13.03.05, 23:09
Poznam bardzo miłą, zgrabną i zadbaną, niebanalną kobietkę, najchętniej
blondynkę, wysportowaną, w wieku do 33 lat, w celu
towarzyskouczuciowymprawiematrymonialnym.
hej !

P.S. Acha, mam prawie 50 lat, ale stopień biologicznego zużycia znacznie
znacznie niższy :))
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:16
      jestem bardzo mila zgrabna wysportowana brunetka rowniez niebanalna a to tego
      hmmm chyba dosyc inteligentna nie blondynka ! wiek, okolo Twojego wieku, ale
      wiesz, nie dla Ciebie! stopien zuzycia jeszcze mniej widoczny od Twojego !!!:)
      acha ! zapomnialam dodac wzrost : tylko 173 ! :)
    • Gość: jedna_kobieta Re: poznam IP: 212.191.169.* 13.03.05, 23:21
      jasne...mam takiego kolege w pracy,zreszta go lubię,bo dobry specjalista i
      niexle sie z nim pracuje i ciągle tylko gada o laseczkach do 30 a sam ma syna w
      wieku mojej córki,a chciałby umówić sie z moja córką, ja z przekory że z jego
      synem,a on oczywiście.Wolałabym zeby jego syn i moja córka się umawiali, bo jak
      moja córaka z tym pod 50tkę,a ja z jego synem i idziemy razem na balangę,tylko
      co dalej jak długo mozna sie tak bawić...
      • Gość: kobieta Re: poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:26
        no wlasnie ! tak to jest z tymi facetami !! a moze oni boja sie kobiet w swoim
        wieku ! przeciez my mamy we wszystki wieksze doswiadczenie a wiec przed tak 30
        moze jeszcze poszalec !!!
        • Gość: jedna_kobieta Re: poznam IP: 212.191.169.* 13.03.05, 23:32
          Życie umyka,zaczyna trochę doskwierać zmęczony materiał,oczywiście ,oczywiście
          wysportowany,ale jakbym tak mógł sie obudzić przy boku 20-30-letniej dziewczyny
          to nie patrząc w lustro obudziłbym się w roku 1985 np.A tu psze pana 2005,a
          niech sobie poszaleja kazdy chce byc szczęsliwy z własnego punktu widzenia,ale
          troche smutno by mi było gdyby córka zakochała sie w facecie starszym od tatusia..
          • Gość: kobieta Re: poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:37
            fakt ! niech sobie kazdy poszaleje! jak moze !! ale zobacz chyba wystraszylysmy
            kogos !! ?? a byl taki chetny !!! :) mezszczyzno ! nie boj sie !!! my tez
            czasami chcemy poczuc ze zyjem!! to nie jest krytyka ! tylko przemyslenia bo
            mamy corki !
    • Gość: kobieta Re: poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:44
      szkoda, ze nic nie wyszlo z tych planow ! w koncu my nie jestesmy blondynkami !
      dobranoc !!! pa
      Prosze Pana Prosze Sie Zalamywac !! to nie bylo zlosliwe !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka