sylwia_alek 17.03.05, 08:46 Chciałam się Wam pochwalić swoim szczęściem. Wczoraj obroniłam dyplom i jestem magistrem. KONIEC ze szkołą i nauką. HURRRA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona-mama-majki Re: Chwalę się 17.03.05, 08:49 To chyba pierwsz pogratuluję Ci takiego sukcesu :) Witaj w gronie magistrów:) A magistrem czego jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_alek Re: Chwalę się 17.03.05, 08:53 Bardzo dziękuję. Kończyłam zarządzanie kadrami. Przez pomyłkę. Na licencjacie kończyłam zarządzanie finansami :) Czemu później zmieniłam kierunek??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: Chwalę się 17.03.05, 12:37 GRATULACJE!!!!!!!!! Wiem ile to stresu i pracy. Mam nadzieje, że napisze podobny wątek w tym roku a'propos obrony mojego doktoratu - na razie nad nim ślęczę........ i już się boję........ Miłego odpoczynku i odreagowania stresu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pagosia1 Re: Chwalę się 17.03.05, 18:31 Serdecznie gratuluję, a tak swoją drogą, to czy jesteś pewna, że to już koniec nauki..? A może by tak jakieś studia podyplomowe.. Jak obroniłam magistra też tak myślałam, ale cóż.. Trzeba było coś zrobić jeszcze.. Ktoś mi kiedyś powiedział coś mądrego: jedyna pewna inwestycja, to inwestycja w siebie.. I pewnie coś w tym jest.. Pozdrawiam cieplutko Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Chwalę się 17.03.05, 19:06 Gratulacje!!! Nie mów nigdy nigdy:) Nie wiesz, co Ci pisane, może już wkrótce wrócisz na jakieś studia podyplomowe? Ja też tak mówiłam, a potem po kilku latach wróciłam na swoją uczelnie i robię teraz podyplomówkę. Powodzenia i wiele radości! Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Chwalę się 18.03.05, 06:42 Ja również gratuluję...ale z tym końcem nauki..to chyba nie do końca tak jest... ja magistrem jestem od trzech lat..i już mnie nęci kolejna szkoła:) ja po prostu za tym tęsknię... jeszcze raz gratuluję.. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
a.chudziak Re: Chwalę się 18.03.05, 08:14 gratulacje, Pani Magister!!!! musze przyznać że też sie zarzekałam, ze po magistrze nic już nie robię, ale jednak podyplomowe też skończyłam, teraz już się nie zarzekam...takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
monika7722 Re: Chwalę się 24.03.05, 12:33 gratulacie. Ale z tym końcem nauki to pewnie zobaczysz sama jak to jest ja broniłam sie 3 lata temu i cały czas mam ochote iśc jeszce sie pouczyć poprostu tesknie za uczelnia i wogule. Powodzenia Pani Magister Odpowiedz Link Zgłoś