wieslawa-siemiankowska 17.03.05, 20:30 horror2001.webpark.pl/foto.htm Napisał na swojej stronce,że szuka baby :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 20:33 Jakies ma takie usta lubiezne (pewnie ciegiem je oblizuje), ni cholery nie znajduje uznania w moich oczach. Nie biore. Zreszta ma tam jakas babe przy sobie, niedobra czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 20:34 ale który? po brwiach, ustach, nosie widać, że to nie ten sam kolega. mimo róznic w oświetleniu, rozdzielczości i fryzury / odzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 20:35 we fryzurze i odzieży, gupia sznajder. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 20:37 ten drugi to nie jest przypadkiem ten koleś od Dlugu, co teraz o ułaskawienie się stara?? Sikora się chyba nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 20:42 Ten drugi to faktycznie Sikora. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 21:12 limit juz przekroczony:-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 21:58 wiesławo, zrobiłaś taką reklamę że się na stronę dostać nie można tyle bab tam zagląda :) i nie mogę zobaczyć co to aliści za cudo :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 22:05 otóż to reklama podziałała z taka siłą , że nie ma szans na razie by oblukać facia a ciekawość mnie zżera Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Dziewczynki, podoba wam sie ten facet ? (OT) 17.03.05, 22:53 no w koncu sie tam dostałam. Aleee cudo /mam na myśli tego dziadka w kalesonach/ tego biore hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Inny link 17.03.05, 22:08 www.dlug.org.pl./index.php?m=2&s=4 Czwarte zdjęcie w I rzędzie od góry. No i co brać go ;)) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Inny link 17.03.05, 22:34 bierz! o ile się dostaniesz na "oddział mieszkalny". ]i trzeba mu podwójny podbród wyklepać;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Inny link 17.03.05, 23:30 > A co mój hasbend na to ? myślałam, że już ugadany. że do sprzątania bierzesz kogoś, albo masażystę... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Inny link 18.03.05, 10:20 wieslawa-siemiankowska napisała: > A co mój hasbend na to ? No to szybciutko, zanim wróci z nart!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Inny link 17.03.05, 23:14 noooo bierz , tylko musowo w haleczce marki "caprice " ;) nie oprze się zwłaszcza na uklepananym trawniku ale poważnie to on coś w sobie ma ....hmmmm ciekawe jakie ma oczu spojrzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Dziewczynki - wow! 17.03.05, 23:34 teraz do mnie dotarł tutuł! dziewczynki! śliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś