Dodaj do ulubionych

Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ?

IP: *.cordef.net.pl 17.06.02, 19:16
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi aureola wpadla mi do zupy! 17.06.02, 19:19
      moze jakas podpowiedz? :0

Gość portalu: zagadaka napisał(a):

• Gość: samanta skrzydel nie moge rozwinac! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 19:28
        ratuj!!!!:)
        • jasmina_tdi Re: skrzydel nie moge rozwinac! 17.06.02, 19:31
          mnie sie tez nie mieszcza - po pierwsze w samochodzie, a po drugie w glowie :))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> ratuj!!!!:)

• Gość: mina Re: skrzydel nie moge rozwinac! IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 20:50
            od razu uprzedzam, ze nie moim. moim fryzjerem jest pan mirek z katowic. tnie
            genialnie, a pod jego reka wlosy rosna jak na drozdzach. mame tez wyslalam, i
            tez zachwycona. wiec my odpadamy:)))
          • ireo Re: skrzydel nie moge rozwinac! 17.06.02, 20:52
            'Dziewczyny, kupujcie podpaski ze skrzydelkami! Zawsze to cos'- moglby
            powiedziec grubianin i minimalista. A ja mowie - rozwincie skrzydla mlodosci.
            Mickiewicz napisal, ze takie sa. To trzeba uzywac.
            • Gość: mina Re: skrzydel nie moge rozwinac! IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 20:54
              jakbys byl kobita, to bys tez wolal tampony. co za brak empatii.
              • kitek1 co ty mina, mintolisz................... 17.06.02, 20:57
                podpaski sa zdrowsze:)
                • Gość: mina Re: co ty mina, mintolisz................... IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 21:18
                  to niech ci leci co miesiac spomiedzy nog, kitus:)))
                • onlyania Re: co ty mina, mintolisz................... 17.06.02, 22:23
                  noooooooo, i duzo zelaza zawieraja, i witamin, i takich tam....:))))
                  teraz juz wiem czemu kitus zawsze tak zdrowiem tryska....:)))))
                  oby tylko jeszcze kobitek sie tak nie bal, i czesciej z nimi bytowal to by nam
                  tu menika juz dawno pokonal....:))))
    • Gość: zagadaka Podpowiedź pierwsza (ostatnia) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:29
      Kogo P.B strzyże ?
      • enancjo Re: Podpowiedź pierwsza (ostatnia) 17.06.02, 21:47
        .. barany ???
        Enancjo
        • Gość: Marcel Re: Podpowiedź pierwsza (ostatnia) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:52
          Ale nie w środy!!
          Codziennie.
          W swym zakładzie między 8 a 18 z rotacyjną przerwą na LUNCH.
          • Gość: samanta Re: Podpowiedź pierwsza (ostatnia) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 22:08
            mnie ostatnio PB scial ...z nog, jak siem okazalo ze nie trafilam 6 ki w totka
            • Gość: Marcel P.B zaprzecza! To wypity alkohol, co uderzył w IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:15
              tętnicę.
              • Gość: mina Re: P.B zaprzecza! To wypity alkohol, co uderzył w IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 22:45
                a ja mialam numery bna totka od przyjaciela, ale zapisalam w kalendarzu, ktory
                wyjebalam:))) o ja glupia cipa:)))
    • emperor Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 11:48
      co ty koles o mnie wypisujesz? ja nawet nozyczek nie umiem trzymac w rece! :)))
      • czarna_pantera2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 11:50
        hahaha a ten ciagle na tym tronie przesiaduje!!!:)
        • laelia Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 12:06
          niechcię, P.B. strzyże niechcię :)
          • emperor co dziewczynki? 18.06.02, 12:11
            zgolic was na lyso???? :)))
            • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:13
              ale ty w pozycji na lezaco hihihihi ok juz sie uspakajam:)
              • emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:18
                ja na lezaca? ok, ale nie gwarantuje twojego wygladu! :)))
                • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:43
                  LUBIE fantazyjne fryzury:) hihihi
                  • emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:57
                    czyli moge przerobic z toba ten temat "doglebnie" ? :)))))
                    • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:01
                      hahah wspinaczka glebinowa jest bardzo niebezpieczna, masz szkolenie w tym
                      zakresie?:) i papiery:)
                      • emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:02
                        jestem zdrowy, mam wszystkie badania aktualne! :))))
                        • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:09
                          :) no tak a osprzet, kask , liny, uprzeze:)?
                          • emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:14
                            spoko, wyluzuj maleka:)))
                            zabezpieczenie 100% - towe, nic mi sie nie stanie:))))
                            • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:16
                              hihi wiesz to tylko niepokoj zebys zycia nie stracil:)
                              • emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:35
                                ja jestem niesmiertelny, gdybys nie wiedziala:))))
                                • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:36
                                  aaaaa to rewelacyjnie:), a mozna sie tym zarazic?:))))

> ja jestem niesmiertelny, gdybys nie wiedziala:))))

• emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:55
                                    hahahaha! tylko jedna droga, i tylko przezemnie:))))
                                    • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:01
                                      no dobrze, to moze teraz ustalmy te droge jaka ona jest? hihihi
                                      • emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:09
                                        sa dwie,
                                        jedna zlota, uslana rozami, przyjemnosc i czysta roskosz zmyslow nia stapac,
                                        natomiast druga kamienista uslana cierniami, bol i cierpienie postawic tam noge.

kazdy staje na rozwidleniu i ma mozliwosc wyboru jednej z nich:))))
                                        • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:22
                                          wbrew pozorom wybor trudny.... hmmmm boje sie ze ta zlota moze kryc w sobie
                                          pulapke, wiesz jak to w bajkach bywalo....droga przez meka moze dawac inne
                                          wartosci... kurna moze bys mnie tak popchnal!:)

> sa dwie,
                                          > jedna zlota, uslana rozami, przyjemnosc i czysta roskosz zmyslow nia stapac,
                                          > natomiast druga kamienista uslana cierniami, bol i cierpienie postawic tam noge
                                          > .
                                          >
                                          > kazdy staje na rozwidleniu i ma mozliwosc wyboru jednej z nich:))))

• emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:28
                                            ok, wiec stan tylem:)))))
                                            • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:31
                                              podoba mi sie to:) hahahaha
                                              • emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:34
                                                to pierwsza faza zarazenia! :))))
                                                • czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:36
                                                  dziwny dreszcz przebiegl mi po plecach:) czy to normalny objaw (rzekla z
                                                  niepokojem):)
                                                  • emperor przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:38
                                                    przyjemny byl? :)
                                                  • czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:40
                                                    baaaaaaaaaaaaa rozkosz:) (a tak dla pewnosci to na jakiej drodze wyladowalam?:)
                                                  • emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:51
                                                    droge wiernie odzwierciedla stan twoich uczuc i doznan:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:57
                                                    ok, jest super nie przerywaj!!!....:)))idzmy
                                                  • emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:02
                                                    hahaha, ja czekam na koncu drogi, ty idziesz! :)))
                                                    jestem na szczycie ty tam dochodzisz:))))
                                                  • czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:04
                                                    hihihihi moge biec?:) i zbierac maliny po drodze:)
                                                  • emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:12
                                                    jest wiele pokus na drodze, min. owoce zakazane, od ciebie zalezy czy
                                                    podazasz dzielnie na szczyt, czy tez zrywasz owoce:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:21
                                                    owoce zakazane?:) ja nie chce zakazow!!!:))) chce sie cieszyc kazdym
                                                    kroczkiem:) hihihi
                                                  • emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:31
                                                    wiec idz z glowa podniesiona, nie zatrzymuj sie, a dojdziesz do celu!
                                                    ja jestem na szczycie! :)))
                                                    korzenie tych pieknych owocow, maja poczatek na drodze cierpienia i bolu!
                                                  • czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:38
                                                    emperor napisał(a):

> wiec idz z glowa podniesiona, nie zatrzymuj sie, a dojdziesz do celu!
                                                    > ja jestem na szczycie! :)))

co ty mi tak ciagle szczytujesz hihihih ok ide ale jak bede nosa zadzierac to
                                                    moge sie wyrznac na jakim kamieniu i wtedy uslyszysz jek:)

> korzenie tych pieknych owocow, maja poczatek na drodze cierpienia i bolu!
                                                    STAD ICH URODA I SZLACHETNY WYGLAD....
                                                  • emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:51
                                                    jestes coraz blizej, dlatego tez uwazaj na kamienie, wyrzniecie sie na kamieniu
                                                    to zadna przyjemnosc, ani rozkosz wiec nie masz co jeczec:)))) najwyzej gorzko
                                                    plakac ze nie dojdziesz do celu:))))

uroda i szlachetny wyglad - owszem, smak rownie zabojczy:))))

• Gość: hm Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 18:30
                                                    emperor napisał(a):

> jestes coraz blizej, dlatego tez uwazaj na kamienie, wyrzniecie sie na kamieniu
                                                    >
                                                    > to zadna przyjemnosc, ani rozkosz wiec nie masz co jeczec:)))) najwyzej gorzko
                                                    > plakac ze nie dojdziesz do celu:))))rzniecie na kamieniu!!! to juz by byl
                                                    masochizm:) ide ide!! zjadam po drodze smakolyki w taki upal nalezy dbac o to by
                                                    organizm sie nie odwodnil:) mniam:)
                                                    >
                                                    >
                                                    > uroda i szlachetny wyglad - owszem, smak rownie zabojczy:))))hahah to
                                                    oczywiscie o mnie:) hihihi milutki:)
                                                    >

• Gość: ziedrzec ŻE SŁI ANDER WRAŻENIĘ IP: 195.116.220.* 21.06.02, 09:41
            laelia napisał(a):

> niechcię, P.B. strzyże niechcię :)

Jestem pod wrażenię!!!

W ŻYCIU bym na to nie wpadł...
            Brawo Laelio :-)))
    • Gość: mario2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:14
      moim zarostem lonowym sie nie zajmuje!
    • czarna_pantera2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 12:49
      strzezonego:) to laeila powiedziala:)
      • laelia Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 13:16
        Dzięki Panterko, uczciwość i skromność, podziwiam :)
        • czarna_pantera2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 13:18
          jestes genialna trza to przyznac:) inni juz to wiedzieli ja z kazdym dniem wiem
          lepiej:)
          • laelia Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 13:53
            mój geniusz czasem mnie samą przerasta, powiem skromnie :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka