yvi1 22.03.05, 22:33 Halo Kasiu,zltuj sie nade mna i przyslij mi nowe haslo do albumu,albo upowaznij kogos.I napisz prosze co to za zolza byla.Dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.chudziak Re: Do cz.wronki! 23.03.05, 09:38 ja też poproszę , podaję adres a.chudziak@wp.pl, Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Do cz.wronki! 23.03.05, 09:43 No, ja też miałam obiecane hasło, a nic nie dostałam. Więc poproszę jeszcze raz. :) Dzięki i pozdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: Do cz.wronki! 23.03.05, 10:09 Dziewczyny, myślę, że mogę wyręczyć cz.wronę i przesłać wam maila, którego ja od niej dostałam po tej aferze. Mam nadzieje, że nie będzie miała mi za złe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: dziękuję jasma 23.03.05, 13:38 ja tez chce jasma , na gazetowy poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: dziękuję jasma 23.03.05, 13:54 Już się robi!!! Jasma na każde zawołanie :-)))))) Wysyłam i urywam sie z roboty do domciu, ha (może mnie nie przyłapią). Odpowiedz Link Zgłoś
yvi1 Re: dziękuję jasma 24.03.05, 09:08 Dziekuje bardzo,zeby jeszcze ktos mnie oswiecil jak te zdjecia pomiejszyc,zeby je wkleic do albumu...Jakos ta wiedza do mnie nie chce dotrzec.Ale wszystkie wasze zdjecia sa wspaniale,nareszcie sobie nowe poogladam.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: dziękuję jasma 24.03.05, 11:09 Dołączam sie do prośby, niby mi kiedyś cz.wrona tłumaczyła w mailu, ale straciłam pół dnia, nie wyszło mi i do niej wysłałam, a ona po 5 min je zamieściła zmniejszone :-))) zdolniacha :-))) Ja nadal nie umiem i licze na pomoc cz.wrony, której staram sie nie nadużywac, ale świąteczne zdjęcia pewnie będe chciała zamieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: dziękuję jasma 26.03.05, 19:53 Oczywiście bardzo dzięuję Jasmuś za wyręczenie ;) Piekłam i gotowałam więc net miałam ograniczony, do tego awaria sieci wrrr. Jestem ;) Jak już wcześniej pisałam- bardzo chętnie zmniejszę Wam zdjęcia i zamieszczę w naszym albumie- nie ma sprawy ;) Prześlijcie mi fotki na cz.wrona@wp.pl Mogę to zrobić w tym samym dniu, chyba, ze Kaczor ma zły dzień ;))) Barbuś- a Tobie hasło wysłałam na gadulca ;))) i poproszę Kochanie o Wasze zdjęcia ;_) Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: dziękuję jasma 28.03.05, 13:47 Jakby ktoś jeszcze nie miał hasła to proszę o kontakt: cz.wrona@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: dziękuję jasma 29.03.05, 14:44 No problem wronko, Pozwolę sobie wysłać ci kilka fotek Jasia z wielkanocną palmą i takie tam wiosenne :-))))) pozdrawiam PS> Fajnie , że wróciłaś, bo trochę sie nmartwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: dziękuję jasma 30.03.05, 13:05 Zdjęcia już mam ;)) Ja się też martwiłam bardzo ;))) Niestety czasami router sie zapycha i wariuje i nie zawsze daje sobie od razu przemówić do rozumku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś