Dodaj do ulubionych

Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (OT)

17.03.05, 16:32
Nasz ulubiony wątek o podróży Wodogłowia do Trójmiasta
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=3330310&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 16:35
      Nieżle przywaliłaś... ;) Masz u mnie baniak domowego piwa,jeśli je w końcu
      zrobię albo zwyczajnie kupię litra czystej. ;)
      Wydrukuję i będę czytać na zmianę z "Trzech panów w łódce nie licząc psa". ;)
      Ale Ty wiesz, że bedziemy wyklęte? ;) Ale kto by o to dbał...
      Dzięki Wiecha!
      • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 16:38
        Dziś taki smutny, szary dzień ( przynajmniej w Wa-wie) to wyciągnęłam te
        wypociny gdzieś z zaświatów i nieźle się ubawiłam. Zaraz idę na poszukiwanie
        wypracowań Anexxy z jej tuningów, bo to też było boskie :))
        A dlaczego będziemy wyklęte ??
        • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 16:41
          Anexxa i roodanaserio mścić się potrafią. ;) Ale tyka to tylko
          przewrażliwinych. ;)
          A pamiętasz aferę Marty na Kobiecie? To było świństwo! Chore świństwo, dodam...
          Soczewica zatraciła poczucie rzeczywistości...
          • lezka_z_posen Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 16:46
            jezu,lahliq,bywasz na forum kobieta?ja weszlam ze 3 razy-idealne miejsce,żeby
            zlapac deprechę i jakąs paranoję.same nieszzcęscia,zdrady,podejrzenia,coś
            okropnego.
            • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 16:57
              O Lahliq zobacz co jeszcze znalazłam
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=3145851&v=2&s=0
              • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:02
                Lejesz dziś miód na serce me. :)
                To były czasy, nie? A co Ty wtedy robiłaś i gdzie i jako kto (jeśli to nie
                tajemnica!). A co najgorsze, lubicze byli naprawdę nieźli...
                • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:29
                  Lubicze byli super, sama byłam Grazynką, a wszystko rozkręcił Rysio Lubicz.
                  Mieliśmy ubaw po pachy, zwłaszcza jak codziennie dołączali do nas nowi
                  członkowie rodziny :DD
            • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:00
              lezka_z_posen napisała:

> jezu,lahliq,bywasz na forum kobieta?ja weszlam ze 3 razy-idealne miejsce,żeby
              > zlapac deprechę i jakąs paranoję.same nieszzcęscia,zdrady,podejrzenia,coś
              > okropnego.

Kochana! Bywałam!!! Czas przeszły. :) Teraz zagladam i jeszcze szybciej znikam.
              Ale za czasów pajdeczki a wczesniej pameli_andreson było bardzo, bardzo
              ciekawie... ;) Teraz to jest dno.
          • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:01
            lahliq napisała:

> Anexxa i roodanaserio mścić się potrafią. ;) Ale tyka to tylko
            > przewrażliwinych. ;)
            > A pamiętasz aferę Marty na Kobiecie? To było świństwo! Chore świństwo,
            dodam...
            > Soczewica zatraciła poczucie rzeczywistości...

Anexxa i Rooda to mi mogą skoczyć, a na kim się tak zemściły ?
            Co do afery na kobiecie to coś słyszałam o jakimś mailu do pracodawcy, ale nie
            znam szczegółów i nie lubię tego forum.
            • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:11
              Z mszczeniem może przesadziłam... Co tam kogo obchodzi co sobie będąpisać.

Był mail do pracodawcy. Od soczewicy. Rękę też przyłożyła trissmerigold6 (czy
              ileś tam).
              Zaczęło się od wątku o róznicy między studiami dziennymi a wieczorowymi a
              zaocznymi. Dla soczewicy poza dziennymi studiami to sami debile. Odezwała się
              niejaka Marta z wieczorowych. I zaczęła sie kłotnia, dość niewybredna. A Marta
              pisała w godzinach pracy i z firmy. Soczewica sprawdziła ją po IP. wysłała
              pismo do pracodwacy i Marta pracę straciła... Po tej aferze, jak pamiętam,
              Soczewica zmieniła nick, bo dość duże gromy na nią poleciały.
              • invicta1 Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:14
                tak sobie czytam-dziwie sie, ze sie chce ludziom w takie bzdury bawic
                mail do pracodawcy-żenua
                • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:20
                  Soczewica, Triss, a może obie, to jakieś panie wykładające na uczelniach, w
                  każdym razie minimum mgr. Marta zwyzywała je trochę słowami powszechnie
                  uznanymi za obraźliwe, a te zamiast przyjąć dystans do swoich forumowych
                  postaci zrobiły coś takiego... Dość głośna sprawa to była, postaram się
                  poszukać wątku. Żenujące i niestety przykre.
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:32
                    A czy Soczewica była wtedy adminem ?
                    Bo coś mi się wydaje,że Maas jej bardzo zażarcie broniła.
                    Mnie to z kolei Anexxa groziła,że napisze do mojego providera, nie wiem może i
                    napisała, pewnie ją spuścili na drzewo- bo dalej działałam sobie w najlepsze i
                    admini GW też niewiele mogli zrobić czy zbanować, bo mam zmienne IP.
                    A Ty kim byłaś na Urodzie ?
                    • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:36
                      Nikim. ;)
                      Jesli już to byłam lahliq, może wcześniej iniką, ale ja się mało udzielałam,
                      więcej czytałam. Tak, na Kobiecie "szefowała" maas.
                      A, czyli rozmuemi, że namieszałaś skoro Cię ścigali. Brawo. :)
                      pamiętasz pajdeczkę jako pamelę_andreson? Wtedy była śmieszna, potem jej
                      odbiło, choć warto ją było czytać.
                      Pamiętam zdjęcia anexxy - oj szok to był... ;)
                      • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:38
                        No byłam Grażynką Lubicz i wraz z Rysiem i resztą rodzinki robiliśmy sobie
                        niezłe jaja z tych nadętych paniuś :))
                        • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:42
                          Szacuneczek. :)
                          To były naprawdę boskie teksty i tylko żałowac, że je pokasowano. Mimo braku
                          wulgaryzmów nawet!
                          • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:46
                            Senks kochana. Teksty jeszcze można gdzieniegdzie znaleźć, zaraz pogrzebię to
                            podam linka.
                            • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:50
                              Teraz zauważyłam:
                              "Lubicze byli super, sama byłam Grazynką, a wszystko rozkręcił Rysio Lubicz.
                              Mieliśmy ubaw po pachy, zwłaszcza jak codziennie dołączali do nas nowi
                              członkowie rodziny :DD"

To kim był Rysio? A Maciuś też Ty?
                              Jeszcze raz pokłon, naprawdę bawiłaś mnie niesamowicie. To była rewelacyjna
                              kontra do tekstów o fryzjerach, Guerleinach i samolotach. ;) Bo czasem
                              myślałam, że ze mna jest coś nie tak, że do Gdańska jadę drugą klasą pkp. ;)
                              • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:58
                                Nie, to było tak najpierw pojawił się Rysio Lubicz ( który był znaną
                                forumowiczką) i zaczął swoje, a potem ja dołączyłam do niego. Później pojawiły
                                się inne Grażyny, Maciusie , Panie Stenie itp. Ja byłam tylko grazyną-lubicz, a
                                później grazynką-lubicz. Akcja była świetna, pełen spontan, umawialiśmy się
                                mailowo co piszemy i na kogo, zresztą z Rysiem jestem ciągle w stałym
                                kontakcie. Najbardziej nas bawiło ,że te wszystkie Agule, Anexxy i Roode tak
                                się strasznie piekliły jakby to była dla nich kwestia życia i śmierci a my po
                                prostu miałyśmy świetną zabawę.
                                • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 18:09
                                  Bo one tym forum żyły... W końcu mogły gdzieś zaistnieć...
                                  Taki odchył internetowy. ;)
                    • feber Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:37
                      pamietam ta afere z Soczewica
                      czasem sie zastanawialam czy zupelnie dala sobie spokoj z tym forum potem czy
                      po prostu zmienila nicka
                      • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:44
                        Zmieniła nicka, na Kobiecie się kiedyś przyznała, czy też zwyczajnie to wyszło.
                        Ale teraz są na prywatnym.
                        • feber Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:50
                          pamietam jeszcze jak Soczewica zaprezentowala swoj blog i zdjecia na nim
                          oj, posypaly sie wtedy komentarze na temat jej wygladu :)
                          • lahliq Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 17.03.05, 17:52
                            Aaaa... faktycznie! też obejrzałam te zdjecia... No cóż... Komentarze często
                            były słuszne...
                            Ale, kurcze, kolejna co się pogubiła chyba... Jak się w siecie pół swojegożycia
                            odkrywa to potem niech się nie dziwi komentarzom. A taka "mondra" niby...
                • lahliq Invicta Wiesława - link 17.03.05, 17:39
                  Tu się zaczęła afera z Martą.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9178782&v=2&s=0
    • wieslawa-siemiankowska Re: O tu jest jeszcze perełka 17.03.05, 17:35
      Czyli weekend dla urody
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=2048370&v=2&s=0
      • sikor_ka Re: O tu jest jeszcze perełka 17.03.05, 17:56
        Qużwa i ten poscik 'fajnie piszesz'... rozkłada.
        Mnie Wiesia powiem, to nie bawi, nawet żałosne nie jest choć troszkę.
        Weznę psy i na spacer pójdę, a w drodze na powrót drogą kupna w Żabce
        % nabędę. W TVP1 na dodatek Lepper pierdol....
        • wieslawa-siemiankowska Re: O tu jest jeszcze perełka 17.03.05, 18:00
          Ale co Cię nie bawi ?
          • sikor_ka Re: Wiesia jam zażenuowana 17.03.05, 18:43
            tak jak przypuszczałam żaden pies nie dał się wyciągnąć na spacer,
            Zasznęłłam więc do Żaby i poczyniwszy sprawunki wróciłam do dom.
            Deczko mi lepiej>
            Ożesz ty, pamiętnik weekendu Spa i Wellnes z kulminacyjnym momentem
            golenia pach! Nie do wiary, skónd sie takie anexxy biorą.
            Kqintesencja higieny osobistej 'fajnie piszesz'anexxsa.

Ot dziś mnie nic nie śmieszy

• lahliq Re: Wiesia jam zażenuowana 17.03.05, 18:50
              A co za psy? :)
              Poczytaj linki podrzucone przez Wieśkę, to naprawdę był hit... I trwa do dziś,
              ale chyba nieco się już hamują bohaterki tamtych dni.
              • sikor_ka Re: Wiesia jam zażenuowana 17.03.05, 19:33
                Lahliq, moje pieski są najprawdziwsze w ilości 3szt.
                ukochane , jedyne, uratowane, najważniejsze!!!.
                Jeden z nich 'CHRUPEK' jest do dziś wizytówką plakatową Animalsów
                'Adoptujesz mnie ratujesz mi Życie'
                www.animalsadopcje.otoz.pl.
                O twórczości Wiesi wiele nie wiem ale wyjątkowo ją lubię.
                • lahliq Re: Wiesia jam zażenuowana 17.03.05, 19:50
                  Wiesia miała u mnie wczesniej plusa za to, że jęsyk cięty i giętki.
                  Sympatycznie się czytało. Ale teraz największy plus dostała
                  za "pochodzenie". ;)

Ten rudy Bidulek to Twój???
                  A reszta?
                  Nie mogę mieć psa bo jmam dwa koty, ale często sypiam z labradorem gdy
                  właścicielka wyjeżdza. ;) Np. teraz spędzę z nim święta. ;)
                  • sikor_ka Lahliq... 17.03.05, 20:02
                    I już Cię uwielbiam!!!
                    jest naszym, kochanym pieskiem
                    jakieś Skórwysyny w piłkę grały psiakiem w parku ,
                    i połamały pieska w części każdej.
                    Boże, sztymój pomóżmy. miejmy SERCE!!!
                    • lahliq Re: Lahliq... 17.03.05, 20:07
                      Ale czy Ty wiesz jaki labrador jet ciężki w uzyciu? ;) Po prostu rewelacyjne są
                      spacery kiedy Angus musi się z kazdym przechodniem przywitać. A waży te 35
                      kilo... ;) I jest jazda. ;)

A pieski są kochane, choć głównie bzikuję przy kotach... Ale każdy znajomy pies
                      łamie mi serce. ;) Jeszcze mam chrześniaczkę angielską buldozkę, która pożarła
                      mi "Braci Karamazow" no i co mam zrobić? ;) Jej wybaczyłam. ;)
                      • sikor_ka Re: Lahliq... 17.03.05, 20:13
                        wiem bo kocham+++++++++++++++++++++++++++++++++

labradorki, wszystkie !!
                        Takie mśliczne
                        • lahliq Labradorki.. 17.03.05, 20:21
                          labradorki są okropne. ;)))))))
                          Te ich oczka i minki... ;)
                          Nie jestem słabej postury ale zawsze lecę na spacerze na smyczy... ;) A te
                          kąpiele przy minus 10 stopniach. ;)
                          1go kwietnia ma roczek i właśnie szukam maskotki, bo uwielbia niszczyć
                          pluszaki. Tak go nie lubię. ;)
                          I już widzę moje święta: "Pobaw się ze mną! Pobaw się ze mną!" ;)
                          • sikor_ka Re: Labradorki.. 17.03.05, 20:33
                            Labradorki kochane są od zawsze i kropka....
                            Braciak mój znalazł psiaka uwiązanego przy sosence CPN-u dni kilka,
                            co wyrosło ze szczeniaka, popisowy model CHarta Kirgiskiego!!!
                            Dudusia kochamy!!
    • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 17:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=3363811&v=2&s=0
      • feber Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 17:56
        niezle :))
      • lahliq Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 17:58
        I to słynne buhahahaaaa
        Pierwszy raz chyba użyte przez Lubiczów, a w każdym razie dla mnie
        jednoznaczne. ;)
        • czesia-z-butiku Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 18:07
          kochane,przypominam,ze ja tez tam bylam,miod i winko pilam i uwielbialam te
          dyskutantko-idiotki
          to byly czasy,nie Wieska?
          teraz czasem idę sobie na SAMODZIELNA MATKĘ,tam tez te baby kiszą się niezle
          • lahliq Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 18:10
            czesia-z-butiku napisała:

> kochane,przypominam,ze ja tez tam bylam,miod i winko pilam i uwielbialam te
            > dyskutantko-idiotki
            > to byly czasy,nie Wieska?
            > teraz czasem idę sobie na SAMODZIELNA MATKĘ,tam tez te baby kiszą się niezle
            >
            Udajesz macochę? ;)
      • lahliq Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 18:05
        Dzięki za przypomnienie akcji z listem do Polityki. ;)
        Tam chyba więcej było takich smaczków. ;)
        • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 18:12
          Oo, zapomniałam no tak słynny list Anexxy do redakcji Polityki, gdzie
          naturalnie wzięto ją za wariatkę, dalej ślub Roodej, w aneksiku też się zresztą
          jaja działy jak mieliśmy tam wstep pod 5 innymi nickami. A pamiętacie może
          szurniętą Julitę30 , to dopiero była komedia i te jej bluzgi na wszystkich. Ona
          zresztą czasem tu przyłazi nieproszona.
          • lahliq Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 18:19
            No właśnie ona, J30, tu jest, tylko tam często bez logowania była... Komentowac
            nie chciałam, ale jakoś z urodą bardzo mi się kojarzy...
            To były czasy... :) Teraz na Kobiecie to nawet poszaleć nie można. Czasem
            chciałam założyc jakiś odjazdowy wątek, ale tam wszyscy "odjechali" dawno... ;)
            • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 17.03.05, 18:24
              tu masz fajną pyskówkę laluń z Urody z nami Lubiczami
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=3357742&v=2&s=0
              A Julitka jest chora psychicznie, najpierw bluzgała na wszystkich potem
              przepraszała a na sam koniec bardzo chciała zostać przyjaciółką Anexxy and CO
              bo włażeniu w tyłek nie było końca. Nawiasem mówiąc głupi, wredny, fałszywy
              wsiok ze Słubic.
            • julita30 Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 06:51
              No , wieska wariatko, kto tu jest nienormalny, coooo?????Mach chora psyche
              kobieto.Od razu skojarzyłam cię z lubiczami i reszta badziewia..po sttylu
              pisania.Nie ma w tobie za grosz kobiecosci,zachowujesz sie jak największe
              dno.Zal mi ci,i dodam ze musisz byc ciężko pokrzywdzona przez los.Mi wmawiasz
              że mam 15 innychh nicków, a ty dwebilu ile masz .Wygląda na to ze duzo wiecej.
              • blubelle Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 11:36
                julitko vel juliitko mam dla Ciebie super propozycję-wyjdź stąd zmień nick i
                zacznij wszystko od nowa.
                • marlena.marlena Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 11:48
                  Nasprawdę nie widzicie,że siamiankowska to oszołomka??A to wywlekanie brudów z
                  przeszłości najlepiej świadczy o jej chorej psyche.
                  • krem-cytrynowy Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:03
                    Jak na razie to widzimy, że jedynymi chorymi oszołomkami jesteś Ty i Julita30.
                    Od Wieśki się odpieprz, a jak Cię tak bardzo drażni wrzuć jej nick w filtry
                    kretynko.
                    • marlena.marlena Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:06
                      Dla jasności-krem to też ta wariatka.Zaraz pojawi sie jejkolejne alter ego
                      czerwony-tulipan.
                      • zgredek_ojejku Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:09
                        Ja to pierdolę buyłem miły... chececie wyzywajcie sie od kurew chujów złamasów
                        i popierdoleńców... wali mnie to .... zero banów zero kasowania postów ogólnie
                        było fajnie ale oczywiście coś musiało się spierdolić...............
                        dzięki za zjebanie fajnego pomysłu............
                        własnie mnie chuj strzelił
                        • blubelle Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:11
                          zgredku im właśnie o to chodzi, żebyśmy się wkurzali, nie dajmy się wyprowadzac
                          z równowagi:)
                        • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:12
                          zgredek_ojejku napisał:

> Ja to pierdolę buyłem miły... chececie wyzywajcie sie od kurew chujów
                          złamasów
                          > i popierdoleńców... wali mnie to .... zero banów zero kasowania postów
                          ogólnie
                          > było fajnie ale oczywiście coś musiało się spierdolić...............
                          > dzięki za zjebanie fajnego pomysłu............
                          > własnie mnie chuj strzelił

Zgredek, nie denerwuj się- jak Ci mówiłam,że takie psychopatki nalezy kasować
                          to nie chciałeś, im to w graj tylko się rozmnażają i rozzuchwalają.
                          • zgredek_ojejku Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:15
                            NIC qrwa nie będe kasowac, po prostu ktoś inny bedzie się zajmował tym forum,
                            ja zmieniam nicka i nie wypowiadam się już jako ja i oooo.......
                            KONIEC KROPKKA
                            • zgredek_ojejku Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:16
                              a poza tym jakbym miał kasować to WSZYSTKIE posty z tego watku lecą do kosza...
                              nie są związane z TV a ja nie mam czasu czytać kto gdzie kogo obraża...

Pasuje??
                              Moge robic od teraz sieczkę tylko skończy się na tym że powstanie telewizja bez
                              ottka i zgdedka...
                            • blubelle Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:17
                              zajebiscie zarżnęli nam zgredka! Zgredek nie zostawia na na pastwę trolii!!!
                              • wieslawa-siemiankowska Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:19
                                To kto się będzie zajmował forum ? Marlena na spółkę z Julitą ;))
                              • lezka_z_posen Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:20
                                zredek,nie nadajesz się na "odpowiedzialne" stanowiska,za mała odporność na
                                stres;)
                                a ten wątek z wywlekaniem jakichś starych postów jest po prostu niesmaczny.
                                • zgredek_ojejku Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:21
                                  jaki??
                                  • blubelle Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:23
                                    słuchajcie-nie stresujecie. Było jasne, ze do takiej dyskusji musiało dojść. Za
                                    fajnie było i komuś to przeszkadza. Trzeba ustalić pewne rzeczy-nie ma rady.
                                  • lezka_z_posen Re: Lahliq , a tu rodzina Lubiczów w akcji 18.03.05, 12:27
                                    zgredek_ojejku napisał:

> jaki??

jak to jaki??ten!
    • wasz-psychiatra Re: Lahliq nad Czesia - specjalnie dla Was !!! (O 18.03.05, 12:24
      zgredek lecz się sam wiecha to trolica dlaczego jej nie kasujesz????
    • zgredek_ojejku STWIERDZENIE 18.03.05, 12:43
      KAŻDY kto obrazi innego uczestnika tego forum dostaje automatycznego bana.....
      pasuje Wam takie rozwiązanie?? Ja jestem nie do zdarcia a listę zbanowanych
      użytkowników mozna ciągnąć baardzo długo. Masz do kogoś jakieś ale napisz mu
      maila a nie pisz pierdół na forum.....
    • bananaramak2 na poprawe humoru zobaczcie to 18.03.05, 12:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19940562&v=2&s=0
      oraz całe forum - baby siedzą w chacie, nudzi im sie i takie wyprawiają harce
      w necie - ja umieram ze smiechu przegladając;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka