Gość: zagadaka IP: *.cordef.net.pl 17.06.02, 19:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi aureola wpadla mi do zupy! 17.06.02, 19:19 moze jakas podpowiedz? :0 Gość portalu: zagadaka napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta skrzydel nie moge rozwinac! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 19:28 ratuj!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: skrzydel nie moge rozwinac! 17.06.02, 19:31 mnie sie tez nie mieszcza - po pierwsze w samochodzie, a po drugie w glowie :)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > ratuj!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: skrzydel nie moge rozwinac! IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 20:50 od razu uprzedzam, ze nie moim. moim fryzjerem jest pan mirek z katowic. tnie genialnie, a pod jego reka wlosy rosna jak na drozdzach. mame tez wyslalam, i tez zachwycona. wiec my odpadamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: skrzydel nie moge rozwinac! 17.06.02, 20:52 'Dziewczyny, kupujcie podpaski ze skrzydelkami! Zawsze to cos'- moglby powiedziec grubianin i minimalista. A ja mowie - rozwincie skrzydla mlodosci. Mickiewicz napisal, ze takie sa. To trzeba uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: skrzydel nie moge rozwinac! IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 20:54 jakbys byl kobita, to bys tez wolal tampony. co za brak empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 co ty mina, mintolisz................... 17.06.02, 20:57 podpaski sa zdrowsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: co ty mina, mintolisz................... IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 21:18 to niech ci leci co miesiac spomiedzy nog, kitus:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: co ty mina, mintolisz................... 17.06.02, 22:23 noooooooo, i duzo zelaza zawieraja, i witamin, i takich tam....:)))) teraz juz wiem czemu kitus zawsze tak zdrowiem tryska....:))))) oby tylko jeszcze kobitek sie tak nie bal, i czesciej z nimi bytowal to by nam tu menika juz dawno pokonal....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagadaka Podpowiedź pierwsza (ostatnia) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:29 Kogo P.B strzyże ? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Podpowiedź pierwsza (ostatnia) 17.06.02, 21:47 .. barany ??? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Podpowiedź pierwsza (ostatnia) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:52 Ale nie w środy!! Codziennie. W swym zakładzie między 8 a 18 z rotacyjną przerwą na LUNCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Podpowiedź pierwsza (ostatnia) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 22:08 mnie ostatnio PB scial ...z nog, jak siem okazalo ze nie trafilam 6 ki w totka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel P.B zaprzecza! To wypity alkohol, co uderzył w IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:15 tętnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: P.B zaprzecza! To wypity alkohol, co uderzył w IP: *.turboline.skynet.be 17.06.02, 22:45 a ja mialam numery bna totka od przyjaciela, ale zapisalam w kalendarzu, ktory wyjebalam:))) o ja glupia cipa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 11:48 co ty koles o mnie wypisujesz? ja nawet nozyczek nie umiem trzymac w rece! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 11:50 hahaha a ten ciagle na tym tronie przesiaduje!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 12:06 niechcię, P.B. strzyże niechcię :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:13 ale ty w pozycji na lezaco hihihihi ok juz sie uspakajam:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:18 ja na lezaca? ok, ale nie gwarantuje twojego wygladu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:43 LUBIE fantazyjne fryzury:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 12:57 czyli moge przerobic z toba ten temat "doglebnie" ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:01 hahah wspinaczka glebinowa jest bardzo niebezpieczna, masz szkolenie w tym zakresie?:) i papiery:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:02 jestem zdrowy, mam wszystkie badania aktualne! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:09 :) no tak a osprzet, kask , liny, uprzeze:)? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:14 spoko, wyluzuj maleka:))) zabezpieczenie 100% - towe, nic mi sie nie stanie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:16 hihi wiesz to tylko niepokoj zebys zycia nie stracil:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:35 ja jestem niesmiertelny, gdybys nie wiedziala:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:36 aaaaa to rewelacyjnie:), a mozna sie tym zarazic?:)))) > ja jestem niesmiertelny, gdybys nie wiedziala:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 13:55 hahahaha! tylko jedna droga, i tylko przezemnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:01 no dobrze, to moze teraz ustalmy te droge jaka ona jest? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:09 sa dwie, jedna zlota, uslana rozami, przyjemnosc i czysta roskosz zmyslow nia stapac, natomiast druga kamienista uslana cierniami, bol i cierpienie postawic tam noge. kazdy staje na rozwidleniu i ma mozliwosc wyboru jednej z nich:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:22 wbrew pozorom wybor trudny.... hmmmm boje sie ze ta zlota moze kryc w sobie pulapke, wiesz jak to w bajkach bywalo....droga przez meka moze dawac inne wartosci... kurna moze bys mnie tak popchnal!:) > sa dwie, > jedna zlota, uslana rozami, przyjemnosc i czysta roskosz zmyslow nia stapac, > natomiast druga kamienista uslana cierniami, bol i cierpienie postawic tam noge > . > > kazdy staje na rozwidleniu i ma mozliwosc wyboru jednej z nich:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: co dziewczynki? 18.06.02, 14:36 dziwny dreszcz przebiegl mi po plecach:) czy to normalny objaw (rzekla z niepokojem):) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:38 przyjemny byl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:40 baaaaaaaaaaaaa rozkosz:) (a tak dla pewnosci to na jakiej drodze wyladowalam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:51 droge wiernie odzwierciedla stan twoich uczuc i doznan:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 14:57 ok, jest super nie przerywaj!!!....:)))idzmy Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:02 hahaha, ja czekam na koncu drogi, ty idziesz! :))) jestem na szczycie ty tam dochodzisz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:04 hihihihi moge biec?:) i zbierac maliny po drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:12 jest wiele pokus na drodze, min. owoce zakazane, od ciebie zalezy czy podazasz dzielnie na szczyt, czy tez zrywasz owoce:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:21 owoce zakazane?:) ja nie chce zakazow!!!:))) chce sie cieszyc kazdym kroczkiem:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:31 wiec idz z glowa podniesiona, nie zatrzymuj sie, a dojdziesz do celu! ja jestem na szczycie! :))) korzenie tych pieknych owocow, maja poczatek na drodze cierpienia i bolu! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:38 emperor napisał(a): > wiec idz z glowa podniesiona, nie zatrzymuj sie, a dojdziesz do celu! > ja jestem na szczycie! :))) co ty mi tak ciagle szczytujesz hihihih ok ide ale jak bede nosa zadzierac to moge sie wyrznac na jakim kamieniu i wtedy uslyszysz jek:) > korzenie tych pieknych owocow, maja poczatek na drodze cierpienia i bolu! STAD ICH URODA I SZLACHETNY WYGLAD.... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? 18.06.02, 15:51 jestes coraz blizej, dlatego tez uwazaj na kamienie, wyrzniecie sie na kamieniu to zadna przyjemnosc, ani rozkosz wiec nie masz co jeczec:)))) najwyzej gorzko plakac ze nie dojdziesz do celu:)))) uroda i szlachetny wyglad - owszem, smak rownie zabojczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: przeszly cie dreszcze, prosisz o jeszcze? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.06.02, 18:30 emperor napisał(a): > jestes coraz blizej, dlatego tez uwazaj na kamienie, wyrzniecie sie na kamieniu > > to zadna przyjemnosc, ani rozkosz wiec nie masz co jeczec:)))) najwyzej gorzko > plakac ze nie dojdziesz do celu:))))rzniecie na kamieniu!!! to juz by byl masochizm:) ide ide!! zjadam po drodze smakolyki w taki upal nalezy dbac o to by organizm sie nie odwodnil:) mniam:) > > > uroda i szlachetny wyglad - owszem, smak rownie zabojczy:))))hahah to oczywiscie o mnie:) hihihi milutki:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziedrzec ŻE SŁI ANDER WRAŻENIĘ IP: 195.116.220.* 21.06.02, 09:41 laelia napisał(a): > niechcię, P.B. strzyże niechcię :) Jestem pod wrażenię!!! W ŻYCIU bym na to nie wpadł... Brawo Laelio :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:14 moim zarostem lonowym sie nie zajmuje! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 12:49 strzezonego:) to laeila powiedziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 13:16 Dzięki Panterko, uczciwość i skromność, podziwiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 13:18 jestes genialna trza to przyznac:) inni juz to wiedzieli ja z kazdym dniem wiem lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zagadka: Czyim fryzjerem jest Pan Bóg ? 18.06.02, 13:53 mój geniusz czasem mnie samą przerasta, powiem skromnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś