lezka_z_posen 18.03.05, 12:39 to dla rozladowania atmosfery,bo za chwilę wióry polecą;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:40 bo ma zdrowego jak RYDZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:41 a sędzina to papuga?? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:41 > a sędzina to papuga?? bo pindzią często mruga Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: A dlaczego bliźniaki to chochoły ? 18.03.05, 12:41 Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A dlaczego bliźniaki to chochoły ? 18.03.05, 12:42 to przez te konopne włosy-dzieci kukurydzy Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:43 ludzie wrzućcie na luz!!!po co się tak pieklić,to szkodzi urodzie;)olac trolli mętnym moczem,zgredek niech kasuje,alboio i nie-co za różnic? piątek mamy,balbla w plagiacie krisa dziś pokaże nam nowe klaki,jutro nie trzeba iść do roboty-pięknie jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:42 To ja tez sie dolacze z pytaniem przy okazji, dlaczego Owad to Mucha;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:43 to za trudne do skojarzenia-nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:43 i czy cebulookiemu dobrze patrzy z oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:45 W tym watku niestety nie wiem kto to cebulooki wiec nie moge Ci powiedziec jak mu z oczu patrzy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:47 no ja to serio?? przeciaż to Norberto-bumerang Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:45 bo Cebula jest bardzo zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:49 tw_muza napisała: > zdrowa jak RYDZ. RYDŻa rydz ma się rozumieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:49 słuchajcie ja wiem, że to głupie pytanie ale kto to jest celina niedżwiedzka? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:53 za to pytanie celina Cie z paczki wypisze Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:54 humprey_bogart napisała: > słuchajcie ja wiem, że to głupie pytanie ale kto to jest celina niedżwiedzka? cekina nidzwiedzka studiuje na turystyce-ale za to pytanie,na bank oddajesz legitymacje paczkowską;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:56 humprey przeżyjemy-celina to Vera koczkodan:) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:59 ach, pojełam wreszcie, wybaczcie laseczki moją słabą kondycję, duuużo winka było wczoraj, czuję się dzisiaj jak żelek z reklamy a kuku, taka pusta w środku... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:58 Kurde, to ja chyba też muszę oddać legitymację, bo nie wiedziałam kto to Celina Niedźwiedzka. Dopiero potem skojarzyłam,że to postać z rozmowy między Tapirem a Big Bombelos. Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:56 ok, pogrążę szię na maksa, na jakiej turystyce? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:57 turystyka to taki kierunek studiów:)zwany też gospodarka turystyczną;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:57 chyba dziennej ale pewna nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:59 blubelle napisała: > inaczej tez zwanej TIR ale to na AWF-ie:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 12:58 turystyke studiuje na trasie wawa ny/max_golonka Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:07 oczywiscie studia dziene są lepsze niż wieczorowe (by soczewica) ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:01 juz wiem, ze papuga to Marta. Ale przeciez papuga mowi się na adwokata, a ona jest sędzia (sędziną:-) chyba popełniliście błąd przy tych ksywkach i ja to pierwsza zauwazyłam!!!:-)) Celina będzie ze mnie taka dumna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:02 to że to był błąd wiadomo było od samego poczzątku, ale przyjęło się Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:03 przecież gocha jaja sobie robi z tym errorem;) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:05 aha bo ja już całkiem jestem skołowana, idę posprzątać to mi dobrze zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:06 blubelle napisała: > aha bo ja już całkiem jestem skołowana, idę posprzątać to mi dobrze zrobi... to wpadnij i do nie,bo mnie to popołudniu czeka,a tak mi się nie chce.chyba po pracy będzie mnie bolała głowa,to sobie odpuszczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:08 Swietłanę sobie najmij, nawet ci ciuszki poprasuje Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:14 ja tez właśnie zabieram się do sprzątania:-)) bardzo lubię, przed chwilą nabyłam parę ekskluzywneych treidi dżezi rękawiczek gumowych Viledy i teraz do dzieła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:08 :-))) no pewnie, że tak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:22 A ja się pytam dlaczego(tu uderzenie pięścią w stół) do cholery Big Bombelos to Big Bombelos, Gazela Biznesu to Gazela Biznesu a Toledo to Toledo*)??Pytam się co to jest?!!! I dlaczego, kurka, nikt mi nie wyjaśnił do tej pory? Kurka! *)wiem, wiem:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 13:21 A Toledo, a Gazela Byznesu? kto to i dlaczego? Pytam w biegu bo lecę do pracy, może będzie trochę luzu to poklikam stamtąd, a na pewno poczytam, bo widzę, że od wczoraj jest co. Pozdrawiam wszystkich którzy weekend'ują bez kompków, tych z kompkami zresztą też :) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 14:23 Łezka,dzięki za ten wątek, bo już się przestraszyłam co tu się dzieje. Humprey, dzięki za pytanie o celinę, dzięki tobie na mą twarz powrócił uśmiech :))) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: A DLACZEGO KAMIL TO RYDŻ?? 18.03.05, 14:41 cześć Romcia miło cię spotkać. Masz pomysł na jakiś fajny wątek? swego czasu twój pamiętnik Pavulona rozwalił mnie na łopatki, Odpowiedz Link Zgłoś