Dodaj do ulubionych

Te, Landryna...jesteś?

13.06.02, 08:46
bo ja jestem.
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 08:49
      do budy! :)))
      • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 08:49
        a co ja?Pies, czy jak?;)
        • Gość: Ronja Re: Te, Landryna...jesteś? IP: 212.244.252.* 13.06.02, 09:04
          Odezwała się z rana na heath-ie, więc powinna byc...
          • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:07
            Fuego!!!
            o Jezu, zatluke, serio mowie!!!
            • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:08
              Za co?Jak zwykle za niewinność?
              • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:09
                nie kus mnie Babo!
                Landyna??? w dupe kopa chcesz?
                • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:10
                  uuuuuu, bejbe, od rana Ci igraszki w głowie?;)
                  • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:11
                    z Toba zawsze:)))tesknilam:))
                    • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:12
                      ktoś tu słodzi, ktoś tu słodzi!!!I to nie jestem ja!
                      Odejdx kobieto, bo sie jeszcze rozpuscisz;)
                      • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:14
                        łasze sie, wiesz ze ja to lubie!
                        ja zawsze miła przytulanka jestem, z pozytywnymi uczuciami ku ludziom:))
                        tylko czy Ty jestes ludz?
                        • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:15
                          sama nie wiem...może zwierz jestem;)))
                          A jak to sprawdzić?
                          • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:19
                            Ty mnie na jakiegos plazo-gada wygladasz, a nie na zwierza;))
                            a picie byloby i bez okazji, GRATULUJE, jestes madralinska z IQ żaby;))
                            • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:23
                              Te, Mała...się faktycznie łasisz...komplementami rzucasz na prawo i lewo...;)))
                              • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:27
                                hehehe, wyrobilam sie jak przyslowiowe g... w betoniarce:))
                                • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:28
                                  Jak ty lyryczna jesteś również;))
                                  • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:29
                                    milosc dodaje mi skrzydel, dlatego uwazaj na przelatujace ptaki:))
                                    • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:31
                                      zakracz jak będziesz przelatywała nad Łodzią!;)
                                      • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:32
                                        hahahahahaha, na poznawanie ktorej czesci Piotrkowskiej chcesz mnie teraz
                                        namowic?:)
                                        • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:34
                                          co tam Piotrkowska...się na parkingu jakims umówimy...ładny znajdę;)
                                          Się przeciez na własciwym odcinku Piotrkowskiej z Toba nie pokaże;)))
                                          • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:40
                                            to moze ja wczesniej sie jakos ubiore odpowiednio, zielony kombinezon, maska
                                            przeciwgazowa, gogle i wielki kapelusz;)) jak bede szla wsrod drzew to mnie
                                            wogole!!! nie bedzie widac!;)
                                            • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:42
                                              Stara...widziałaś tam jakieś drzewo??No dobra...może w tej części
                                              Piotrkowskiej, co ją widziałas to były;)))
                                              A poza tym...ja miałam włożyć kapelusz...Ty w baletkach...;)
                                              • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:43
                                                posluchaj a uslyszysz..

rozowy sweterek!! rozowy sweterek!!!! rozowy sweterek!!!:)))
                                                i dres z bialym orlem!
                                                • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:45
                                                  rózowy sweterek???To już było...malo Ci było wstydu w stolicy??;)))
                                                  • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:51
                                                    teraz bedzie obciach na Twoim terenie, mnie tam rybka:))
              • emperor Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:09
                cieple siostry, hahahahaha!!:)))
                • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:12
                  a co? braciszkiem chcesz byc?:))
          • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:09
            hehe, pewnie szef przyszedł...
            • saqqara Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:10
              czego sie mnie czepla, co? ;)
              • fuego Re: Te, Landryna...jesteś? 13.06.02, 09:15
                bez serca jest po prostu...
                A wiesz, pochwale Ci się...4+ dostałam z mikro...juz jest za co pić!!!;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka