                >
              • blubelle Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 14:07
                Ottek powinien piorządnie walnąć się młOttkiem to by oprztomniał, władza i
                sodówa mu uderzyły w czachę...
                • drzejms-buond Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 14:09
                  "... no dajcie spokój z tym ministrem..."
                  • invicta1 Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 15:40
                    drzejms-buond napisał:

> "... no dajcie spokój z tym ministrem..."

głupi by był, jakby się dał wziąć na ministra! A co? Źle mu tutaj? Nic nie robi,
                    a forsą sra!
    • romana_polka Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 15:21
      większość z was wiedziała, ze Ottek to jk, więc żadna szczególna zmiana nie
      nasątpi :)

nauczony doświadczeniem zaznanczę, że nie było żadnych innych powodów zmiany
      nicka

no jak ktoś tak się tłumaczy to od razu mi się wydaje, że powody zmiany nicka jednak były inne, np. młOttek, kmiOttek itp
      Z jk ciężej coś pięknego zrobic ;)
      • lezka_z_posen Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 15:33
        a ten ton wypowiedzi młottka to masakra,od razu się wyczuwa,że wydaje mu się,że
        jest ponad wszystkimi.coś okropnego,gdzie on się ulągł;)
        • gianni_vonsacze Re: lezka - messedż 11.03.05, 15:41
          zakupiłem dziś 1 część Stefa na DVD i tym samym posiadam już komplet gotowy na
          melanż...
          :)
          • lezka_z_posen Re: lezka - messedż 11.03.05, 15:48
            ile odcinków ma Stef??tyle godzin potrwa melanż,minimum;)
            a jeszcze jak dołączyć MjM,co masz ponagrywane,to ze 3dni.jak góralskie wesele;)
            • gianni_vonsacze Re: lezka - messedż 11.03.05, 15:49
              lezka_z_posen napisała:

> ile odcinków ma Stef??tyle godzin potrwa melanż,minimum;)
              > a jeszcze jak dołączyć MjM,co masz ponagrywane,to ze 3dni.jak góralskie
              wesele;
              > )
              może być dłużej, bo wcześniej trzeba zaskoczyć ;)
              odcinków jest 21!
              • lezka_z_posen Re: lezka - messedż 11.03.05, 15:50
                czyli oczko:)
                to rano kratery pod oczami murowane;)
                • gianni_vonsacze Re: lezka - messedż 11.03.05, 15:52
                  rano akcja 'Napoj wielbłąda' bardziej pasuje ;)
        • around_the_sun Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 15:42
          No i jako osoba "formalna" jak mu się wydaje i "wyróżniona" na czerwono mógłby
          nie strzelać tylu literówek, a akurat to najlepiej jak do tej pory mu wychodzi.
      • blubelle Re: Czas zmienić opis ( i nazwę) forum... 11.03.05, 15:42
        zgniłe jaJKa-tak mi jakoś przyszło do głowy....Z racji, że większosc z obecnych
        zdążyła się na nim powyżywac i nawet im się juz znudziło, ja jeszcze nie
        miałam okazji.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka